"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 30. април 2017.

Sammydress - Fitted Color Block Belted Dress



Za razliku od predhodne haljine koju sam vam predstavila i za koju na neki način smatram da sam promašila model sa ovom sam prezadovoljna u svakom pogledu. Pogodila sam i veličinu i model, i dopada mi se kako mi stoji. Nisam ranije sebe mogla da zamišlim u ovako nekim ozbiljnijim haljinama jer sam uglavnom nosila kratke i lepršave, ali ova mi se mnogo dopala i poželela sam jednu u svojoj kolekciji haljina.










Haljina je jako udobna za nošenje, nigde ne steže i ne žulja, nazad na leđima ima cibzar radi lakšeg oblačenja i jako lepo prati liniju tela :).





Uz haljinu dobije se i ova bela tkanina kao kaiš koji možete da nosite na razne načine a i ne morate, meni se lično više sviđa bez, haljina sama po sebi ima već dovoljno detalja. Cena haljine je sada snižena sa 30 dolara na $18.84 i možete je poručiti ovde. Za ostale porudzbine posetite sajt Sammydress.com.

Kako se vama dopada ova haljina?

15 коментара:

  1. Divna haljina i odlično ti stoji <3. Ni sama nisam za tako "ozbiljne" haljine, ali dobro je imati koji takav komad u ormaru jer ima prigoda kad bas treba nešto tako elegantno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga puno, slažem se i sad mi je drago što sam je izabrala i poručila, baš mi se dopada :).

      Избриши
  2. Prelepo ti stoji :) ovakvu haljinu bih i sama narucila i nosila :)

    ОдговориИзбриши
  3. E ovo mi se svidja :-) Klasika, moze da se nosi uz svasta, a opet je lepa i posebna. Mali savet: kad te slikaju za blog u garderobi, neka te slikaju iz stojeceg polozaja, a ne odozdo :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ćuti ženo jedva me ikako uslikaju imam otprilike 5 min da se obučem i budem uslikana tako da sam ja zadvoljna što i to uspem :D

      Избриши
    2. Ivan zakuvava corbu koliko vidim :-D

      Избриши
  4. Hvala na komentaru, rado ću Vas posetiti :).

    ОдговориИзбриши