"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 17. јул 2018.

Bilka - Anti Celulit gel KAFEIN+


Lagan i rashlađujući anti celulit gel prodire kroz kožu brzo i efikasno deluje na celulit, poboljšavajući mikrocirkulaciju u intercelularnom prostoru ugroženih predela. Ublažava strije i izgled “pomorandžine kore”, dajući zatergnut izgled i i vidljivo poboljšava siluetu. Preporučuje se za manje izražen celulit. Aktivni sastojci : Kafein – dokazan stimulant sa jakim lipolitičkim efektom. Poboljšava cirkulaciju, potpomaže uklanjanje vode i masnoća iz organizma, potpomaže penetraciju kiseonika u kožu. Kombinovani ekstrakt divljeg kestena , bršljana i zelenog čaja – drenira zadržanu vodu, zateže i ujednačava nepravilnosti kože; Ekstrakt Kostrike – dokazan aktivator za poboljšavanje cirkulacije; Ekstrakt belog grožđa – stimuliše regeneraciju ćelija; Mentol – sa blago rashlađujućim efektom daje osećaj svežine.(izvor).


Poštovani pratioci, svi koji čitate blog znate da već duže vreme sarađujem sa fenomenalnom kompanijom Bioko natural kozmetik i da sam isprobala već nekoliko proizvoda iz Bilka asortimana kao i neke druge proizvode iz ponude. Ovaj gel za celulit dobila sam još pre par meseci, koristila sam ga redovno po uputsvu i potrošila ga. Moram reći da mi je izuzetno prijao i da mi je baš mnogo pomogao kod sitnih linijica na butinama, naročito na zadnjem delu istih. Te linije postale su vidljivije nakon porođaja a sada posle jedne tube ovog gela skoro se i ne primećuju. Što se tiče jedne malo veće rupice koju imam tu još uvek nema nekog pomaka pa planiram da nastavim sa upotrebom, ali da je gel eliminisao celulit, definitivno jeste u velikom broju. Odgovarao je mojoj osetljivoj koži što je dodatni plus, nije bilo nikakvih neželjenih pojava. Mnogo se bolje osećam i samouverenije nakon potrošenog gela i bez bojazni sada mogu opet da se slikam u kupaćim kostimima i šorcevima, razlika je itekako primetna:).

Cena ovog gela sada iznosi 840,00 rsd i možete ga poručiti ovde, bočica je u pakovanju od 180ml. Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Bioko natural cosmetics i njihov sajt koji služi i za online porudžbine.

Kako se vama dopadaju Bilka proizvpdi, da li ste već isprobali neke?

2 коментара: