"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 26. фебруар 2018.

Remove - Trake za depilaciju sa hladnim voskom


Pre izvesnog vremena ljudi iz kompanije Remove Depilacija Srbija poslali su mi paket proizvoda na testiranje. Prvo što sam isprobala bile su trake za depilaciju sa hladnim voskom i vrlo sam zadovoljna učinkom istih. Trake postoje u tri varijante, za tanku i retku dlaku, normalnu dlaku i gustu dlaku. U pakovanju postoje i 4 različite veličine, trake za telo, lice, pazuhe i bikini područje. Trake se jednostavno koriste, jedno pakovanje sadrži 20 traka za telo, 8 za lice, 8 za ispod pazuha i 8 za bikini zonu, plus 4 maramice za ublažavanje bola i 4 za posle depilacije.



 Pakovanje koje sam prvo probala je namenjeno za normalnu dlaku, pustila sam malo duže dlake na nogama i zatim se bacila na testiranje. Prvo sam nanela maramice za ublažavanje bola, zatim posle nekoliko minuta usledilo je depiliranje. Trake se koriste vrlo lako i brzo, samo se malo protrljaju između dlanova i lako se odvoje, vosak ostaje jednako raspoređen na obe strane što je veliki plus, zatim se zalepe na željeno područje i povuku se naglim potezom suprotno od rasta dlačica. Nakon depilacije koriste se postdepilacijske maramice za uklanjanje viška voska sa kože i za negu. U jednom pakovanju nalazi se 20 komada velikih traka za depilaciju nogu i ruku, meni je 18 trebalo za cele noge, ostalo mi je dve, verujem da bi to možda nekom bilo dovoljno i za ruke, ali pošto njih ne depiliram ne mogu da tvrdim. Nije mi se pojavila nikakva neželjena reakcija nakon upotrebe ovog proizvoda iako imam izrazito osetljivu kožu. Probala sam takođe i trakice za bikini zonu, pokazale su se odlično i one. Za lice mi nisu potrebne pa ih je dobio moj muž za uklanjanje obrva koje se spajaju na vrhu nosa :).






 Zeleno pakovanje traka namenjeno je za gustu i jaku dlaku, njih ću iskoristit naredni put.


Blenior trake za depilaciju takođe su se našle u mom paketu. U setu nalazi se 41 traka u tri veličine, i maramice za posle depilacije. Ne sadrže mineralna ulja i delotvorne su na dlačicama od minimalno 1,5 mm. Rezultati glatke kože traju i do 4 nedelje.








Na slikama gore možete videti deo postupka depilacije, ja sam zadovoljna rezultatima i time što ovaj postupak za sobom ne ostavlja nered i za sve je potrebno vrlo malo vremena, to mi je možda i najveća prednost jer vremena baš nikako nemam. Veoma je važno napomenuti da su trake bez parabena, šećera i mineralnih ulja. U narednom postu predstaviću vam kreme za depilaciju, moram sačekati da mi porastu dlake :).

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Remove Depilacija Srbija i zvanični sajt http://remove.ba/index.html.  Trake možete pronaći u Lilly drogerijama koliko sam ja upućena a cena istih je oko 560,00 rsd po pakovanju.

Da li ste probali nešto od ovih proizvoda i kako su se Vama pokazali?

4 коментара:

  1. Nisam probala a bas sam razmisljala o tome. Mada ja se više odlucujem za kreme za depilaciju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Volim i ja kreme, ali mi oduzmu više vremena, prave malo veći nered i brže narastu nove dlakice :).

      Избриши
  2. Prosto moram da pitam...da li bi ovako nesto skinulo jace dlake?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam baš sigurna, ne bih da Vam pišem nešto što ne znam, možda ipak nešto jače treba, možda onaj električni aparat za hladni vosak ili slično :).

      Избриши