"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 23. јануар 2015.

Avon-mackalice za usne


Mnogo se pisalo i piše se uvek o Avonovim karminima,sjajevima i ostalim proizvodima namenjenim ulepšavanju usana, pa reših i ja da napišem nekoliko redova o kolekciji koju ja posedujem. Sve što vidite na slici dobila sam kao poklon za novu godinu od blogo mrazica o kojima sam vam pisala. Dugo koristim proizvode kompanije Avon ali sam se slabije susretala sa dekorativom, možda nekad tek koji sjaj za usne mogao se naći u mom neseseru, a kao mlađa stalno sam kupovala njihove maskare u raznim bojama. Pretežno sam koristila preparativne proizvode, najviše kupke, šampone, losione za telo i serume za kosu koje obožavam već godinama i stalno ih iznova kupujem, pisala sam vam o njima ovde. Ovo je moj drugi post od početka blogovanja koji posvećujem šminkanju pa se nadam da će biti uspešan kao prvi.


Za početak pisaću o tri karmina iz Ultra colour rich kolekcije u nijansama Really Rosy ,Never so nude i Pink Pop. Nisam neko ko se mnogo razume u šminku pa ću se tako fokusirati da vam ukratko dočaram svoje utiske o ovim ruževima. Vrlo su kremasti,lako se nanose,ne razmazuju se i meni jako  bitna stavka ne isušuju usne i ne oslikavaju se. Postojanost im je rekla bih prosečna ali zato odlično hidriraju moje uvek suve ispucale usne. Posebno mi se dopao neobičan oblik samog ruža a pakovanje je odlično i kvalitetno.

Really Rosy

Never so Nude



Na slikama možete videti otprilike kako izgledaju boje, pokušala sam i na usnama da uslikam ali zaista moja foto oprema to nikako ne može da podrži pa budu mutne i nejasne slike. Pošto ovo svakako nije klasična recenzija nego post o nekoj mojoj kolekciji, mislim da je to u redu, mada sam na kraju ipak pokušala i dala sve od sebe da neke nijanse makar uslikam i na usnama ali nikako nisam zadovoljna kako je ispalo,jer nijanse su dosta intenzivnije uživo :).
Iako nisam ljubitelj nude tonova ova nijansa Never so Nude mi se dopala jer nije klasična kao sve na koje sam do sada nailazila nekako je svetlucava,jako je lepa i nežna. Ipak mi se najviše dopao ovaj treći Pink Pop jer zaista kad su karmini u pitanju volim jače boje, od svih nijansi pink, ciklama do svih nijansi crvene. Nijansa Really Rose je više za neke večernje prilike, zavodljiva je i efektna, baš nekako moćna, jako mi se dopala.

Pink Pop





Sledeći na redu su ova dva lepotana iz kolekcije Seduction, nijanse koje imam su Red kiss i Nude perfection. Hvala Ani sa bloga Avon kutak na pomoći oko naziva kolekcije jer nisam karmine dobila u kutijicama i samim tim to nisam znala.




Karmin koji mi se najviše dopao od svih i osvojio me na prvi pogled je iz linije  Extra lasting a nijansa koju imam je Pink peach, od pakovanja roze boje do same nijnse ovaj karmin me obara sa nogu, takođe sam jako zadovoljna koliko mi se dugo zadrži na usnama uprkos jelu i piću, plus odlično neguje usne i hidrira, toliko sam ga zavolela da ga bukvalno mažem svaki dan. Ne mogu da se pohvalim da sam neko ko je probao na stotine karmina ali ovaj je definitivno najbolji do sada. Hvala Željki sa bloga Only girl in the world koja mi ga je poklonila a ja ću sigurno gledati da se dočepam još koje nijanse :).















*Pink peach




Kada smo već kod Željke Only girl in the world , ona mi je uz ovaj karmin poklonila i olovku za usne i jedan divan sjaj pa u nastavku možete videti o čemu se radi.



















Avon sjaj za usne Plump pout u nekoj rozikastoj nijansi,oznaka je toliko sitna da nisam mogla da pročitam :). Verujem da svi znate za ovaj sjaj poznat je po tome pa lagano pecka vaše usne kada ga nanesete pa je tako idealan po meni za neko letnje doba jer osim što pecka on usne i hladi. Nijansa je lepa, prozirno roze boje ako se ja pitam, jako nežna i sjaj nije lepljiv što je važna stavka, dopada mi se jako.


Olovka za usne Ultra glimmerstick u nijansi Pink cashmere je još jedno pozitivno iznenađenje za mene,nekako nikada nisam volela olovke za usne jer neke sa kojima sam se sretala umele su jako da mi se razmažu i uvek sam izgledala ko musava. Ova olovka je jako dobra i kvalitetna i kako je namažem tako stoji i ne mrda, nijansa je divna i ide mi uz većinu omiljenih ruževa i sjajeva.




















Za kraj tu je predivni Ultra colour lip crayon u nijansi reddy for me koji sam dobila od kompanije Avon Srbija za novu godinu u paketiću zahvaljujući već pomenutim blogo mrazicama. Ostavila sam ga za kraj jer me je najviše oduševio, boja je prelepa, jako je lak za nanošenje, ne razmazje se, dugotrajan je, nemam dovoljno pohvalnih reči za njega tako da ću sigurno na neku svoju wl dodati još koju nijansu. Na slici dole možete videti i neke testere karmina koje sam dobila a i neke sama naručila kod svoje Avon dame da ih isprobam :).


Nadam se da vam se post dopao, u nekom narednom Avon postu pisaću vam o nekim drugim komadima šminke iz paketića, kao i o tuširalicama koje obožavam, a do tada vi mi pišite vaše utiske i vaše favorite kada su u pitanju Avon mazalice za usne ?

Hvala na pažnji :).


16 коментара:

  1. Dobar post,meni se dopadaju skoro svi,ali ovaj Pink Peaht nekako navise.

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Ja sam nedavno testere samo i dopao mi se odmah ovaj Apsolute ,a sad sam to potvrdila samo ,a otkrila i nove :).

      Избриши
  3. Slabo se sminkam to jest skoro i da ne. Nisam koristila nista od sminke. Koristila sam gelove za tusiranje, serume za kosu,sampone.Inace post ti je super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da serumi su nam svima izgleda omiljeni ,hvala za pohvale za post imam tremu kad pišem beauty postove haha :)

      Избриши
  4. Divna kolekcija :). Ja obožavam njihove ruževe, najdraža mi je Ultra Colour Bold kolekcija :), a ok mi je i extra lasting :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste da znaš ,samo za gledati su lepi,nisam isprobala nijedan iz te kolekcije koju spominješ nadam se da hoću jednom pa da razmenimo utiske :*

      Избриши
  5. Jao žeMska, kakva kolekcija :) Od svih pomenutih imam dva iz extra lasting kolekcije, kao što sam i pisala o njima, zadovoljna sam mada nisu najbolji koje imam :) Kod poručivanja karmina iz kataloga me odbija što retko potrefim boju kao što je prikazana u katalogu. Zato više volim da kupujem u parfimeriji gde realno mogu da procenim nijansu. I, da, hoćemo swatcheve na usnama makar samo na fb strani :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šta kažeš Lili moja nisam imala nijedan a vidi sada ove lepote :). Nisam ni ja karmine možda baš iz istog razloga nikad naručivala jer baš imam određen ukus za boje ,pa sam zato ponekad uzimala ove male testere kad me neke nijanse baš zainteresuju. Veruj probala sam na sve načine usne da uslikam nema šanse,fotkić crko po drugi put a on svakako to i ne može da odradi,videću nešto da smislim <3

      Избриши
  6. Evo jos malo pomoci od mene, Pink peach je Extra lasting, odnosno dugotrajni ruz kako pise u katalogu.
    absolute su oni u pink pakovanju, kockasti :-)

    ОдговориИзбриши
  7. Mnogo mi je drago da ti se dopadaju ruzevi i da ti odgovaraju :) Nemam nijedan iz ove Ultra color rich kolekcije, sa prve slike, a izgledaju bas lepo.. Obozavam generalno njihove ruzeve ali su mi testeri mnogo bolji, tako da zamisli ako je ruz dobar koliko je onda tester, u testerima su apsolutno identicne boje kao u katalogu i ja obavezno narucujem po 10ak testera i menjam svaki dan, traju mi dugo.. A full karmini nekad znaju da me razocaraju, poslednji sam uzela Ultra Color Bold u nekoj ljubicastoj nijansi i puna je sljokica i sija se haos, a pise da je mat.. a tester istog karmina druga prica. Ali volim ih generalno, u svakoj kampanji moram bar neki ruzic da uzmem pa se uklopim nekako da ga nosim :) Super ti je kolekcijica, samo neka raste :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za ovaj extra lasting ne mogu da ti se zahvalim dovoljno ,baš sam očarana njime moram da nabavim još koji :). Za testere si u pravu dugo traju i super je da imamo tu mogućnost naručivanja.Ovi prvi su jako lepi i hidrantni to mi se doapda,mrzim suve karmine pa još ja sa suvim usnama užas,ovi su čarobni za mazanje. Za kolekciju znaš kako kažu što više imaš više želiš,živa istina nisam do sad osetila to <3

      Избриши
  8. Pink Pop mi je najljepša nijansa jer volim takve boje :D Volim Avon ruževe i sad sam naručila tri iz ove nove kolekcije Hidrokolor Indulgence i jedva čekam da stignu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divna je imam sličan ukus,generalno su im karmini jako dobri baš se radujem da sam dobila priliku da to otkrijem. Videla sam te nove san snova :).

      Избриши