"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 9. август 2017.

HiPP - Pena za pranje lica i ruku & Krema protiv ojeda


Posle lepe i uspešne prve saradnje i par postova o ovoj predivnoj dečijoj kozmetici HiPP brenda, nastavljamo dalje sa recenzijama. Danas vam prenosim svoje utiske o dva proizvoda koje je Ivan testirao u predhodnom periodu, naravno i mama se malo ogrebala da proba :).


BABYSANFT KREMA PROTIV OJEDA SA PANTENOLOM I CINKOM:
Osećaj je odličan kada prevencija od ojeda više ne predstavlja problem.
Za posebnu negu u predelu pelena, mi pravimo razliku između preventivne nege i akutnog umirivanja i antiinflamatorne faze.
Ako je koža već upaljena, emulzija hidrofilnog ulja i vode sa visokim sadržajem cinka (nežna krema) daje trenutno olakšanje. (izvor).


-Sa prirodnim bademovim uljem.
-Prikladna za osetljivu kožu.
-Bez mirisnih materija i eteričnih ulja koje mogu da izazovu alergijsku reakciju.
-Bez mineralnih ulja.
-Bez PEG emulgatora.

* Posle par desetina krema koje sam probala za bebu u ove svrhe, svega dve su me oduševile do sada, a jedna od njih je baš ova o kojoj vam danas pišem. Uvek su se nekako najboljim pokazale protiv ojeda na pelenskom području upravo kreme koje sadrže cink i koje su nešto gušće teksture, ali dve su se izdvojile iz mase i sada samo njih koristimo. Ova krema je zaista prijala bebinoj koži, iritacije je sprečavala a crvenilo i kada bi se pojavilo sanirala u roku od par minuta. Preporučila bih je svima koji su u potrazi za savršenom kremom u ovu namenu za svoje bebice. Pakovanje je od 75 ml a cena joj je oko 450,00 RSD.





BABYSANFT PENA ZA PRANJE LICA I RUKU:
-Kremasta pena koja nežno čisti lice i ruke.
-Ne nadražuje oči.
-Bez mineralnih ulja.
-PH neutralno.
-Bez parabena.
-Bez PEG emulgatora.


Ova pena za pranje lica i ruku me je pre svega oduševila pakovanjem, mnogo je lepo, zanimljivo a uz to i jako kvalitetno. Ivan obožava svoju patkicu i kupanje nikad ne prolazi bez nje, voli da je gleda i da se igra sa njom. Inače se buni kada treba da se umiva i pere ruke po minimum 10 puta na dan, ali od kada je patkica prisutna on se manje protivi tome. Još jedna stvar koja me je obradovala je da sada postoji i dopuna za ovaj proizvod, tako da kada to kupite samo sipate u ambalažu i opet imate novu patkicu spremnu za nove avanture. Što se tiče same pene ona je savršeno nežna i mirisna, jako lepo i detaljno pere nežne bebeće ruke i lice, nema nikakvih iritacija niti crvenila.


Pakovanje je od 250ml a cena je oko 430,00 RSD i može da potraje dosta jer je dovoljna vrlo mala količina po jednoj upotrebi. Prošli put sam vam pisala o vlažnom toaletnom papiru pa ako ste to propustili pročitajte ovde.


Za sve informacije tu je zvanična FB stranica HiPP Srbija kao i sajt http://www.hipp.rs/.

Da li ste možda već isprobali ove proizvode i kako se vama dopadaju?

Нема коментара:

Постави коментар