"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 5. фебруар 2015.

Eveline micelarna voda i losion za telo


Dragi moji na red je došao i post o ova dva proizvoda iz Eveline kolekcije čijem sam se testiranju nekako najviše radovala kada sam dobila paketić, naročito ovom losionu za telo jer sam još od malena luda za mirisom vanile.



Losion za telo Argan & Vanilla dolazi u lepom i praktičnom pakovanju od 200 ml. Miris u tubici je malo jači i podseća me na leto,na more,na sve ono što najviše volim i što me raduje. Kada se namaže na kožu miris je malo slabiji samim tim i prijatniji jer lično ja ne volim jake mirise na telu. Jako se lepo i lako razmazuje,koža ga upija bez problema, i nakon samo par dana upotrebe znatno je nežnija i svilenkastija a miris se zaista dugo zadržava na njoj. Probala sam zaista razne losione za telo i mogu slobodno da kažem da je ovaj mojoj koži dao najluksuzniju negu do sada, jer svaki put kad  ga namažem osećam se čarobno,meka zadovoljna koža i miris koji osvaja,po meni dobitna kombinacija.



Losion za telo argan i vanila hidrira i regeneriše,za normalnu i suvu kožu.
Arganovo ulje-eliksir mladosti dubinski hrani i učvršćuje kožu.Egzotičan i prijatan miris vanile smiruje čula obezbeđujući trenutak opuštanja tokom dana.
Aktivni sastojci:arganovo ulje,vanila,alantoin i D -pantenol,shea butter,vitamini A i E.(reči proizvođača).


Eveline-hydra expert micelarni rastvor za čišćenje i uklanjanje šminke sa očiju,lica i vrata 3u1-dolazi u običnom klasičnom pakovanju kao i većina drugih micelarnih voda. Ovo pakovanje koje ja imam je od 200 ml ali se dobija 50 ml gratis. Ne mogu reći da me je ovaj proizvod oborio sa nogu nešto posebno ali je skroz ok, skida šminku lepo, nema negativnih reakcija jedina zamerka što mi oko očiju nikako ne prija a navedeno je da je i za tu namenu. Oči su mi izuzetno osetljive i jako vodim računa o njima, reaguju negativno na vetar, na sunce, na prašina i čak na većinu maskara, tako da od ove micelarne vode one krenu da mi suze i da me peckaju kada pokušam da uklonim sa njom maskaru ili senku za oči, tako da je u tom predelu sada izbegavam, za sve ostale delove lica i vrat je zaista odlična tu nemam zamerke.





















Za sve dodatne informacije o proizvodima tu je FB stranicaEveline Cosmetics Srbija .

Da li ste probali neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci? Hvala na čitanju i radujem se unapred komentarima :).
*PR ozorci

14 коментара:

  1. Meni je ovaj losion savrsen, super njeguje a miris je predivan, svidja mi se sto se dugo zadrzava na kozi. Micelarnu nisam probala, ali imam u planu, nemam bas osjetljive oci pa ce meni mozda odgovarati jer mi odgovaraju svi eveline proizvodi koje sam do sad probala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da nam se mišljenje poklapa,micelarnu probaj obavezno jako je dobra osim eto tog peha koji ja imam sa očima ali to ne znači da ćeš i ti imati taj problem :)

      Избриши
  2. Losion nisam probala,ali miceralnu jesam i zacudjena sam rezultatima,naime na oku imam neko zapaljenje suznog kanala pa sam imala otok,medjutim kad ocistim lice ovom miceralnom otok se povuce,pa sam najblaze receno zacudjena,ali oku mi je malo bolje pa sam sigurna da je i losion savrsen.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Losion moraš da probaš savršen je a ovo što si napisala za micelarnu me je oduševilo,jako mi je drago da ti je tako pomogla :)

      Избриши
  3. fotografije su ti odlične s tim školjkicama i kao da dozivaju ljeto :D Onda sam pročitala da te miris losiona podsjeća na ljeto i more te sam se odmah zaljubila u njega i mislim da bi se moja koža s njim jako lijepo složila :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga uvek se trudim za fotke ali nisam neki talenat a i nemam opremu i sad mi je baš drago da si ih pohvalila :). Verujem da bi se ti u losion zaista zaljubila koliko sam uspela da te upoznam do sada :)

      Избриши
  4. Losion me privlaci zbog mirisa. Obozavam vanilu. ;3 Da li je micerarna voda za sve tipove koze? :D Zelim da kupim jednu, ali ne mogu da odlucim koju, ne bih da gomilam proizvode. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste draga za sve tipove kože je i da nemam tako osetljive oči bio bi mi savršen zaista,a losion je predivan al to moraš sama da osetiš :)

      Избриши
  5. Uh, mene jako zanima ova linija sa vanilom, i meni je to pored kokosa omiljen miris <3 Sve se suzdržavam od kupovine da izbegnem nagomilavanje ali sam sigurna da ću ga probati. Što se tiče micelarnih, ipak neću eksperimentisati, Mixa, kao jeftinija, ili Bioderma kao skuplja varijanta i kraj :D L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Spremam baš post o Biodermi polako malo je reći da sam očarana :). Što se tiče ovog losiona za telo sigurna sam da ti ne bi stajao ni dana nego bi ga smazala u rekordnom roku baš kao i ja,isto je i kod mene kokos i vanila i greške nema :)

      Избриши
  6. Ovaj losion sam odavno snimila ali nikako da ga uzmem, ali hocu sigurno, mnogo lepo izgleda :D Nisam znala da imaju micelarnu.. Ne volim sto su Eveline proizvodi tako slabo zastupljeni, oni izgleda imaju sve i sve kriju :D U koju god parfimeriju udjem, ne mogu da ih nadjem, jedno ako bas trazim, onda mi izvuce negde ispod pulta, kao da ih prodaju na crno :D Nemam pojma sta sve imaju

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha blesave žene sad si me slatko nasmejala ali kad se zamislim u pravu si ,u DM kad odem uvek vidim iste proizvode od njih i npr. nisam videla micelarnu ni ja,dok uvek vidim proizvode za celulit i ovi losioni budu tako da verujem da ćeš ga nabaviti što pre :)

      Избриши
    2. Pa ne, stvarno, u svakoj parfimeriji imaju samo ovaj losion, eventualno jos neki proizvod za telo.. Na sajmu kozmetike, na njihovom standu sam videla milion stvari, imaju parfeme, dezodoranse, nema sta nemaju, ne razumem sta im vise da dobiju bar negde odeljak barem za sminku, jer isto imaju sve, i ruzeve, maskare, palete, sve bukvalno.. Mozda vole da budu tajanstveni :D

      Избриши
    3. Moraćemo mi to da istražimo u čemu je caka :)

      Избриши