"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 8. август 2017.

Zaful - Drawstring Pineapple Embroidered Cutout Shirt Dress & Rhinestone PU Leather Eiffel Tower Watch

Drawstring Pineapple Embroidered Cutout Shirt Dress


Već dugo merkam ovaj komad odeće na sajtovima i nikako se nisam odlučila da poručim jedan, sada kada sam to najzad učinila kajem se što nisam ranije. Ja sam se ovom haljinicom oduševila, ništa laganije nikad nisam imala na sebi, stvorena je za ove jake vrućine, materijal je mek, nežan i prijatan, haljinica jako lagana i udobna. Pomislila sam da će mi možda biti jako kratka pa da ću je morati nositi kao tuniku ali mislim da mogu da nosim i kao haljinicu, dužina je pristojna za ove vreline :). Ako vam na slikama ne ličim na sebe, to nisam ja, to je samo dva meseca bez sna.





 Haljinica sa strane dole takođe ima dugmiće pa može da se nosi i zakopčana, kao ja na slikama a može i da se otkopča pa da to bude onda jedna udobna lepršava tunika, zaista je sjajno napravljen model, oduševljena sam i definitivno ću od sada poručivati još ovakvih stvari.








Sve detalje o haljini možete pogledati ovde. Ako tražite nešto lagano, udobno i savršeno za temperature preko 40 stepeni ova haljina je pravi izbor.

Rhinestone PU Leather Eiffel Tower Watch
Sat mi se jako dopao takođe a kako mi je ostalo par dolara viška rešila sam da ga poručim i prijatno sam se iznenadila, očekivala sam neki plastikaner da tako kažem a dobila sasvim lep, pristojan i kvalitetan sat, čak i bateriju uz njega, super sam izabrala :).





Cena sata je $5.03, izbor satova možete pogledati ovde. Za moje pratioce tu je i kupon kod za popuste koji glasi Zafulxie10. Za narudzbine posetite sajt Zaful.com.

Kako Vam se dopadaju moje nove stvarčice?

6 коментара: