"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 10. јануар 2017.

Golden Rose - Longstay Liquid matte lipstick NOVE NIJANSE




Pred novu godinu kompanija Golden Rose Srbija obradovala nas je novim nijansama Longstay Liquid matte ruževa koji su mnogima od nas postali omiljeni tokom predhodne godine, lično meni su bili veliko otkriće a postali su obavezan komad šminke u mom neseseru. Predhodni post o nekim starim nijansama možete videti ovde ukoliko ste ga propustili. Ovaj put su nijanse vrlo zanimljive i raznolike, za mene lično dve su se odmah izdvojile, kao neko ko voli jarke i jake boje vrlo sam im se obradovala.


Nove nijanse su u brojevima od 13-17, već oni koji me poznaju slute da su moji favoriti 14 i 15 iako sa ovim drugim imam malo problema oko nanošenja jer su mi usne suve i ispucale ali kada se to sanira mislim da će boja biti pravi pogodak za mene.


Kao što sam već napisala predhodni put ovi tečni ruževi su dugotrajni, ne ostavljaju lepljiv film i sadrže vitamin E koji neguje i hidrira usne. Čim se ruž namaže na usne on se istog trena osuši, a kada sam krenula da ga skinem jedva sam uspela, potrebno je više tufera i veća količina micelarne vode iako je dovoljan samo jedan sloj karmina za savršene usne i postojanu boju koja će trajati satima. Ne isušuju dodatno već suve usne što je veliki plus jer ja vodim večite muke sa tim problemom i ne sadrže parabene.






Na slikama gore možete videti kako sve nijanse izgledaju na koži ruke na dnevnom svetlu, namazan je jedan sloj samo, i dve nijanse na usnama, dodaću i ostale kada budem stigla.


Ovako izgleda ruka posle skidanja karmina micelarnom vodom posle dobrog trljanja i dalje se vide tragovi.



Ruževi dolaze u divnom crnom kartonskom pakovanju a unutar njega se nalazi elegantna kvalitetna bočica sa predivnim mekim aplikatorom za precizno nanošenje ruža bez razmazivanja. Pakovanje je od 5,5ml a cena mu je oko 500,00 RSD zavisi od prodajnog mesta i trenutnih akcija.


Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.


Kako vam se dopadaju ove nove nijanse i da li ste isprobali neke od ovih karmina, kakvi su vaši utisci?

*PR proizvodi

14 коментара:

  1. O ovim ruzevima sam cula samo dobre recenzije. Ja na zalost nemam ni jedan jer sam tek nedavno otkrila malenu trgovinu gdje se mogu kupiti, meni se najvise svida nijansa 5. Bas si dobro odradila recenziju :)

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super recenzija kao i uvek, a karmini su predivni, znaci GR ima bolje tecne karmine od nekih skupljih brendova..💜💜💜

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja, karmini su im zaista super ja za bolje ne znam još uvek bar nisam probala do sada :).

      Избриши
  3. Lepe su nove nijanse, ja imam od starih 10ku Ali nažalost izgledam kao zombi kad je stavim :( iako mi se jako svidja, jako su kvalitetni ipak izbegavam da je stavljam da me ne bi ljudi pitali od cega bolujem... Ali to je moja krivica i nicija vise :) jako su kvalitetni karmini i vrede svake pare

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam tu nijansu mnogi je vole ja je ne volim baš isto ne dopada mi se deluju mi usne ko modre sa njom prosledila sam je mami njoj je ok recimo, ti treba da probas neku veselu boju neku iz predhodne recenzije recimo ili sad ovu broj 14 genijalna je :).

      Избриши
  4. Sve nijanse su predivne. Moj favorit je 16. :)

    Giveaway je na mom blogu----> GIVEAWAY: MOJROKOVNIK.RS

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. 15 je divna ali zahtevna jako a 13 nije baš po mom ukusu ne volim te neutralne tonove na svojim usnama.

      Избриши
  6. Volim da vidim tamnije nijanse ali ih slabije nosim, 13ica mi je pun pogodak :) Probaj da ih skidaš uljem za skidanje šminke / dvofaznom micelarnom od Garniera, kokosovim uljem tj. bilo čime što ima tu uljanu podlogu jer je mnooogo lakše i efikasnije! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na komentaru i savetu, setih se i sama toga posle pa sam tako i skidala i bilo je lakše zaista :).

      Избриши