"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 7. фебруар 2015.

Noviteti # 1


Danas sam rešila da prvi put napišem post o novitetima koje ću testirati u narednom periodu i na neki način vam predstavim o čemu ćete to sve moći da čitate na blogu. Nakupilo se dosta toga pa me je to navelo da napišem par redova i uslikam par fotografija za vas. Takođe želim da vam najavim neke teme vezane za zdravlje koje ću obrađivati.


Biomelem Regenere sam već počela da testiram,stigao je na moju adresu pre destetak dana. Recenzija ovde.


S kozmetika mi je nakon divne zelene linije o kojoj sam vam pisala i koja me je očarala, poslala paketić sa ove dve kremice, koje mažem svaki dan već više od pola meseca. U pitanju su Arganova hidrantna krema i kremica za ruke i noge,očekujte recenziju uskoro :). Isto tako ova kompanija je najavila novu osmomartovsku nagradnu igru za vas, pa se unapred radujem i tome da opet nekog od pratilaca obradujemo i usrećimo. Recenzije arganova-hidrantna-kremakrema za ruke i noge.


Benlian food mi je poslao ovaj slatki paketić zdrave hrane pa kako sam sa ukućanima već skoro sve smazala, recenzija ovde.


Purple rain cosmetics ,moji dragi Novosađani dostavili su mi lično ovaj predivni paketić koji me je oborio sa nogu ovako na prvi pogled. Pakovanja su prelepa,elegantna i vrlo kvalitetna, već danas počinjem sa testiranjem nekih preparata i vrlo sam uzbuđena. U paketiću se nalaze: Helixina krema, Anticelulit ulje za masažu, balzam za usne, ultra hranjiva piling maska i Antirid krema. Moram samo da vam napomenem da se svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain cosmetics izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski gajeno bilje. Recenzije anticelulit uljehelixina kremaultra hranjiva maskabalzam-za-usne.


Bioderma proizvode koristim već mesec dana i polako spremam post i o njima. Dobila sam priliku da probam 4 različita proizvoda i jedva čekam da vam prenesem utiske. Recenzija ovde.


Danas je stigao i predivan paketić od jedne divne mlade žene vlasnice firme Bugarska Ruža. Uvek se iznova oduševim i obradujem jer su svi proizvodi koje sam do sada probala fenomenalni. Ovaj put u paketiću nalazi se eterično ulje jasmina, masažno ulje iz najnovije kolekcije sa mirisom jagode, sjaj za povećanje usana i čaj za povećanje plodnosti koji mi je lično ona poklonila, i kako kaže u Bugarskoj ga mnogi piju i pokazao se jako efikasan, veoma me je ganula ovim gestom i jako sam joj zahvalna. Recenzije sjaj-za-povecanje-volumena-usanaulje-od-jasminaafrodizijak-masazno ulje.


Pisaću vam malo i o proizvodima koje mi muž kupi sa vremena na vreme kad se vraća sa posla u cilju da me obraduje i iznenadi.
Pored svega nabrojanog neke recenzije isprobanih proizvoda su već uveliko spremne ali su u fazi obrade i dorade. Daću vam nagoveštaj da ćete moći da čitate o Multiaktiv proizvodima, čuvenoj Nivei, Avonu a biće tu i tekst o tome kako da napravite prirodne dezodoranse u kućnoj radinosti. Takođe ćete moći da čitate i o dekorativnim i preparativnim proizvodima koje sam dobila od blogo mrazica za novu godinu.
Što se zdravstvenih tema tiče naći će se tekstovi o zdravoj hrani, kandidi, hormonima sreće, napadima panike iz mog iskustva, zatim i o kostolomcu kod kojeg sam bila ranije sa majkom i o bioenergiji i čajevima kojima se sad lečim, zatim razni tekstovi o problemima sa kičmom i spondilozom i još mnogo toga ,a prihvatam i predloge pa mi slobodno u komentarima napišite o čemu bi još želeli da čitate a ja ću se truditi da vaše želje sprovedem u delo.
Pošto se blogu bliži i polugodišnjica biće i jedan moj filozofski post povodom toga, pa eto mislim da ćete u narednom periodu uživati na mom blogu i da će se za svakog naći po neka zanimljiva tema.
Do narednog posta budite mi zdravi i veseli i pišite mi predloge ! :)

*Prva slika je skinuta sa neta

32 коментара:

  1. Purple Rain i Bugarska ruza izgledaju bas lepo, nisam imala prilike do sad da ih vidim :) Ovo Baleino mleko sa vanilom tako zeliimm.. Bravo za gospodju vlasnicu Bugarske ruze! :) Prva slicica mi se mnogo dopada :D Jedva cekam sve postove :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To na rvoj slici sam ja iz mlađih dana haha :). Naravno šalim se ,ukrala sam je na google ,ostale su mojih ruku delo,tako da slobodno je i ti mazni :). Što se tiče Bugarske ruže pročitaj moja iskustva sa njima ,ima 4 posta,oduševićeš se sigurna sam,za Purple rain sam jako uzbuđena jer se prvi put srećem sa ovim brendom a Baleica je mmmmmm <3

      Избриши
  2. rado cu da citam o problemima sa kicmom i o napadima panike,sto se zdravlja tice.kozmetiku obozavam i i redovno koristim tako da cu sa zadovoljstvom i to citati.pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  3. Volela bih da čitam o napadima panike. I o purple rain kozmetici :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To će svakako biti po planu i programu ,za Purple Rain smo svi nekako uzbuđeni jer kako vidim retko ko se sreo već sa njihovim brendom :)

      Избриши
  4. Interesantno mi deluju Biomelem i Purple rain, volela bih da ih probam. Čekam recenzije. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biomelem me do sada nije izneverio,čak mi je njihov Revitabion vratio u život kosu nakon operacija,a za Purple Rain sam i ja jako radoznala :)

      Избриши
  5. Jedva čekam teme o zdravlju koje redovito čitam na tvom blogu

    ОдговориИзбриши
  6. Volela bih da pisen o Belian food u Purple rain kozmetici, kao i o napadima panike. :) Tako da jedva cekam tvoje nove postove. :3

    ОдговориИзбриши
  7. Lijepo si se ponovila i baš se veselim recenzijama :D I moram pohvaliti tvog muža jer je baš lijepo što misli na tebe kad se vraća s posla i što te razveseli sitnicama :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno,uvek si tu sa lepim rečima i podrškom uvek se veselim tvom komentaru :) Muž je moj anđeo,da ga ne ureknemo,mislim da bi mi ceo DM kupio i sve butike obrstio usput da može :)

      Избриши
  8. Ajde brže istestiraj taj Purple rain, deluje veoma zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe potrudiću se makar balzam za usne što pre da istestiram za to treba najmanje vremena :)

      Избриши
  9. Fini noviteti, a moram priznati da za neke proizvode cak prvi put cujem. Bas me zanima to Purple Rain, cini se interesantno, a vjerujem da ce ti se svidjeti Alverde balzam i Balea In Shower od vanile. Ne mirise nesto nakon tusiranja, ali tokom njega je bas fino, kao da mazem puding. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš da jesu baš sam onako srećna i zadovoljna kad ih vidim na gomili ovako. Veruj mi i ja sam tek nedavno čula za Purple Rain a sugrađani su mi,valjda se ranije nisam zanimala toliko i koristila uvek iste stvari :). Balea se macka svaki dan pa videćemo krajnji sud :*

      Избриши
  10. Jedva cekam tekstove o napadima panike i zdravoj ishrani :)

    ОдговориИзбриши
  11. Noviteti su prelepi, Tićo. Posebno me interesuje Purple Rain kozmetika, kao i Baleini proizvodi. Ovih dana isprobavam prvi proizvod od Bugarske ruže, kanu za bojenje kose, drži mi fige da ispadne kako treba :D...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu baš zato i reših da napravim prvi put ovakav post i pokažem vam ove lepote :). Sve nas zanima Purple rain čini mi se veliko interesovanje ,prelepa pakovanja a kako mogu da naslutim i proizvodi. Znam za kanu videla sam meni je vlasnica nudila to kad je izašlo ali ja sam je nažalost odbila jer ne želim ništa na kosu da stavljam ali smo se ipak dogovorile pa će mama biti model za kanu ,biće to zanimljivo :D

      Избриши
  12. Lepi noviteti. Nadam se da ce caj delovati :) to je bas lep gest od njih :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno i ja se nadam zaista ,jer smo već isprobali skoro sve nama ovde poznato i dostupno ,slažem se da je divan gest :)

      Избриши
  13. Sve je stvarno interesantno neznam sta bih izdvojila,kozmetiku obozavam,ali volim i kolacice,drago mi je zbog tebe,nadam se da cemo citati zanimljive recenzije.

    ОдговориИзбриши
  14. Noviteti su tu na polju kozmetike...a proizvode Benlian sam isprobala i jednom recju-extra...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slikice su kozmetičke ali sam nabrojala dole i teme koje ću pisati o zdravlju nadam se da će ti se dopasti kao i ove do sada ,a ove đakonije su extra :)

      Избриши
  15. Noviteti su tu na polju kozmetike...a proizvode Benlian sam isprobala i jednom recju-extra...

    ОдговориИзбриши