"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 7. јул 2018.

Zaful - Plunge Leopard Bikini Set & Wide Leg Frayed Hem Denim Shorts

Plunge Leopard Bikini Set



 Stigao mi je još jedan paket sa sajta Zaful, ovaj put kao i prošli stigao je brzinom svetlosti, zaista su me prijatno iznenadili. Ovaj put naručila sam tri stvarčice, naravno sve su u duhu pripreme za more. Treći komad još uvek čekam jer je poslat naknadno, ali on je svakako za muža, a u ovom prvom delu još jedan bikini i šorc. U nastavku možete pogledati fotografije.




Bikini je jako udoban za nošenje, predpostavljam da se i brzo suši, poručila sam ga u m veličini i gornji deo mi je malo manji a donji malo veći ali snaći ću se već, kada se to dobro upakuje i ne primeti se. Ako vam se dopada možete ga poručiti ovde.





Wide Leg Frayed Hem Denim Shorts


Naravno naručila sam još jedan šorc, šta bih ja drugo. Ovaj mi se učinio jako zanimljiv i neobičan na slikama pa sam se odlučila za njega i nisam pogrešila. Jako je prijatan za nošenje, mek i zaista neobičan, sve u svemu dopada mi se, još jednom pun pogodak.









Ako vam se šorc dopada i vi ga možete poručiti  ovde za nekih 18 dolara.


Moja preporuka je da pogledate obavezno odeljak Fashion dress kao i Tops. Za sve ostale porudžbine i ceo asortiman posetite sajt Zaful.

Kako vam se dopada moj izbor ovaj put? :)

5 коментара: