"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 15. март 2015.

Purple Rain Cosmetics- ultra hranjiva piling maska za lice


Moj prvi susret sa Purple Rain Cosmetics je prošao i više nego dobro pa sam jedva čekala da isprobam i ostale proizvode i prenesam vam svoje utiske. Moj post o balzamu za usne ovog brenda možete pročitati ovde, a danas vam pišem o piling maski za lice koja me je jednom rečju oduševila već nakon prvog korišćenja a nakon svakog narednog sve više me obarala sa nogu.

*Svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain cosmetics se izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski gajeno bilje. S obzirom da se svi proizvodi izrađuju ručno, pružaju jedinstvenu mogućnost personalizovane formulacije za svakog pojedinca, uslišavajući lične potrebe, zahteve i želje.(izvor). *

 

Piling maska dolazi u prelepom, kvalitetnom i staklenom pakovanju na koje niko ne bi verujem ostao ravnodušan. Namenjena je regeneraciji kože, uklanjanju mrtvih ćelija, nečistoća i mitesera, kao i dubinskoj ishrani u jednom koraku.
Način primene: Oko pola kafene kašikice maske je neophodno rasporediti na oprano ili napareno lice. Kružnim pokretima se maska utrljava do potpunog upijanja. Masku ne ispirati, a zaostale piling čestice ukloniti suvim ili vlažnim ubrusom.


Neću preterati ako kažem da je ovo najbolji proizvod koji sam ikada probala do sad kada je moja koža lica u pitanju. Nakon samo jednog korišćenja moje lice je bukvalno sijalo i bilo vidno osveženo, kada sam se pogledala u ogledalo ja sam to odmah primetila, a zatim je i muž primetio ne znajući da sam išta koristila taj dan, pa je i on poželeo da proba kada je saznao moju malu tajnu. Smeša unutar kutijice je srednje gustine i prepuna je sitnih čestica koje su mi na prvo mazanje delovale malo grublje ali mi uopšte na koži lica nisu bile, nijedan momenat me nije niti zagrebalo niti zasmetalo nanošenje ove piling maske. Masaža lica ovim česticama je izuzetno prijatna i kao da zaista osećam kako mi skida neki sloj prljavštine sa površine kože u momentu a zatim deluje i dubinski. Koristim je dva puta nedeljno, nekad i tri, u zavisnosti od stanja lica i potrebe, sačekam da se skroz osuši i skinem čestice mlakim vlažnim ubrusom i ovo je prvi proizvod posle čijeg korišćenja odmah primetim efekat. Nakon ovog tretmana čak mi i nije potrebna nikakva krema, ali ja ipak mažem jednu koju sam dobila u paketiću od istog brenda pa vam uskoro pišem utiske i o njoj. Inače ovo je prvi proizvod ovog tipa koji koristim da je i piling i maska u jednom, do sada sam probala ili samo piling ili samo masku, tako da je to još jedna stvar koja mi se mnogo dopada što u ovoj prelepoj kutijici imam i jedno i drugo ili kako se to popularno kaže 2 u 1. Ovo je definitivno proizvod za koji bih želela da imam doživotnu zalihu :).


Ultra hranljiva maska za lice koži obezbeđuje dubinsku ishranu, neophodne vitamine, oligoelemente i minerale, uz delikatno uklanjanje mrtvih ćelija kože i nečistoća sa površine. Primena maske rezultuje ubzavanjem cirkulacije što se povoljno odražava na sintezu kolagena u koži. Koža ostaje obnovljena, dubinski nahranjena dajući licu svežinu i jedar izgled. Maska je obogaćena uljem nara i avokada, vitaminima i oligoelementima neophodnim za buđenje procesa u koži, kao i semenkama avokada i kajsije koji nežno uklanjaju stare ćelije kože, omogućavajući brži i efikasniji ulazak hranljivih sastojaka iz maske.(izvor).


Na slici gore možete videti kako neobično ova maska izgleda na licu, vidljive su samo čestice. Moj muž je takođe jako zadovoljan efektom, on vodi stalnu borbu sa miteserima  i oni sad polako ali sigurno izlaze na površinu, a njegova koža koja je stalno izložena štetnim uticajima na poslu sada odiše svežinom. Krajnji sud za ovaj proizvod je taj da je više nego fenomenalna za moj tip kože lica, koje je sad suvo sa hormonalnim promenama, a ocena je čista desetka :). 
Pakovanje maske je 100ml a cena je 1000 dinara i možete je poručiti na ovom linku http://www.purpleraincosmetics.com/lice/piling-maska-detail.html.


Za sve informacije tu je FB stranica Purple Rain Cosmetics i njihov sajt preko kojeg možete naručiti proizvode http://www.purpleraincosmetics.com/. Hvala mojim Novosađanima još jednom na ukazanom poverenju, uskoro recenzija jedne divne kreme.

Kako vam se čini ovaj proizvod i da li ste ga možda probali?

*PR uzorak

10 коментара:

  1. Imam jedan takav sličan maska piling i volim ga :D Ovaj mi se čini jako zanimljiv, a i sastav je odličan :D

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ali izgleda odlicno, bas mi se dopada. :)

    ОдговориИзбриши
  3. krema je super,pa bih bas volela da probam i ovaj piling,nadam se da ce biti prilike.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Krema je isto dobra kao i ovaj proizvod , pa kad ti se ukaže prilika obavezno probaj pa javi utiske :).

      Избриши
  4. Ajoj koliko ovo mocno izgleda, zelim gaaa ^^ Koliko gr ima pakovanje? Izgleda mi bas malo :) Podseca na Bioten piling narandzasti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da je najbolje što sam ikada probala i obožavam ga, nije malo ima 100 ml i zaista može dugo da ti traje veruj mi jer su čestice toliko guste i ima ih zilion da ti je dosta mala količina za celo lice, predobro je , sve moje preporuke imaš <3

      Избриши