"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 18. фебруар 2015.

Multiactiv Natural set


Ovaj presladak Multiactiv set dobila sam od drugarice za rođendan, potrošila sam ga već davno ali tek sada sam se setila da pišem o njemu jer je ostavio lep utisak na mene, sreća pa sam slike sačuvala, kao i ambalažu :). Samo pakovanje me je oduševilo kao i ovo srce u okviru njega, zaista je neodoljivo. Ranije sam koristila sredstvo za sunčanje od ovog brenda a moja majka je probavala neke kremice za lice i obe smo bile zadovoljne, pa sam zato jedva čekala da isprobam ove proizvode.
Set sadrži:
-Gel za tuširanje sa ekstraktom morskih algi
-Losion za telo sa Aloe Verom




Gel za tuširanje sa ekstraktom morskih algi-nežno čisti kožu ne narušavajući njen prirodni zaštitni sloj. Sadrži ekstrakt morskih algi koje su bogate vitaminima i mineralima iz mora. Poboljšava cirkulaciju, čime daje dodatnu energiju vašoj koži. Tokom tuširanja stvara bogatu penu i ostavlja trag diskretnog mirisa. Pakovanje je od 250ml a sastav je sledeći:Aqua, Sodium, Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl glucoside, PEG-7, Glyceryl Cocoate, Parfum, Sodium, Seaweed extract, tetrasodium EDTA, Lactic acid, Methyparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1,3 diol.


Čim sam otvorila ovo pakovanje poneo me je taj neki opuštajući miris mora, leta, plaže, a to je ono što ja najviše volim. Kupka zaista opušta tokom upotrebe. Lepo peni, dovoljna je mala količina gela za jedno tuširanje, prema koži je blag, sve u svemu jedan dobar i kvalitetan gel za tuširanje. Ostavlja miris za sobom kako u kupatilu tako i na telu, koža je glatka i meka.


Losion za telo sa Aloe Verom-Intenzivno hidrira kožu i vraća joj prirodnu vlažnost. Zahvaljujući protivupalnom i regenerativnom dejstvu aloe vera gela natural Moisture losion za telo umiruje kožu i čini je izuzetno nežnom i glatkom. Namenjen je svim tipovima kože,nanosi se na čistu kožu nakon svakog kupanja, tuširanja ili sunčanja.Pakovanje je od 250ml, a sastav je sledeći:Aqua, Paraffinum, liquidum, Glycerin, Glyceril stearate, Ceteareth-20, Cetaereh-12, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Isopropyl myristate, Olea europea, Hydroxyethyl acrylate, Sodium,Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Methylparaben,bytulparaben, Ethylparaben, Isobutlyparaben, Dimethicone, Parfum, Sodium, Aloe barbadensis, Triethanolamine.
Tako vam je to kad neće da se uslika lepo sastav pa morate da prekucavate :).


Tek kada sam nakon tuširanja gelom iz ovog paketića namazala i losion osetila sam pravi efekat, verujem da ih zato i pakuju zajedno. Ja generalno imam problem sa većinom gelova za tuširanje, većina mi pomalo isuši kožu na određenim delovima tela a ruke najviše, pa zato u zadnje vreme koristim isključivo one bebeće. Mazanjem ovog losiona za telo odmah nakon tuširanja moja koža je hidrirana, meka i sjajna a miris je prelep, i nemam taj grozni osećaj suve kože.


Imate li vi neka iskustva sa Multiactiv kozmetikom?

*Za više informacija o proizvodima posetite njihov sajt http://www.multiactiv.rs/

15 коментара:

  1. ja sam skoro kupila hranljivu kremu bez parabena u novoj ambalazi.jedva sam cekala da je probam i mogu ti reci da sam razocarana.na pakovanju pise za sve tipove koze,moja koza je normalna ali kad je namazem je kao da sam stavila ulje na lice.grozan osecaj na licu a krema lepo mirise.dakle na pakovanju stoji za sve tipove koze a na teglici sa kremom pise za suvu kozu.bacila sam pare i razocarala se.krema je 615 dinara.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je žao da to čujem Slavice, možda ste trebali da im pošaljete mail i pitate ih o čemu se radi, možda je došlo do greške u pakovanju ili slično,a možda vam baš nije odgovarala, šteta zaista jer ta cifra nije mala u današnje vreme. Ja do sada nisam imala negativna iskustva.

      Избриши
    2. poslala sam komentar irekose mi da je koristim kao nocnu ako vec ne mogu kao dnevnu.mada kazem ti Tijana osecaj na kozi mu je uzasan a tako me privlacila ta kozmetika.fb slavica caca

      Избриши
    3. Onda vam očigledno ne odgovara za vaš tip kože ili čak neki sastojak kreme, dešava se to svima nama, meni kada krema ne odgovara a prvo mazanje, pokušam još jednom ako ni tad ne odgovara ja je odmah poklanjam dalje nekom :).

      Избриши
  2. Imam neke druge njihove proizvode a omiljeni mi je gel posle tuširanja sa šljokicama, za leto je idealan :) L.

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam primjetila ove proizvode kod nas, zainteresovao me losion za tijelo, trebam malo obratiti paznju i pogledati da li ih uvoze u BiH :)

    ОдговориИзбриши
  4. Lijep set ti je izabrala prijateljica :D Multiactiv kozmetike nema u Hrvatskoj, ali ako dođe imam na umu što trebam kupiti :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš, baš je pogodila moj ukus :). Baš mi je bezveze to što svi nemamo sve ovako mi kod vas gledamo sa čežnjom a vi kod nas <3

      Избриши
  5. Ovaj set nisam upotrebljavala,ali ti svakako verujem na rec da je kvalitetan,potrudicu se isprobam kada mi iskrsne prilika,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  6. Mene su uvek odbijali njihovi proizvodi, ne znam zasto ali mislim da je vreme da isprobam neki, samo me bacas u troskove :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj tako ti teško pada <3. Ovaj set je divan zaista ne možeš pogrešiti a nije ni skup videh ga u Liliju :)

      Избриши
  7. Kad vidim Aloju odmah se odusevim. Nekako volim te proizvode. Mada ovaj nisam koristila ali verujem da je super.

    ОдговориИзбриши