"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 31. август 2017.

FashionMia - online shopping

Beading Plain Chiffon Round Neck Skater Dress
Negde u julu prvi put kontaktirali su me ljudi sa sajta Fashionmia i ponudili su mi da izaberem par stvarčica, ali sam kao uži izbor dobila link sa kojeg mogu da izaberem stvari koje želim. Sreća pa mi se većina svidela, pretežno su to bile haljine, pa sam tako izabrala tri potpuno različite i jednu ogrlicu koja mi se posebno dopala. Jako sam dugo čekala paket, ali su poslali sve odjednom što me je obradovalo, a opet sve posebno i lepo upakovano. Paket mi je bio ocarinjen ali iznos je zaista bio mali za ovakav sadržaj istog. Sve haljine sam naručila u veličini M, možda su mi dve haljine malkice šire, ali sam vrlo zadovoljna izborom. Jedino mi je žao što paket nije stigao pre odlaska u banju na mini odmor, pa bi slike bile prelepe sa obzirom na onu prirodu tamo, ali šta je tu je.



Ova haljinica prva mi je zapala za oko, kao i ogrlica koju sam odmah uparila uz nju. Veličina je baš po mojoj meri kao i haljina, jako mi se dopada, kvalitetna je, lepa je i nežna i može da se nosi za razne malo svečanije prilike, uz ogrlicu nekako još više dođe do izražaja njena lepota, barem po meni. Haljina ima postavu pa se donji veš ne providi što je veliki plus od mene. Lepo se pere ali se pažljivo mora peglati i brzo se gužva, makar meni ja sam prosto majstor za te stvari, u stanju sam samo dok se oblačim da nešto tek opeglano izgužvam ponovo.












Cena haljine iznosi US$15.95 i možete je poručiti ovde.

White Faux Pearl Beaded Necklace




Cena ogrlice iznosi US$10.95 i možete je poručiti ovde.


Round Neck Drawstring Slit Pocket Plain Skater Dress


Ova haljinica mi se učinila zanimljivom na sajtu, odmah sam videla sebe u njoj uz recimo bele starke ili neke ravne obične sportske sandale, mada kada je stigla shvatila sma da može da se kombinuje uz sve. Ovu haljinu nisam stigla da opeglam pre slikanja nadam se da niko neće zameriti. Jako je udobna i komotna, za mrvicu mi je šira i veća ali se to ne primeti toliko, pogotovo što duž struka ima učkur pomoću kojeg se podešava širina.




















Cena ove haljinice iznosi US$19.95 i možete je poručiti ovde. Sandale su možda mnogima upale u oko ali za njih ide poseban post i nisu sa ovog sajta.

V-Neck Butterfly Printed Chiffon Maxi Dress


Najslađe za kraj, u ovu haljinu sam se zaljubila na prvi pogled, pa zatim na prvo nošenje još više. Toliko je komotna, udobna, lepršava da sam imala osećaj kao da nemam ništa na sebi. Sama haljina učinila je da se osećam posebno, dopala mi se na sve načine i postala je brzo jedna od mojih omiljenih ikad, iako nisam ljubitelj dugih haljina.




















Cena ove predivne haljine iznosi US$33.95 i možete je poručiti ovde. Za sve ostale informacije i porudzbine posetite sajt Fashionmia.com.

Kako Vam se dopada moj izbor i koja haljina se vama najviše sviđa? :)

5 коментара:

  1. Sve su lepe i lepo ti stoje, samo sto bih ja volela da je postava na prvoj duza. Umesto ogrlice koja je takodje lepa, uparila bih neke visece mindjuse uz nju posto vec ima nesto po ramenima. Dezen na trecoj mi je potpuni hit!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, ja sam ti čudna biljka ili ne volim ništa od detalja ili ih volim mnogo da šljašti kako ja kažem, inače minđuše obožavam i nekad sam samo njih kupovala i nosila svaki dan druge, ali sada mi se uši upale nakon pola sata pa mogu samo zlato i srebro, a takve nemam viseće haha :).

      Избриши
  2. Sve su zaista lepe, ali mi je druga nekako najlepša! <3

    ОдговориИзбриши