"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 11. фебруар 2018.

Noviteti # 17


Dragi moji pratioci verovali ili ne, poslednji post o novitetima pisala sam u julu mesecu prošle godine. Sada kada sam to videla i sama sam se našla u čudu, neverovatno kako vreme leti, i koliko sam preokupirana majčinstvom da ja to nisam ni primetila. Zato Vam danas predstavljam novitete sa tim da se verovatno dosta toga i zaboravilo, potrošilo i slično. Većina stvari kupovala se za Ivana kao i obično, mada ovaj put od jula meseca nakupilo se i za mamu po nešto.


Golden Rose Srbija se uvek pobrine da nas sa vremena na vreme obraduje novitetima, ovaj put bila je to nova metals kolekcija koja je lično mene jako oduševila, pisala sam vam o njoj ovde.


Kupila sam Aloe first sprej da imam u kući za Ivana pretežno, čula sam sve same pohvale i da može da pomogne u razne svrhe pa sam pomislila da ga trebam imati u kući obavezno. Takođe tu je Eucerin micelarna voda koju obožavam i redovno koristim, zatim LRP Effaclair duo plus, za moje probleme na licu kada hormoni ne daju mira, Gliss novi sprej za kosu, obožavam ih inače i probala sam ih baš sve, Dove stik klasično dobar i Dove suvo ulje za telo, to sam dobila na poklon za neku online porudžbinu iz Lilija. Redovno koristim online usluge ove drogerije jer pruža niz pogodnosti koje inače ne važe za kupovinu u radnjama, poštarina je besplatna za porudzbine preko 3000,00 rsd i kurir mi sve donese na vrata stana, savršeno za kupovinu pelena pretežno kada sam sama sa Ivanom. Sve što kupujem to je uglavnom online u Liliju ili kada krenem negde svratim u Dm, retko šta negde drugde. Tu je i nova maska koju sam dobila od mojih drugara Mr. Black Srbija.


Nuxe Srbija čarobni set, osvojila sam ga u nagradnoj igri na kreativnost, mnogo sam se obradovala, a ono što želim da probam je njihov parfem :).


 Naravno kod mene ništa bez omiljene mi Niveice, pa sam tako pored osnovnih stvari, od muža za ng dobila dugo željenu toaletnu vodu :).


Na slici gore su većinom pokloni, osim dezodoransa, tu su preslatke mini Caudalie kreme za ruke, Lipo tonik i krema za lice osvojeni kao nagrada, krema za telo i kremica za ruke Oriflame, poklon od drugarice.


Burra Skin Expert moji dragi prijatelji poslali su mi dva noviteta na testiranje, jako su me obradovali, svi znate da ih obožavam.


Oriflame parfem poklon od moje drage Jecike, tu su neke kremice, šampon za kosu i četka koju sam nedavno kupila u Liliju. Godinama koristim Macadamia četku i prezadovoljna sam ali sam htela jednu ovako četvrtastu da imam, međutim četka je promašaj, grebe teme glave pri četkanju, ne odgovara mi.


Pantenol u svim oblicima u neograničenim količinama, morate priznati neophodan u svakoj kući, proizvodi kompanije Dukafarm.


Tu su i nove četkice, strpljivo čekaju da počnem da se malo šminkam opet, makar malo, već dve godine koristim samo Burra bb kremu i maskaru, eventulno korektor:).




Remove Depilacija Srbija kompanija se potrudila da me obraduje velikim poklon paketom u kojem se nalazi skoro sve iz njihovog asortimana, za koji dan počinjem testiranje.


Neizostavni proizvodi u mojoj kozmetičkoj kolekciji, Burra bb krema, micelarna voda, roll on, krema za okoloočno područje, o svim tim proizvodima pisala sam na blogu ovde. Tu je i Dermix AIF krema, koja me je više puta spasila i moram je imati u kući, recenzija iste ovde.


Krajem septembra proslavili smo Ivanov prvi rođendan i krštenje, bilo je jako lepo i pamtićemo taj dan zauvek, a ovako je izgledala njegova prva slavljenička torta, i bila je zaista preukusna, gore je bio voćni deo a dole kinder. Ivan je dosta dobro podneo gužvu i hoas ceo dan, dobio je puno lepih poklona, pozirao je i slikao se bez problema. Onaj deo sa plakanjem i vrištanjem ćemo preskočiti :).


Prelazimo polako na Ivanove stvarčice, tu su kao i uvek dobri stari Kosili prozvodi, provereno dobri, volimo i plavi i zeleni, zatim Alverde šampon za kosu. Mustela 2 u 1 odličan proizvod i možda otkriće godine, iskrene preporuke od nas za njega. Dr. Plant kremice redovno koristimo i prijaju mu, a tu su se našle i dve nove kremice za negu pelenskog područja, nismo ih još isprobali.


HiPP Srbija uvek prisutna u našem domu, barem po nekoliko proizvoda, a kao favorit tu je vlažni toalet papir koji nosimo svuda sa sobom.


Naravno i što se bebine nege tiče Nivea tu igra veliku ulogu, ne zbog moje strasti prema istoj nego je zaista među najboljima, ako ne i broj jedan. Krema protiv ojeda sa cinkom mi je najbolja od svih na tržištu jer momentalno i brzo sanira svaki ojed i crvenilo, zato je uvek imam na zalihama. Ostali proizvodi su takođe mnogo dobri i kvalitetni, koristimo ih od izlaska iz porodilišta do danas svakodnevno, i stalno kupujemo nove.


Ovde sam uslikala par proizvoda što su mi onako uvek pri ruci, razbacani što ja kažem, tu je sjajna Seba med bebi krema i najbolja na svetu Sudocrem krema, mame sve znaju zašto, naravno Nivea proizvodi kao i Sophie la girafe kremica za lice, zaista fenomenalna.


Od kad se Ivan rodio koristili smo samo Kosili deterdzent i omekšivač za njegov veš, pa sam poslednji put uzela Chicco set za promenu i jako mi se dobro pokazao.



Što se pelena tiče do nekih 9 meseci ivan je koristio samo Pampers ili običan ili Premium care, kako kad, međutim kada je napunio 10 meseci svaka pelena je počela da pušta i probija, baš svaka pa sam se bacila u potragu za novim pelenama, probali smo sve bukvalno koje postoje, nijedne mu nisu odgovarale osim Pufies i tada smo počeli da ih koristimo stalno. Desilo mi se nedavno da mi je pelena pukla, dva puta iz istog pakovanja, i da je iz nje ispao sav onaj gel i ulepio mi se po bebi do te mere da mu je ojeo kožu, ali kako koristimo već jako dugo ove pelene a to je bio prvi peh sa njima, verujem da je kod te dve pelene bila neka fabrička greška ili slično, ali mi nije bilo svejedno zaista.



Što se vlažnih maramica tiče tu nemamo problema, skoro sve mu odgovaraju sa tim što su neke bolje a neke lošije, od nijednih mi se nije ojeo ili nešto slično, pa tako kupujem uglavom veća pakovanja koja su na akcijama. Najboljima su nam se pokazale Babylove, Nivea i Pampers, pa za njima Hipp i Kosili, mada ni Becutan ni one iz Lilija njihove nikako nisu loše. Obične maramice takođe koristimo stalno a najbolje su nam Zewa i Babylove.


Ovaj slatki set za kupanje a zatim za kuglaje kada se potroši Ivan je dobio pod jelku kao i još mnogo poklona. Tu je guralica cars, zatim noša, da se polako učimo i skidamo pelenice, zatim divna velika knjiga sa zvukovima, poklon od drugarice Leone kao i svetleći ljubimac, možete ga pronaći u prodavnicama TV Shop. Tu je i Fisher price daljinski uz kucu sveznalicu kojeg već ima, zatim mobilni telefon od kume, njegova omiljena hobotnica poklon za rođendan, a dobio je i autiće, farmerski kamion i zaista mnogo toga.





Najviše se obradovao fantastičnoj svetlećoj stazi i dodatnim autićima kao i ludoj blesavoj brzoj bubici iz TV Shop.


                                                                  Fantastična staza



 Na nekoj humanoj licitaciji kupila sam mu ovog interaktivnog papagaja, mnogo mu je interesantan.


Pod jelkom deda mraz je ostavio i paket Revite za mamu i bebu, ona nas čuva od prehlada i gripa, oboje je mnogo volimo i pijemo je svaki dan.


Bili smo vredni pa smo tako i sakupljali knjige, malo po malo ima Ivan već lepu kolekciju, on voli knjige od malih nogu i prva igračkica koju je zavoleo bila je upravo mala gumena knjigica koja svira, i dan danas je nosimo uvek sa sobom, sada ih ima dve.

Bilo je tu i robe sa kineskih sajtova kao što se i navikli, ali sa obzirom da je moja saradnica napustila firmu a dodeljena mi je neka nova, nije to više to i polako sam izgubiila volju za postove tog tipa, jer pre svega za dobru saradnju neophodna je sjajna komunikacija, kakvu sam imala sa curom koja je otišla, no videćemo šta će dalje biti.

                                                              Prilog kod Ivana Ivanovića

Ove godine kao i predhodne dve, bili smo gosti u novogodišnjoj emisiji kod Ivana Ivanovića, odnosno oni su bili kod nas kao i prošle godine da snime prilog o Ivanu, a kako je sve to počelo za one koji možda ne znaju mogu to pročitati ovde.

To bi bilo to za ovaj put, nadam se da za sledeći post na ovu temu neću opet čekati pola godine.
Kako Vam se dopadaju stvarčice i šta vam je najviše privuklo pažnju? :).


6 коментара:

  1. Koliko noviteta! :D Jedva cekam da citam recenzije.
    Chicco omeksivac bih mogla da probam, posto sam na ove 'obicne' dobila alergiju... :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za komentar :). Inače možeš probati i Kosili omekšivač, ima dve varijante, fenomenalan je.

      Избриши
  2. Auuu! :-) Mene zanima kakvi su novi Burra proizvodi, vredi li cemu Lycia dezodorans, kakve su Caudale kreme, a najvise od svega sam pala na Nuxe paket! I mene najvise parfem zanima, kupujem ga cim ode moj Naomi :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dezodorans sam poklonila jer ja koristim proverene, kremice za ruke su mi se super pokazale za sada, a parfem ako nabaviš javi utiske <3

      Избриши
  3. Jako puno lepih stvari, I mi koristimo Chicco deterdzent I omeksivac, jako su dobri. 😊

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gledala sam video, ne stignem baš sve da ispratim i bacim komentar ali tu sam ja negde uvek, ljubim vas puno :*

      Избриши