"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 30. децембар 2016.

Noviteti # 14


Davno je bilo kada sam vam poslednji put pisala o novitetima, sada sam baš pogledala bilo je to sredinom avgusta. Iako nisam bila aktivna na blogu pa tako ni sa saradnjama zbog trudnoće i porođaja, što je svakako najveća i najlepša novost u mom životu pa su se tako i kupovine svodile uglavnom na bebi opremu. No ipak nakupilo se tu i nekih stvarčica pa ću vam danas predstaviti šta se to novo našlo na mojim policama.


Nilari kompanija mi je poslala ove dve divne Soraya kremice, recenzija ovde.


 BOBA-Lezaljka-za-bebe poslali su mi ovaj ručno rađeni jastuk za bebu koji ja koristim u više svrha i obožavam ga, veliki plus mu je to što se može prati u veš mašini :).


Moja divna prijateljica iz kompanije Bugarska Ruza obradovala me je ovim paketićem predivnih ulja i kremica par dana pred porodjaj, nešto sam isprobala nešto još nisam, pisaću uglavnom o svemu na blogu.


Avon mi je poslao ove dve nove kreme u svrhu testiranja i nakon toga dužnost mi je bila da popunim anketu sa utiscima, iskreno nisu me oduševile, ne mogu da vas lažem, tek posle korišćenja od 3 nedelje su se počeli nazirati bilo kakvi efekti korišćenja krema.


Moje divne nove modne saradnje obeležile su mi drugi deo ove godine, bilo je tu svega a sajtovi koje volim i sa kojima saradjujem su : RosegalSammydress i Zaful. Svaki mesec iznova naručujem stvari i sa svim izabranim do sada sa vrlo zadovoljna, upravo sam ovih dana izvršila i neku petu po redu porudzbinu čini mi se.


Moji dragi saradnici i drugari iz Burra Skin Expert poslali su mi ovaj divni paketić za mene i Dr. Plant proizvode za bebu Esensa, neke kremice već koristim pa ću vam uskoro i preneti utiske . Recenzija ovde.


Moji drugari LMX brend koji su uvoznici za Kosili opremili su me celom kolekcijom za bebu, recenzija ovde.


Luna-online-shop mi je poklonila ovu varalicu za merenje temperature, jako dobra i praktična stvar ali može biti problem ako vaša beba ne voli i odbija varalicu kao što to radi moj Ivan, nikako ih ne voli i neće probala sam više modela, on u zadnje vreme voli da sisa svoj palac što ja nikako ne volim ali šta da se radi. Ipak u nekim slučajevima, tačnije dva puta dok su ga mučili grčevi plakao je po cele dane i uspela sam ta dva puta kada sam posumnjala da mi je možda malo vruć da sa ovom spravicom izmerim temperaturu brzo i uspešno, tako da sve pohvale.


LMX brend dragi drugari i opet mali poklon od njih, ja njihove vlažne maramice prosto obažavam , jako su dobre, meke i kvalitetne i rado ih iznova i iznova koristim, a i kremica mi se super pokazala, kreme za pelensko područje trošim na tone. O maramicama više ovde.


BIOKO natural cosmetics i novi proizvod za testiranje, u pitanju je maska za kosu, moji utisci ovde.


Ništa bez moje drage kompanije Dermix ne može da prođe, oni su uvek tu za mene. Nakon porođaja vratio mi se vrlo brzo pa čak i pogoršao moj hormonski disbalans a sa njime su se vratile i akne kojih sam se posle puno muka rešila AIF setom i bila sam dosta dugo mirna, međutim sada mi je ponovo zatrebao ovaj čudesni set a pošto sam losion već imala drugari su mi poslali kremicu, i naravno uvek i neke poklone spakuju pored.


Marrakesh Srbija sa novim proizvodima za testiranje, prvi put sada koristim šampon iz linije Hemp Seed kao i masku iz iste kolekcije, za sada sam očarana. Recenzija ovde.


Estar cosmetics i linija za pomoć posle porođaja, da se vrati malo koža u red, koristim uveliko sve pa kad završim stiže recenzija.


Poklon za bebu koji me je očarao, LaRousse i bebina mala biblioteka radosnice, nešto zaista prelepo i posebno.


Purity Box Srbija obradovali su me ovim poklonom za bebu, čuveni proizvodi Sophie la girafe i čuvena glodalica koju moj bebac obožava, nazvali smo je Rafa žirafa :D.


Svima koji me pratite dobro je poznat brend Nuna Nai ovaj put Ivan se našao kao model za zeka-zvezdica proizvod, a inače imamo dosta stvari ovog brenda i sa svime smo prezadovoljni.


Nove Pampers pelene su se pojavile na tržišu, iako koristim Premium Care i nisam naišla na bolje od njih ove su se pokazale jako dobre i čak u istom rangu, jako sam zadovoljna.


LMX brend me je obradovao sa novom Kosili kolekcijom, u pitanju je novi, All Natural Kosili. NOVA Kosili All Natural bebi kolekcija sa izuzetno blagom formulacijom sadrži 97% prirodnih sastojaka. Kosili All Natural proizvodi: sadrže 97% prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje, dermatološki su testirani veoma nežni za kožu, oči i vlasišta. Recenzija ovde.


Poklon pod jelku naravno NIVEA bez svega se može ali Niveice ne sme da fali. Iskoristili smo super akciju za kupljene bebi proizvode u iznosu od 1500,00 dobijate na poklon divan bebi ranac, a za proizvode u vrednosti od 2500,00 za odrasle dobijate predivnu Nivea torbu.


Golden Rose Srbija i prelepi paketić za novu godinu, nove nijanse ruževa, kalendar, rokovnici, blokčići, hemijska, sve što mi treba na jednom mestu. Recenzija ruževa ovde.


Kosolid biljni preparat protiv opadanja kose i moj omiljeni šampon na celom svetu, potrošila sam do sad oko 5 bočica za godinu i nešto dana :).


Pored Nivea kupovine počastila sam se sa par stvarčica dodatno, nešto što mi uvek treba LRP micelarna koju obožavam, Bioderma kremica kao i LRP lipkar baume spas za moju suvu kožu tokom zime, Eveline mackalica predivnog mirisa, novi Rexona roll on i novi Pantene set da se isproba. Od šminke počastila sam se sa dva  proizvoda.


Najslađe za kraj, moj mali beka i njegova prva jelkica pred prvi doček, tu se spremaju i prvi pokloni, kupljen je i prvi veliki plišani meda i svašta nešto, najveća sreća i radost i ispunjenje svih snova, pa ove godine od deda mraza tražila sam samo zdravlje.

Kako vam se dopadaju moji noviteti i šta biste posebno izdvojili da vas je zainteresovalo ? 

9 коментара:

  1. Cao! Marrakesh linija za kosu je nesto savrseno. Za moju ofarbanu plavu kosu je dusu dalo, mekana je i sjajna. Kad bude prilike probacu neke proizvode i za telo. Ja sam tek od nedavno pocela da citam tvoj blog i stvarno ima ekstra korisnih stvari da se procita.
    Puno pozdrava 😊

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga mislila sam da znaš za blog od pre ali nikad nije kasno, drago mi je da ti se dopada. Od Marrakesh linije probala sam svašta, buter za telo je savršen kao i svi tretmani za kosu koje sam do sada probala, ulje pogotovo.

      Избриши
  2. Da je ovoliko sminke kao na ovoj slici hahaha :)
    Predive si proizvode kupila, sve mi se sviđa :)
    Pratim tvoj blog :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nekad sam i ja imala po komad svega a sad Bogu hvala dovoljno i da delim tako da biće svega da smo zdravi samo, hvala za komentar.

      Избриши
  3. Svašta lepo se našlo u tvom new in-u :) Najviše me je zainteresovala Marrakesh kozmetika pošto nisam imala prilike da je probam, a čula sam jako pozitivnih utisaka o njima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Marrakesh me do sada nije izneverio a probala sam dosta toga, čak i za negu tela tako da ti od srca preporučujem da nabaviš neki prouizvod što pre i uživaš u isprobavanju :):

      Избриши