"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 25. август 2014.

La Roche Posay


Na slici možete videti dva sjajna proizvoda od LRP,Effaclair duo i mat.Inače LRP ima 25 godina dermatološkog iskustva s masnom kožom.
Sa svojim jedinstvenim znanjem o psihologiji kože, Laboratoriji La Roche-Posay razvili su profesionalnu liniju kako bi omogućili dermaotološko rješenje prilagođeno svakom tipu masne kože.
Priču o Effaclair mat ne mogu da pričam iz svog iskustva jer sam kao dobar drug poklonila tu kremicu mojoj kumi koja je prezadovoljna već nakon prve upotrebe.Ona recimo ima problem sa masnom kožom čela i ova krema joj je brzinom svetlosti sanirala taj problem.Zvezda moje priče je Effaclair Duo i koju god reč da upotrebim ne mogu da iskažem koliko je meni ova krema pomogla,i to više puta.Pošto ste svi manje više upućeni kroz šta sam prolazila sa hormonima(ako nista čitajte predhodne postove),onda samo možete da pretpostavite koliko su se ti problemi odražavali na moju kožu.Lice je najviše stradalo a imala sam problem i sa ramenim delom i sa gornjim delom leđa.Stotine nepravilnosti,flekica,i "hormonalnih" akni,to su kao neke crvene fleke koje se osete pod rukom,bole na dodir a na oko su užasne i jako primetne.Probala sam zaista sve kremice,išla kod dermatologa,tamo sam dobijala neke recepte po kojim su mi u apoteci pravili specijalne kreme i tonike ali ništa nije delovalo,ili je delovalo samo kratkotrajno.U pubertetu nisam imala niti jedinu flekicu ni aknu a nakon gubitka jajnika i hormonalnih inekcija kao da se stvorilo mali milion svega.A onda sam otkrila Effaclair Duo,slušala o njemu ,čitala i nabavila ga.


Svako jutro i veče sam na čisto lice mazala ovu kremu,i već posle 6 dana(brojala sam),primetila vidljive promene,flekice su nestajale,ten se ujednačavao,a one hormonalne akne se smanjivale.Bila sam oduševljena,i ako je cena proizvoda bila malo veća od onog što mogu sebi da priuštim,laknulo mi je.Nastavila sam da mažem svaki dan dok moje lice nije postalo skroz čisto i vratilo stari sjaj.Jedna tuba kreme mi je zaista dugo i trajala jer se kremica lepo razmazuje po licu,nema mirisa i lepo je koža upija.Imala sam čak i jedno "žariste"na jednim delu lica negde između brade i vrata sa strane,koje je bilo najupornije u stvaranju nepravilnosti i Effaclair Duo mi je čak i to sanirao.Da li treba da vam kažem koliko sam bila srećna?Malo posle toga LRP je na svojoj FB stranici organizovao nagradnu igru pod nazivom Moja Effaclair priča,i ja sam podelila tada svoje iskustvo sa njima i dobila jednu kremicu kao nagradu,kao i divnu limenku i majicu.Sada kremicu mažem preventivno,pred svaki ciklus i znam da će me zaštiti od moguće ponovne pojave problema i mirno spavam.


Kako me je Effaclair oduševio rešila sam da nabavim i Toleriane Tent,korektivni tečni puder,predhodno sam isprobala testere i bila oduševljena rezultatima.Kad ga namažem imam osećaj kao i da nemam ništa na licu a on prekrije sve što treba,daje mom licu mekoću i nežnost,i uliva mi samopouzdanje.
Nešto o ovom proizvodu:
Prekriva sve nepravilnosti i savršeno ujednačava izgled zahvaljujući visokoj moći prekrivanja. Nemasna emulzija obogaćena termalnom vodom,25% pigmenata, SPF 25. Vrlo visoka tolerancija: bez mirisa, bez konzervansa. Nežne, lagane teksture-bez efekta maske.
To bi bilo to za sada,drage dame,imate iskrene preporuke za ove proizvode ako imate bilo kakve nepravilnosti na koži,akne ili bilo šta što biste želele da sakrijete ili uklonite.Još mnogo proizvoda sam šmeknula i volela bih ih isprobati ali otom potom :)
Kakva su vaša iskustva sa LRP?

4 коментара:

  1. Divan post. Duo plus obožavam, a što se tiče pudera probala sam tester i pretežak mi je na licu, dok mi je BB krema savršena. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za komentar,i za ovo "divan" baš si me raznežila,trudila sam se a opet nemam baš iskustva :) Duo je kralj među kremicama tog tipa definitivno,a za pudere je već diskutabilno kome šta odgovara :)

      Избриши
  2. JA obozavam njiho proizvode,puder ne koristim svakodnevno,pa ne kupujem neki mnogo skup! Od LRPa koristim duo+ i onaj njihov gel za umivanje,i necu ih menjati uskoro!! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu skupi ali Duo nema cenu ,koliko je samo ljudi pomogao broj se ne zna,i hvala Bogu da postoji.Realno dok isprobaš 50 nekih kremica dok ne naiđeš na neku pravu potoršiš mnogo više novca :)

      Избриши