"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 15. јануар 2015.

Aloe Vera-prirodni dezodorans u stiku


Dugo sam čitala i slušala o čudesnoj moći aloja vere kako u kozmetici tako i u zdravstvu, mnogi su mi govorili da je ona svemoguća u rešavanju mnogih problema. Uverila sam se u to više puta kada sam koristila proizvode za telo koji je sadrže u sastavu ali nikad se nisam susrela još uvek sa nekim preparatima za imuni sistem ili neki zdravstveni problem ali svakako imam u planu, naročito nakon testiranja ovog prirodnog dezodoransa koji me je oduševio za kratko vreme a zatim nastavio da me oduševljava sve više.


Aloe Ever Shield dezodorans u stiku će vam dati svežinu, osećaj čistote i samopouzdanje. Aloe Ever-Shield dovoljno je blag da se može nanositi odmah nakon brijanja ili depilacije. Aloe Ever Shield ne ostavlja mrlje na garderobi. Aloe Ever-Shield ne sadrži aluminijumske soli. Sadrži prirodne supstance koje sprečavaju razvoj bakterija koje prouzrokuju negodan miris. Sadržaj pakovanja 473ml. (izvor).

Ovo je bio moj prvi susret sa prirodnim dezodoransom, ne znam zašto ali ranije sam mislila da oni ne mogu da zaštite od znoja dovoljno pogotovo ne mene sa hormonskim problemima, svi znamo da tu retko šta pomaže, međutim prevarila sam se. Ovaj dezodorans je izuzetno nežan prema koži pazuha a izuzetno snažno obavlja svoju funkciju, makar u mom slučaju svi znate da recenzije pišem samo iz svog iskustva. Inače nemam problema sa prekomernim znojenjem niti sa neprijatnim mirisima, desi se da se mesecima ne znojim uopšte ali onda kada hormoni podivljaju po ceo dan imam osećaj da me obliva neki hladan znoj i uvek se osećam nesigurnom jer takav znoj često ume i da se oseti na kiselkasto, sve devojke koje su ikad imale i najmanji hormonski poremećaj znaće na šta mislim. Mažem  ovaj dezodorans svaki dan posle tuširanja i mirno odem  na spavanje a zatim ga malo i ujutru namažem i tako sam mirna i zaštićena čitavog dana. Nekako je baš stigao u pravo vreme kada moji hrmoni opet malo luduju nažalost ali sam tako mogla da steknem pravi sud o ovom proizvodu i da ga testiram i u kriznim uslovima. Najviše me je obradovala činjenica da ne stvara nikakave dodatne iritacije čak ni posle brijanja pazuha nego ih čak i smiri, i miris koji je vrlo blag i prijatan, jer svi koji me pratite već znate da ne podnosim jake mirise zbog svojih glavobolja. Koža pazuha je nakon nanošenja glatka, nežna i zaštićena.

Pakovanje dezodoransa me je isto obradovalo, jako je to lepo i uredno napravljeno, kada se otvori poklopac nalazi se prvo plastična zaštita pa tek kada nju skinete možete koristiti dezodorans, i to po svemu sudeći jako dug period jer ja ga trošim svakodnevno već malo više od mesec dana i još uvek ne vidim da sam išta potrošila, takođe cena mu je i više nego pristupačna kad po mojoj proceni ovaj dezodorans može da potraje i dobrih 5-6 meseci ako ga koristite samostalno, jer verovali ili ne svi ukućani bez problema mogu da ga koriste, kako sam čula i pročitala on uništava bakterije, vrlo zanimljivo ali ako se ja pitam to ipak ne dolazi u obzir vrlo sam gadljiva i takve stvari po meni treba da ima svako svoje :). Gore na slici možete videti i sastav i opis  proizvoda, klik za veću fotografiju.



Nadam se da sam uspela da prenesem na vas čari ovog proizvoda i da ćete ga probati pa podeliti samnom i vaše utiske, ja bih svakako volela da probam još nešto iz bogatog asortimana ove kompanije i nadam se da će se ova saradnjica nastaviti, posebno bih volela da dobijem mogućnost da probam nešto i za imunitet ili još neki ovako kvalitetan prirodni proizvod. Za sve koje zanima i cena ovog proizvoda ona iznosi oko 890 dinara, možete ga naručiti online na ovom linku http://aloeveraproizvodi.com/product/aloe-ever-shield/ .
Više o kompaniji na FB stranici Aloe Vera Proizvodi , i na sajtu http://aloeveraproizvodi.com/ . Takođe je važno da napomenem da su oni nezavisni distributeri kompanije Forever living products - pošto se proizvodi mogu nabaviti samo putem distributera.
Hvala na čitanju i na pažnji i jedva čekam  vaše komentare, u njima zaista uživam pa mi pišite da li ste se nekad sreli sa ovim prirodnim dezodoransom i kakva su vaša iskustva?
*PR uzorak

16 коментара:

  1. Ne sviđa mi se trikloslan u sastavu za koji se kaže da može izazvati alergije, poremetiti hormone... EU ga je označila kao zagađivača okoline.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cenim svačije mišljenje al ko je tu pametan kad je sastav nečega u pitanju ,uvek postoji neko kome nešto smeta ili ne,moje mišljenje je da su dezodoransi i stikovi koje većina populacije koristi verovatno štetniji od ovog,ne bi se mešala u nešto što ne znam,o stiku sam pisala iz ličnog iskustva i imam velikih problema sa hormonima pa ću obratiti pažnju na to što si napisala ,hvala na komentaru :)

      Избриши
    2. Svakako.Ja sam takodje veoma zadovoljna tim proizvodima i bas sam pisala post o njima a i spremam nove.A za komentar o stetnosti jednostavno-ni vazduh ne udisemo potpuno cist,ni vodu ne pijemo izvorsku.A sta se sve nalazi u drugim proizvodima da i ne komentarisem...Pozdrav!

      Избриши
    3. Pozdrav i hvala na komentaru, slažem se sa tim što ste rekli za vodu i vazduh :)

      Избриши
  2. Dezodorans nisam koristila,ali sam koristila gel,i neke tabletice,jedne se piju a jedne tope u ustima. To je bilo u ono vreme kad sam imala problema sa stitnom zlezdom. Imam samo reci hvale za ove proizvode.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da čujem to i od tebe jer sam čula već od par ljudi ,a još draže da su ti bili proizvodi od pomoći :)

      Избриши
    2. Ja sam koristila koristim ga,lekar sam po struci,ništa neizaziva,nije štetan,dezodotans je odlican☺

      Избриши
  3. Nisam koristila ovaj dezodorans,ali dosta toga u vezi zdravlja od Aloe Vere jesam,ali sam prrestala,prvenstveno iz finansijskih razloga,tako da nisam bas mnogo upucena u delotvornost,ali tebi svakako verujem na rec.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da si zadovoljna sa proizvodima koje si probala pa kad ti se pruži prilika probaj i ovaj :)

      Избриши
  4. Koristila sam dezadorans u spreju iz Sabi handmade kozmetike, koji u stvari samo sprečava neprijatne mirise, ne i znojenje- što i nije zdravo. Zadovoljna sam njegovim učinkom, neprijatnih mirisa nema ali vlažan pazuh je tu. Pre nekoliko dana mi je prijateljica preporučila isti proizvod o kome si pisala, ona ga inače koristi godinama i jako je zadovoljna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam na šta misliš ja sam taj problem imala sa većinom stikova kada mi hormoni prorade,tačno to nema neprijatnog mirisa al pazuh bude vlažan i tačno osetiš hladan znoj da te obliva,sa ovim sam imala super iskustvo ništa od toga mi se nije dešavalo a trenutno sam u disbalansu sa hormonima baš opet,preporučila bih ti da ga probaš nemaš šta da izgubiš,ako ti slučajno ne odgovara uvek ga možeš dati nekom jer kao što sam napisala ubija bakterije :)

      Избриши
  5. Drago mi je da si zadovoljna :-) a stavi datum ispod I videces, 6 meseci ce trajati sigurno :-) I ja za njihove proizvode imam samo reci hvale I pozitivno iskustvo :-) nadam se da ce se saradnja nastaviti I da ces biti u prilici da probas jos neke proizvode :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obe smo zadovoljne a imamo različiti tip kože i sve ostalo tako da to samo govori o stiku da je zaista super i vredan pažnje.Imam ja jednu svesku u koju sve zapisujem pa ću obratiti pažnju koliko ću ga dugo imati,a nadam se iskreno i testiranju još nečeg naravno :)

      Избриши
  6. Pitala bih vas da li je moguće narućiti iz BiH i cijenu u evrima sa dostavom?

    ОдговориИзбриши