"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 14. јануар 2015.

SUPREME Argan ultra regenerating night cream


Sa ovom SUPRIME kolekcijom susrela sam se prvi put preko šampona za kosu o kojem sam vam pisala (ovde). Pošto sam u dogovoru sa kompanijom sama mogla da izaberem 4 proizvoda za testiranje, pored tri o kojima sam vam već pisala odlučila sam se i za ovu noćnu kremu jer nekako mi one najviše prijaju, volim taj osećaj kad se nakon tuširanja namackam i tako legnem da spavam i kad ujutru vidim ili osetim rezultate toga.

*Serija SUPREME luxury care je luksuzna kolekcija koja zadovoljava najistančanije ukuse i potrebe svakog tipa kože i kose.Sastojci koji su korišćeni za ovu kolekciju su visokog kvaliteta i dokazanim blagotvornim delovanjem na kožu i kosu. Cela serija je na potpuno prirodnoj bazi ,bez parabena, bez mineralnih ulja, bez sastojaka životinjskog porekla,bez veštačkih boja i aroma.(prekucano iz priručnika).


Unutar kutije krema dolazi u vrlo lepom,elegantnom i luksuznom pakovanju, makar po mom ukusu. Ovo je najlepše pakovanje kreme sa kojim sam se makar ja do sada susrela. Kremu sam počela da mažem kada je napolju zahladilo i kada je usledila nagla promena vremena što moja koža svaki put baš oseti, postaje suvlja, sklona pucanju i perutanju pa posebno moram da vodim računa o njoj pred zimu da me ne bi kad zaveje dočekao totalni haos na licu. Kako mi je sve do sada što sadrži Argan izuzetno odgovaralo negde sam naslutila da je ova krema pravi izbor pogotovo kada sam videla da sadrži i maslinovo ulje koje moja koža prosto obožava.


Krema je bele boje, vrlo prijatnog mirisa i veoma blage,nežne teksture i upravo tako deluje i na kožu lica. Posle 4 nedelje upotrebe mogu reći da mi savršeno odgovara, lice mi je jako brzo i lepo upije, ne ostavlja masne tragove. Nisam imala nijednu negativnu reakciju na ovu kremu,naprotiv izuzetno mi godi,naročito ovih dana kada je napolju baš zahladilo a u stanu nisam imala grejanja pa mi je tokom noći koža patila od zime i hladnog vazduha u sobi. Ova kremica je sprečila da se mojoj koži lica dogodi nešto loše i dala mi je licu predivan sjaj izgled zadovoljne kože. Pošto mi je koža lica sada nešto suvlja vrlo mala količina je dovoljna da namažem celo lice i vrat,i moja koža je trenutno upija.



*Somotsko mekana i bogata noćna kremaobogaćena visokim efektivnimkompleksom prirodnih ulja-ulje Argana, maslinovo ulje i šea maslac. Argan oporavlja, pothranjuje i štiti kožu od isušivanja i štetnih spoljašnjih uslova. Bogato vitaminom A i E ,maslinovo ulje hidrira kožu i sprečava formiranje bora. Šea maslac ima dugoročni hidrirajući efekat,poboljšava strukturu i elastičnost kože. (prekucano iz priručnika).




Pakovanje ove kreme je od 50 ml,ne sadrži paraben,mineralna ulja i agresivne konzervanse, a cena je 800 dinara. Krema je za sve tipove kože.
Za sve informacije posetite sajt http://bugarska-ruza.rs/ ili Fb stranicu Bugarska Ruža .
*PR uzorak

Kako se vama čini ova kremica,da li ste je možda probali ili tek nameravate?

10 коментара:

  1. Pakovanje je lepo,krema dobra,pa jos i lepo mirise,ma odlicna,imala sam prilike da je koristim,doduse potrosila sam,i bila sam zadovoljna njome.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Fenomenalna je i ja sam je potrošila i spremila post ali negde mi se bio zagubio :)

      Избриши
  2. Nisam probala, prvi put cujem za nju ali je pakiranje slazem se preslatko :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste ,ja nisam neko ko pada na pakovanja na prvu loptu ali ih svakako zapazim,inače su im proizvodi odlični,ako bude prilikie isprobaj obavezno :)

      Избриши
  3. Ovo zvuči baš, baš obećavajuće mada arganovo ulje nije na samom vrhu liste sastojaka. Nadam se da ću jednom biti u prilici da probam u tu čuvenu Bugarsku ružu :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da bi za tvoj tip kože ovde moglo da se nađe mnoštvo proizvoda koje bi obožavala :)

      Избриши
  4. Meni nekako sve na bazi tog arganovog ulja baš prija,hrani suvu kožu baš lepo :)

    ОдговориИзбриши
  5. Zainteresovana sam za ovu kremu,Tijana samo neznam da li je za preko 45 godina a mislim da bi mi odgovarala.Takodje i krema sa kavijarom mislim da jr dobra.Narocito me privlaci sto je bez parabena jer u zadnje vreme trudim se da izbegnem parabene

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Slavice navedeno je da je za se tipove kože, ja imam suvu sa problematičnim zonama usled hormonskih disbalansa i meni je savršeno odgovarala. Inače sve na bazi čudesnog argana mi jako prija, probajte slobodno škodoti vam ne može jer ova krema nema parabena ni veštačkih boja :).

      Избриши