"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 4. јануар 2015.

Yoghurt of Bulgaria-mleko za skidanje šminke


*Serija "Yoghurt of Bulgaria" je zasnovana na sve popularnijem u poslednje vreme probiotiku.Bugarski prirodni probiotici su izvedeni iz bakterije bugarski jogurt.Termin probiotik je grčkog porekla i znači "za život".Probiotski proizvodi su moćan alat za održavanje mladosti i lepote. Serija je namenjena za suvu i veoma osetljivu kožu. (prekucano iz priručnika).


Proizvod o kojem vam ja danas pišem iz ove linije je toaletno mleko od probiotskog jogurta i ružinog ulja za čišćenje kože lica i vrata.
Nikada se ranije nisam susrela sa sličnim proizvodom i bila sam jako radoznala da ga isprobam.Uglavnom sam šminku skidala sa micelarnom vodom u zadnje vreme,a lice čistila gelom za umivanje.Po mom skromnom mišljenju ovaj proizvod radi obe radnje.Šminku skine perfektno i zaista očisti kožu lica onako dubinski.Par puta sam čistila nenašminkano lice i vrat,vatica je bila skoro crna,imala sam osećaj da čisti sve prljavštine iz dubine kože.Jedino sam se plašila kako će mi reagovati na očima ali ni tu nije bilo problema,što me je najviše iznenadilo jer su mi oči vrlo osetljive i skoro svako sredstvo me rasplače.Naravno to što meni deluje tako ne mora da znači da bi svima,ovo pišem iz ličnog iskustva.Tekstura ovog mleko je vrlo blaga,nežna a miris još nežniji,podseća me na miris bebećih proizvoda,dovoljna je vrlo mala količina da se skine šminka sa celog lica jer se izuzetno stapa sa kožom i kao da klizi po njoj.


Pakovanje je lepo,elegantno,praktično i sadrži 230 ml proizvoda.Ne sadrži alkohol,paraben,veštačke boje.Cena proizvoda je 630 dinara i vrlo je isplativo jer pored sjajnog kvaliteta bočica zaista dugo traje.


Više informacija o ovom i o ostalim proizvodima možete pogledati na sjatu http://bugarska-ruza.rs/ .

Kako se vama čini ovaj proizvod,da li ste radoznali da ga probate? :).
*PR uzorak

12 коментара:

  1. Pakovanje deluje lepo,a moram priznati da mi i sama ta cinjenica puno znaci,a jos i tvoj komentar,pa cu se sigurno potruditi da probam,a i inace volim da eksperimentisem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno probaj pa mi javi utiske,meni je ovo savršen proizvod zaista sam oduševljena :)

      Избриши
  2. Dugo sam koristila mleka za ciscenje lica i jako su mi prijala dok predeo oko nosa i brada nisu poceli pojacano da se maste. Od tada koristim miceralnu vodu za tu svrhu i bas mi prija. Jako bih volela da isrobam i ovaj proizvod, mislim da bi mi odgovarao :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam koristila samo micelarne i zadovoljna sam nekima koje sad koristim ,pisaću vam već ali ovo mlekice je nešto čarobno zaista ,nežno a snažno ,obavezno probaj ako budeš imala prilike :)

      Избриши
  3. Deluje primamljivo ali nisam koristila. Cak i prvi put citam o ovome.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek se trudim da pišem o manje popularnim proizvodima ili onima o kojima se malo piše a zaista su čarobni i vredni svačije pažnje baš kao ovaj recimo :)

      Избриши
  4. Iskreno, nisam probala i ne privlači me posebno. Davno sam prestala sam varijantom mleka za skidanje šminke, jer mi je baš svako smetalo. Jedini proizvod koji ima oblik mleka za skidanje šminka koji mi je odgovrao je Vihy 3u1 i ništa više. Prešla sam na micelarne vode i tu ostala. Ne znam, deluje interesantno, možda se i predomislim... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja Marija tako sam i ja prešla na micelarne i zaista su mi neke bile super neke manje ali ovo mleko me je oduševilo pa ako imaš prilike probaj baš me zanima tvoja ocena <3

      Избриши
  5. I ja sam kao i Mara prešla na micelarne i planiram tako da ostane :)
    Inače, super je recenzija, verujem da je to proizvod vredan pažnje. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lili sigurna sam da bi ti ovo mleko prijalo po mnogo čemu pa kad potrošiš zalihe ili budeš htela nešto novo da probaš obavezno potraži ovo mlekice :) Hvala za pohvale :***

      Избриши
  6. Nisam nikada koristila mlijeko za skidanje šminke,micelarne od početka koristim,ali zapravo za moju suhu kožu bi moglo jako dobro doći :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam izuzetno osetljivu kožu naročito sada zimi i zaista me je mleko očaralo pa imaš moje preporuke da probaš :)

      Избриши