"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 7. јул 2017.

Ziaja - Orange butter creamy shower soap & butter body lotion


Često koristim Ziaja proizvode i mnogo ih volim, kako potrošim neki brže bolje nabavim novi i tako već neko vreme. Posebno mi odgovaraju njihovi gelovi za tuširanje, losioni za telo i krema za ruke. Ovaj put predstaviću vam fenomenalni set od narandze koji budi sva moja čula, kako gel tokom tuširanja, tako losion za telo satima nakon kupanja i mazanja istog. Već sam vam pisala o nekim proizvodima ovog brenda ovde.




Gel za tuširanje ima prirodan miris narandze kao i boju. Izuzetno lepo neguje i hidrira i najosetljiviju kožu, zaista osvežava. Ovo je pravo letnje rešenje za osveženje. Mene je gel raspametio, još davno kada sam probala samo uzorke i jedva sam čekala da se dokopam celog pakovanja. Dovoljna je mala količina gela za jedno tuširanje, jako lepo peni ako koristite sunđer za kupanje pogotovo. Koža je nakon upotrebe nežna i mirišljava, miris se baš dugo zadržava na koži i nije vam potreban parfem da bi mirisali sveže i zavodljivo, ovaj gel je sasvim dovoljan, naročito u kombinaciji sa losionom za telo.



Gel za tuširanje je u pakovanju od 500ml a cena mu je oko 300,00 RSD, barem je bila kada sam ga kupovala poslednji put, mada sam viđala i razne akcije često u drogerijama.


Losion za telo je na bazi maslaca od narandze i posebno odgovara jako suvoj koži, poput moje. Neguje kožu, čini je svilenkastom i mekom i sanira ispucale delove a takođe sprečava kožu od daljeg isušivanja. Miriše neverovatno lepo i sveže, kao da ste se umočili u sok od sveže ceđene pomorandze. Ne ostavlja lepljive i masne tragove za sobom, koža ga upija istog momenta kada ga namažete. Meni je jako pomogao kod ispucale kože laktova, gde je ona posebno osetljiva i suva.


 Losion za telo je u pakovanju od 400 ml i košta oko 460,00 RSD.


Za sve informacije posetite zvaničnu FB stranicu Ziaja Srbija kao i sajt http://ziaja.com/.

Da li ste isprobali neke Ziaja Srbija proizvode i da li su vam se neki izdvojili kao favoriti?
*PR proizvodi

1 коментар: