"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 31. март 2015.

Noviteti # 2

 

Pre oko dva meseca napisala sam svoj prvi post o novitetima i kako vam se jako dopao rešila sam da to radim sa vremena na vreme, u zavisnosti od količine stvarčica koje imam da vam pokažem, uvek ću čekati da se nakupi neka veća gomilica pa tako nikad ni sama neću znati kada ću izbacivati ovakve postove. Kako moj muž kaže jedva se krpimo za račune i hranu ali zato kozmetike na izvoz :). Pa dobro mora nečega i da ima zar ne?. Iako retko šta kupujemo od kozmetike jer uglavnom sve dobijam, ipak ovde ima nekih stvari koje sam i kupila :).


Za početak tu je divno arganovo mleko za telo koje sam dobila na poklon od moje dve predivne dame iz kompanije S kozmetika. Verujem da je ovaj brend već svima vama koji me pratite dobro poznat, saradnja traje već dugo a i vas smo obradovali u igrama sa čak 8 vrednih poklona. Recenzija ovde.



Kompanija Dermix mi je ponudila na testiranje dva proizvoda po izboru ja sam se odlučila za ova dva, recenziju Antibol kreme možete pročitati ovde, a za body balm ovde.


Moji dragi Novosađani Ayna cosmetics i ljubazna dama sa kojom sam stupila u kontak izabrali su za mene ova dva lepotana u skladu sa tipom kože i godinama :). Recenziju predivnog seruma možete pročitati ovde s kreme ovde.


Sabi handmade me je počastio sa ova dva divna proizvoda, u pitanju su balzam za usne i puter za telo, već se družimo uveliko pa je i recenzija  na ovom linku klik.


Od moje drage verne čitateljke dobila sam ovu Salvia kremu na poklon i ovim putem joj se još jednom zahvaljujem, zaista divan gest.



Dok sam bila odsutna moj muž je odigrao neku nagradnu igru i dobio divan Dermix paketić, u kojem su pored proizvoda bile i dve prelepe mirisne sveće u čaši, baš sam se obradovala kada me je dočekao poklon kod kuće :).


Nedavno sam u DM drogerije Srbija kupila ovu Eveline depil kremu da probam, obično nemam sreće sa ovakvim proizvodima ali sam iskoristila neko sniženje i odlučila da je probam. Recenzija ovde.


Iz prošlog Avon kataloga počastila sam sebe sa ova dva proizvoda, za sada vam mogu reći da je četka odlična :). Ova dva proizvoda platila sam oko 600 dinara čini mi se, naravno opet neka akcija.


Za dan ljubavi na portalu  http://lepotica.rs/  izvukli su me za dobitnika ovog Balea paketića i to preko random-a, zvuči neverovatno ali je istinito. Dobila sam dosta stvari u zadnje dve godine na talenat pisanja stihova ili na  neku kreativnost ali na sreću nikako, pa sam baš bila oduševljena :). Recenzije ovde.


Handmade Green Cosmetics kompanija me je počastila sa ovim predivnim buterom za telo, pakovanje je toliko lepo da mi je  bilo  žao da ga otpakujem, ali morala sam da isprobam proizvod, recenzija ovde.


Dugo željeni proizvod za kosu Marrakesh Srbija KaHm Eliksir za ispravljanje kose koji ubrzava vreme sušenja, nešto što mi je mnogo potrebno jer mi je kosa sve duža, gušća i sve teže i sporije se suši, mnogo sam se obradovala kada je najzad dospeo u moje ruke, nakon prvog korišćenja mogu samo reći da sam oduševljena , recenzija ovde.


Marija sa bloga Little obsessions by MR mi je poslala baš lepu gomilu Eucerin testera a tu se našao i jedan slatki balzam za usne, hvala Marija baš ću se lepo mackati :).


Verovali ili ne random me je opet izvukao, i naravno ja opet nisam mogla da verujem dok paketić nije stigao u moje ruke, hvala puno Taya - My Little Beauty World, da nije nje nikada ne bih videla kako uživo izgleda komad Revolution kozmetike :).


U poslednjem Avon Srbija katalogu naručila sam tako dugo željenu masku za kosu  po najboljoj ceni do sada čini mi se, i dve olovke za oči naravno na sniženju, već znate da su mi olovke slabost uz mazalice za kosu.  Počastila sam se nakon izlaska iz bolnice, zaslužila sam :).


Dr Colić kozmetika me ubrzo zatim obradovala ovim paketićem u kojem sa nalazi 6 različitih maski za lice, ja ne mogu da dočekam da isprobam sve, mnogo pozitivnoh kritika sam čula na njihov račun, prva koju sam probala ostavila je na mene super utisak. Recenzija ovde.


Dugo želim da probam neki šampon za suvo pranje kose jer sam često sprečena da operem kosu na vreme pa se to nekad i oduži jako mnogo, a kako su najviše hvaljeni za moj dzep pomalo skupi reših da kupim i probam ovaj koji je na sniženju bio oko 300 dinara.


Estar cosmetics moji Novosađani obradovali su me ovim divnim paketićem u kojem ima nešto i za mog muža i zbog toga sam posebno radosna, i nekako uvek sa najviše ponosa pišem kad dobijem nešto od mojih sugrađana :). U paketiću je skin regenerator kream za telo, body butter pearly dreams, noćna i dnevna hidrantna krema, a za muža  pre shave oil i after shave. Oboje se radujemo isprobavanju ovih mirisnih proizvoda. Recenzije Estar for manskin-regeneratorbuter-krema-za-telo.


Na blogu Mature skin care blog me je random izvukao opet i to baš na dan žena, kada sam ležala u bolnici, tako da mi je ova vest malo ulepšala boravak tamo i izmamila mi osmeh na lice jer sam ovo Nivea čudo baš mnogo želela da imam, hvala još jednom za poklon i za ovaj mali Balea dodatak :).



Martovski Glambox Srbija mi je poklon od muža za 8-mi mart i ujedno moj prvi Glam box a rekla bih i poslednji. Iako sam se jako dvoumila oko narudžbine zbog loših komentara muž me je ubedio da ipak naručim ne bi li mi priuštio iznenađeje i nešto što još nikada nisam imala prilike da vidim i doživim. Svaka čast svima i za trud i za ideju i bez ljutnje ali ovo će biti i poslednji koji sam naručila, nije ispunio moja očekivanja, full size proizvod za kosu koji sam dobila uopšte nije za moj tip kose, ne znam zašto sam popunjavala upitnik uopšte, a ove male testere mogu dobiti bilo gde. Svaka čast za Ayna cosmetics kremicu jedino.




Nedavno je na FB stranici La Roche Posay Srbija organizovana akcija slanja selfija u humanitarne svrhe. Ideja je da svako ko uslika sefli sa bilo kojim od LRP proizvoda i objavi ga u aplikaciji na sajtu donira po jedan proizvod deci iz Zvečanske ulice, a samim tim se i takmiči za jedan od 5 poklon paketa nedeljno u vrednosti od 7900,00 dinara. Moj muž je to učinio i izabran je za jednog od 5 nedeljnih pobednika pa sam ja tako dobila ovaj divni paketić koji je stigao baš na "naš datum" :). Ako još uvek vi to niste učinili možete na sledećem linku http://www.laroche-posay.rs/article/Podelite-sa-nama-mi-brinemo-za-vas/a17267.aspx.


Kompanija Multiactiv kozmetika je rešila da obraduje ne samo mene nego i moju majku i beskrajno im hvala na tome. Uvek kada dobijam proizvode na testiranje ona njuška ima li nešto za nju i uvek se rastuži što nema i nije prilagođeno njenim godinama i tipu kože. Ne mogu vam objasniti koliko je bila srećna kada sam joj uručila ove dve kremice da i ona testira pa da zapisuje utiske koje ću ja kasnije pretočiti u recenziju. Dobila je Anti Age dnevnu kremu i Antirid kremu. Što se mene tiče pripala mi je velika čast da dobijem na testiranje premijerno Revita Derm revitalizujuću masku za lice koja tek treba da se pojavi kod nas, a do sada je pokazala izuzetne rezultate i uz nju dobila sam Revita Derm Q 10 kremicu za osetljivu kožu, redizajnirane ambalaže i još bolje efikasnije formulacije. Recenija maske ovde, mamini utisci ovde.


Opet moji Dermixovci mi šalju toliko poznat i popularan proizvod za koji verujem svi znate, Acne Intensive formulu, da pokušam da se izborim sa mojim hormonalnim aknicama koje su mi opet okupirale lice, na istim mestima kao i pre 10 godina kada sam prvi put saznala da imam Endometriozu i završila u bolnici. Kako su mi rekli prva sam koja je dobila ovaj proizvod na testiranje i hvala im od srca :). Mažem dva dana sve po uputstvu i jedva čekam rezultate koje ću naravno podeliti sa vama. Recenzija ovde.


Čim je NIVEA Srbija izbacila ove "vruće pantalone" ja sam totalno poludela za njima i smišljala čega sve da se odreknem da ih kupim, pogotovo što su odmah bile na dosta velikom sniženju, razlika skoro 500 dinara. Svaki dan sam ih gledala, i uzdisala za njima. Ne znam zašto ali takav su utisak ostavile na mene valjda što se slabo krećem zbog svih mojih dešavanja pa žudim za nekim šetnjama, a kako sada imam i dodatni motiv malog psa kojeg ću za par dana morati da počnem da vodim u šetnjice, ove pantalonice sam želela samo još više. Pošto je moj muž bio jako tužan kada sam opet završila nedavno u bolnici i pored svih patnji koje imam svakodnevno on je rešio da mi ih uzme, i čak je rešio da prestane da puši ne bi li nam kućni budžet bio veći za koju crvenu. Imam najdivnijeg muža na svetu i zahvalna sam Bogu na tome svakog dana <3


Taman kada sam pomislila da privodim kraj ovom postu sa novitetima muž mi je doneo ovaj paketić koji mi je poslala moja draga Teodora sa bloga Lolin svet. Ovaj paket je bio totalno iznenađenje i oduševljenje jer ga nisam očekivala. Naime ja sam Teodori spakovala zakasneli paketić za rođendan i poslala po mužu koji je išao u Bg i javila sam njoj da ga samo sačeka na stanici i preuzme paket, međutim moj muž se kući nije vratio praznih ruku. Odavno imam želju da isprobam Yves Rocher proizvode pa sam se baš obradovala što najzad imam priliku, a posebno su me oduševile minđuše sa Swarovski elementima koje dugo šmekam a nikako da kupim. Svi znate već kolko sam luda za mackalicama za kosu pa mi je tako i ona spakovala Macadamia masku i Amika đakonije, divnu neobičnu turpiju za nokte (baš mi je trebala), Freeman maskicu koju još nisam probala, Manna sapun koji obožavam i najveće iznenađenje predivnu sveću Happy Soul jako mi se dopada i moraću nabaviti onu varijantu u tegli za kojom sam odlepila kad sam videla. Kod Teodore imate i nagradnu igru trenutno u kojoj možete osvojiti neke od sveća, a ja ću joj se još jednom zahvaliti od srca, sve ostalo već zna :).


Dobila sam kupon na 30 % popusta na Allin tečnost za čišćenje četkica pa sam iskoristila to da ga kupim, uz njega nisam mogla odoleti Malena laku drečavo roze nijanse, inače moje omiljene letnje. Malena lakovi su me inače oduševili prošlo leto trajnošću, bojama i cenom a sada sam ga umesto 130 dinara platila 99 :)


Na blogu Beauty Axiom odnosno na njihovoj Fb stranici igrala sam svake nedelje nagradnu igru, i to rekla bih minimum 10 puta, a onda sam jedan dan ugledala i svoje ime kao izvučenog dobitnika. Mada ima tu jedna caka, postoji jedna devojka sa istim imenom i prezimenom kao ja i nju često random izvuče pa se ja uvek štrecam a ustvari ne budem ja dobitnik nego ona, ali ovaj put sam ipak bila ja. Ovo je četvrti put da me random izvukao ove godine, napredujem. Mislim da mi je Jovana Veljkov koja inače ima neviđenu sreću u tim igrama dala malo pelcera, obećala je :). Tako mi i ove slatke trudnjače i novopečene blogo mame stalno šalju bebi prah <3


Jelena sa jednog od omiljenih mi blogova Moj neseser odlučila je da mi pokloni ova dva proizvoda iz najnovije  Bioten Serbia skinnergy kolekcije, prilagođena je mom tipu kože, jako se radujem ovom mackanju jer svi znate koliki sam zaljubljenik u Bioten postala, hvala Jeco od srca što si me se setila. Recenzija ovde.




Najveći i najvažniji novitet ili kako se kaže najslađe za kraj je ovo malo čupavo stvorenje, kovrdžavi bišon zvani Švrća, koji je došao u naš dom kada je imao 9 nedelja, dakle mala beba. Kako dugo želimo i čekamo dete to svi već znate i kako sam ja izašla iz bolnice u malo lošijem psihičkom stanju nakon svega, rešili smo da potrošimo svu ušteđevinu koju smo sklanjali pune 3 godine kad dođe dete na svet da imamo za opremu, sada smo sve to nabavili potpuno isto ali za ovo malo štene. Samo ove đakonije za negu očiju, igračkice, povodac i četka koštaju pravo malo bogatstvo, a gde su poslastice, vakcinice i ostale zavrzlame, ali to je živo biće i mi ga volimo već najviše na svetu i svega ćemo se odreći da njemu ne fali baš ništa :). Svakako kad pogledamo našu situaciju sav novac ide na hranu i lekare, lečenje i lekove pa zašto ne bi i mi sebe nečim usrećili i počastili. Kada smo razgovarali i dobro razmislili shvatili smo da mi nigde ne izlazimo, ne putujemo niti išta slično, životarimo što bi se reklo pa smo tako doneli odluku da ipak uzmemo psa. Švrća je bio moja dugogodišnja želja i doneo mi je puno radosti i puno posla, trčkaranja i pozitivne energije  :).

To je za sad to, deluje baš kao gomila svačega ali prošlo je i dosta vremena. Svakoj ovoj stvarčici sam se radovala, kao i muž i majka jer je najzad bilo nešto i za njih ali ipak sve se to zanemari kada nas mali Švrća pogleda onim slatkim okicama on postaje centar sveta i sve ostalo je nebitno :).

Kako vam se dopadaju moji noviteti i imamo li neke zajedničke ? Hvala na pažni :).


28 коментара:

  1. A Dermix sveće, divotaaaa. :)

    Super new in, pozamašan. Bravo za redovno recenziranje. :)

    Pozdravljamo vas Zipi i ja. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ana jedva sam te poznala, mnogo si lepa na novoj slici :). Hvala za pohvale i podršku, vredna sam nešto valjda dosada i mirovanje čine svoje, veliki ljubac od mene i mog Švleta <3

      Избриши
  2. Divna kolekcija noviteta,zajednickih imamo,Eucerin,Nivea,ma svi tvoji noviteti su stvarno odlicni.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Tatjana, drago mi je da ti se dopadaju ali i da imamo zajedničke :)

      Избриши
  3. Ma ja kad dam pelcer nema bolje :D Super si se ponovila ovog meseca <3 Ovo malo cupavo cudo mi je najsladje :) I jedva cekam utiske za pantalonice!!! :D :D :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja to povezujem samo sa tim inače kako bi me random mogao izvući, nema šanse :) Rekla sam ti prve utiske za lonice a testiranje je u toku, ne skidam ih :D

      Избриши
  4. Lepi noviteti. :)
    Moram da kažem i da me je rastužilo ovo na kraju, pogotovo što si rekla da ne izlazite, ne putujete...ali to je, nažalost, naša realnost. Umesto da mladi parovi, dok još nemaju decu, putuju i provode se...moraju da životare, kao što si rekla. :/
    Sve pohlave za muža što je odlučio da smanji pušenje, biće vam bolje u svakom smislu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :). Nažalost je tako žao mi je što sam te rastužila ali ja sam nekako navikla da pišem sve baš onako kako jeste ma o čemu se radilo, pa mi se često jave rastuženi ljudi ali to je moj život i moja realnost i ja se sa tim moram pomiriti i živeti je. Samo da mi je zdravlja sve drugo bi mi bilo i nebitno, jer danas je takvo vreme ili imaš ili životariš, krpiš se, tako to ide. Neko nikad ne vidi more neko obiđe svet. Ali ne žalim se ja kao što već rekoh zdravlja samo pa makar sedeli u sobi i gledali se, bitno da se volimo <3 . Hvala puno za podršku, i komentar :).

      Избриши
  5. Super noviteti, svi su mi divni, divni <3 I ja sam dobila Aynu, bas sam zadovoljna. Zavidim ti na YR novitetima, odavno zelim da ih isprobam ^_^ A posebno mi se dopada malo cupavo stvorenjce, skroz mi je kao ti slatko i umiljato <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga, i ja dugo čeznem za YR i moja teodora je to izgleda znala :). Drago mi je da si i ti dobila Ayna proizvode jer znam koliko te uživanje čeka ja kukam što se mojim proizvodima sluti dno :). Za malo čupavo hvala puno raznežila si me :)

      Избриши
  6. Slinim nad novitetima jer su većina brendovi meni nepoznati pa se veselim recenzijama :D Bravo za mužića i divan paketić :) LRP fluid s spf 50 je prava stvar :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod mene ništa bez muža u sve je umešan :). E sad vidiš kako ja balim na tvoje novitete hehe, ja LRP generalno obožavam i jako mi prija koži tako da je ovo velika radost :)

      Избриши
  7. Siper si ti noviteti.Radujem se kao da su moji jer obozavam kozmetiku i kupujem je sa
    zadovoljstvom mada moram priznati ne mogu sebi da priustim nesto skuplje.Trenutno me privlaci AYNA ali je skupo za moje prilike.Razmisljala sam o GLAMBOXU ali sada definitivno necu da ga narucim jer shvatam da si u pravu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, znam i razumem sve kako vam je, ja veliku većinu dobijem na testiranje pa mi lako da se hvalim, ali isto tako vredno testiram, pišem beleške, slikam nekad i po ceo dan i onda pišem, ispravljam i čekam kritike :). Za Glam blox se meni tako zadesilo ne mora da znači i da bi vama, ako ga želite priuštite ga sebi makar jedan mesec to je moja preporuka, život je kratak :)

      Избриши
  8. Dr. Colic maske su odlicne, obozavam ih :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sada sam probala jednu i oduševljena sam jedva čekam da probam i ostale :)

      Избриши
  9. Juuu koliko noviteta, kad ćeš ti to sve potrošiti? :)
    Vidiš šta ti uradiše ti beauty blogovi, ccc :D
    Švrća mi se najviše sviđa jer i ja želim jednog <3 L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam ja pomagače, a ono što mi odgovara baš brzo i trošim , pogotovo sad ova suva koža tela me ubi bukvalno guta sve :). A vi bjutice me upropastile skroz na skroz, pa moram ponekad nešto i da kupim iako imam svega jer vidim od vas :D. Švrća je poseban zaista, sve nas grebe i gricka, neumoran je, al mora i ta faza da prođe, ipak je još beba <3

      Избриши
  10. Ala si se ponovila.. Nisi mi sve prijavila :D Random te bas hoce.. neverovatno kupila sam isti Malena lak pre neki dan :D Jesi probala ovu kremu za depilaciju? Dobila sam popust za kupovinu a nisam sigurna da li da je kupujem, nemam bas srece sa tim kremama.. I ja sam se pocastila sa novom linijom Biotena juce :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako sam nešto propustila da se pohvalim oprostićeš mi,malo smo više brbljale na druge teme :). Za lak uopšte nisam iznenađena, za bioten juhu, znaš kolko je obožavan kod mene a za kremu ti migu reći da je bolja od ovih koje sam do sada probala ali ništa posebno, ja baš nemam sreće sa njima isto, jedino moram da pohvalim ne iritira kožu al malo teže skida dlake a opet bolje od nekih drugih, sve zavisi i od toga kakve su dlake, rizikuj ako već imaš popust :)

      Избриши
  11. Одговори
    1. Hvala ti draga moja, iskreno ovo je više nego što sam imala ikada tokom celog života tako da je i više nego dovoljno, hvala ti puno što si predivnim paketićem ulepšala ovaj moj post <3

      Избриши
  12. Uh! Ne znam šta bi prvo da gledam i čitam. Ovo je bio jedan veliki new in. Sve mi se sviđa! Jedva čekam recenzije...
    Mene random i dalje neće. :-( Al ne odustajem! ;-)
    Svaka čast za dragog u svakom pogledu. A Švrća je čudo! :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne odustaj jer mora kad tad da te krene makar to a kad krene onda dobiješ 3-4 komada ko ja :). Šalu na stranu bitnije su neke druge stvari da ti idu ovo je potrošna roba. Švća je nešto posebno već je razmažen i najvoljeniji na svetu a muž je najbolji tu nema šta :).

      Избриши