"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 13. март 2015.

Život i zdravlje časopis-specijalni broj


Pre par dana stigao mi je na adresu i novi broj magazina Život i Zdravlje, kako piše na njemu specijalno izdanje koje obrađuje teme o traumama, katastrofama, psihološkoj podršci, stresu i slično.
"Ovaj broj je nastao u saradnji sa Fondacijom ADRA Srbija koja pored ostalih, aktivno učestvuje u radu sa pogođenim stanovništvom u obnavljanju njihovih uslova za život ali i u pružanju psihološke podrške. U okviru projekta "Štit"  razvijen je "Paraćinski model psihološke podrške" , koji će biti predstavljen u ovom specijalnom izdanju." -reč urednika.

U nastavku možete poledati neke od naziva tekstova koji vas očekuju u ovom specijalnom izdanju magazina.



"Autori članaka su članovi Tima za psihološku podršku fondacije ADRA Srbija , ugledni predavači i stručnjaci iz oblasti psihologije i psihoterapije koji ovaj program trenutno sprovode u Paraćinu".



"Magazin Život i zdravlje je prvi porodični magazin koji se bavi promocijom zdravlja i pokrenut je kao podrška radu našeg udruženja.Članci koje objavljujemo nisu namenjeni dijagnozi ili lečenju bilo koje bolesti. Njihov cilj je da motivišu čitaoce da sami započnu ozbiljniju brigu o svom zdravlju.
Na stranicama našeg magazina mogu se pronaći najsvežije i najvažnije informacije iz oblasti fizičkog, mentalnog, duhovnog i socijalnog zdravlja,čijim prihvatanjem i praktikovanjem čitaoci mogu razviti kako svoj, tako i zdravstveni potencijal cele svoje porodice.
Redakcija magazina.Život i zdravlje sarađuje sa nekoliko izdavačkih kuća u zemlji i inostranstvu, nekoliko domaćih i stranih univerziteta, crpi informacije iz dugogodišnje prakse renomiranih stručnjaka, prezentuje rezultate najnovijih naučnih istraživanja.Informacije koje objavljujemo su odolele zubu vremena i pokazale se kao istinite i delotvorne.
Magazin Život i zdravlje je Vaš partner, pomoćnik i saputnik na putu zdravog načina života."(izvor).



Cena je 150 dinara a za sve informacije tu je FB stranica magazina  Život i Zdravlje, kao i sajt na kojem se možete i preplatiti na ovaj magazin http://www.zivotizdravlje.net/ a to možete učiniti i putem kupona koji se nalazi unutar magazina. Godišnja pretplata od 6 brojeva iznosi 780 dinara a ptt troškovi su uračunati u cenu.

Da li ste već nabavili jedan primerak ovog magazina i kako vam se dopada?

10 коментара:

  1. Vidi se da je u pitanju dobar casopis,rado bih ga kupila,ali nisam u prilici,drago mi je sto su te pretplatili na ovaj casopis,jer stvarno zasluzujes.

    ОдговориИзбриши
  2. Super casopis. Rado bih ga procitala..

    Pogledaj moj blog,i učlani se:
    http://joka45688.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam citala, mada po clancima sa fotografija mi deluje kao ozbiljan i kvalitetan casopis. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste baš takav i mnogo je drugačiji nego svi ostali koji s bave ovim temema :)

      Избриши
    2. Bas si vredna. Volela bih da mogu sebi da priustim ovaj casopis ali trenutno mi finansijska situacija ne dozvoljava. Kad imas vremena prekucaj nesto od obradjenih tema...

      Избриши
    3. Hvala draga dosta sam pauzirala pa se nakupilo svega. Malo mi teško ide to prekucavanje ali potrudiću se :*

      Избриши
    4. Ma ne da ti stvara opterecenje,nego sam mislila kad ti ponestane tema ili imas slobodnog vremena vise.

      Избриши