"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 19. октобар 2014.

Moje iskustvo - homeopatija i kvantna medicina

Došao je na red i ovaj post koji mnogi iščekuju, o mom iskustvu sa homeopatijom i kvantnom medicinom. Nadam se da ste upoznati u istoriju i tok mojih zdravstvenih tegoba i toka lečenja, ako niste pročitajte u predhodnim postovima ili uopšteno u uvodnoj reči, čisto da bi bili upućeni zašto i kako i kada sam dospela do ovog vida lečenja.
Dakle kada sam posle 5 godina digla ruke od lekara, lekova i svega ostalog jer pomaka nije bilo, počela sam da razmišljam šta dalje, kuda dalje. Slušala sam i čitala svašta i nailazila na razne ljude koji se bave alternativnom medicinom ali kako znati ko je pravi u moru loših ljudi i prevaranata. Onda jedan dan sretne moja majka komšinicu čiji se sin nešto jako razboleo i nikako mu nije išlo na bolje a lečili su ga lekari, i ona ga je odvela kod tog izvesnog homeopate koji mu je bukvalno spasao život i vratio ga u zdravo stanje organizma za samo 3 meseca. Taj čovek se inače NE reklamira nigde, prihvata pacijente po preporuci i samo one za koje je siguran da bi mogao da im pomogne. On je među prvima u Srbiju doneo taj neki aparat koji se koristi u kvantnoj nauci i medicini ,inače je to i po struci (kvantni fizičar), ima sertifikate iz inostranstva, a homeopatiju je učio od najboljih, pročavao, izučavao, i kad je spojio to dvoje počeo je da dobija odlične rezultate u lečenju mnogih bolesti i ima samo uspehe iza sebe kao i  mnogo pacijenata iz cele Srbije pa i iz sveta, i svi se vraćaju i dovode i svoje najbliže čak i male bebe i decu. Moram da vam napomenem jednu stvar, pre odlaska kod ovog čoveka, što ćete čitati u nastavku bila sam kod jednog drugog, po preporuci jedne lekarke ginekologa. Kada sam došla na red i sela u njegovu kancelariju da to tako nazovem, ja sam drhtala od straha kao prut taj čovek me je plašio. Znate šta sam sve prošla pre toga i koliko sam jaka i hrabra ali nešto u tom čoveku me je odbijalo i izazivalo negativan osećaj a mene osećaj NIKAD ne vara, zato sam odmah odustala i pobegla odatle bukvalno. Pre odlaska kod bilo kog takvog lekara morate pre svega da verujete u to, pa onda da verujete njemu, da izgradite neki prijateljski odnos sa njim, da mu otkrijete ako treba i najdublje tajne i strahove sve u cilju bržeg i boljeg izlečenja. Homeopata, onaj pravi kojem je stalo do vas i do svakog pojedinca, on vam postane i lekar, i drug, i psihijatar i neko kome morate da verujete kao i u njegov rad inače je sve uzaludno.



Pre prvog viđenja čuli smo se telefonom tako ide po pravilu, ja sam mu ispričala moj slučaj, sve je saslušao i pitao ako ga je nešto dodatno zanimalo, razmišljao se malo da li da me primi jer sam već izgubila jajnik i bila tretirana jakim hormonima, ali ipak je pristao, video je da sam očajna i da ne znam kud. Na prvi sastanak sa njim išla je i moja majka samnom rekao mi je da bi tako nešto bilo poželjno jer ću imati duži intervju i moraće i od mame da ima neke informacije tipa kako me je rađala i neke slične stvari,svaki detalj je bitan. Kada nam je otvorio vrata, usledio je moj šok, bio je mlad, krupan, lepog osmeha, ljubazan, odmah mi je ulio neko poverenje a kod mene je uvek to presudno, taj prvi osećaj, to sam oduvek imala izraženo. Sa njim u ordinaciji bila je starija žena, školovani i priznati homeopata koja je  najbolje rezultate u praksi postizala baš sa hormonima. Mama i ja smo sele, on me je nakačio na taj aparat, i dok je očitavao opšte stanje mog organizma pomoću te kvantne metode, lekarka i on su me ispitivali razna pitanja, o meni, o mom stanju, o mislima, o snovima, o ishrani o navikama, o bolovima, o glavoboljama, svaki osećaj sam morala detaljno da opišem i objasnim, pregledavali su i sve dotadašnje nalaze i sve zapisivali pažljivo. Onda su i mami postavili par pitanja i to zapisali, i nakon nekih dva sata recimo dobila sam detaljnu i kompletnu analizu i stanje organizma, verovali ili ne, taj aparat očitao je svaku moju boljku, čak i viruse i bakterije, psihičko stanje, životnu energiju. Pre nego što vas prikači na taj aparat morate da skinete sav nakit sa sebe, a na prvom pregledu pošto vam kači i nešto na glavu,ne smete da imate na licu puder, kremu ili nešto slično.
Pored dijagnoza koje sam već znala otkrila sam i par novih, što me nije čudilo,kako mi je rečeno sigurno su i one nastale kao posledica agresivnih hormonalnih inekcija. Rečeno mi je da imam helikobakter pilori, kao i gastritis i da je to moguće takođe povezano sa jakim glavoboljama ili ih barem pogoršava, nađeno mi je da imam escherichiu coli, pa čak i koksaki virus u malom obliku. Životna energija mi je bila super što ih je začudilo sa obzirom šta sve trpim i koliko bolujem pa su tako povezali koliko sam jaka i koliki sam borac. Na jajniku ovom preostalom bile su cistice, ništa novo, hpv virus sam već znala da imam. Iskreno nisam mogla da verujem kako taj aparat može to da vidi i učita al nekako sam odmah optimistički ušla u celu tu priču. Taj aparat može da vidi i da li ste taj dan uneli šećer u organizam ili nešto što vašem organizmu ne prija, pa tako kad vas na primer homeopata stavi na određeni režim ishrane, vi možete da slažete recimo da ste se toga držali ali aparat učita sve i otkrije vašu malu laž :).


Nakon svega toga zaključili su u dogovoru sa čime treba da počnu da me leče od homeopatskih lekića i dali spisak namirnica koje moram da izbacim skroz za početak a to su bile sledeće: Kafa, šećer, mentol žvake, nikotin ali sreća pa sam već bila nepušač, alkohol, i sve mlečne proizvode, kao i belo brašno, hleb, testo, peciva, mesne preradjevine, bilo šta prženo. Bolje da vam kažem smela sam da jedem samo barenu hranu, sa malo maslinovog ulja, soju, da cedim sveže voće umesto soka i da grickam povrće, najviše kupus sirov preliven limunom. Na njihovu preporuku počela sam da jedem Tonus hleb, smela sam i pirinač smeđi. Objasnili su mi da je nešto ukinuto zbog delovanja lekova jer ih recimo mentol poništava,a nešto zbog helikobaceter pilori, da to moram da očistim prirodnim putem a ne da se opet trujem lekovima i antibioticima.
Na taj prvi razgovor u novembru mesecu pre tri godine otišla sam sa 62 kilograma,a inače sam ceo život bila vitka iako sam jela ko prase :). Od hormonalnih lekova i inekcija ugojila sam se 10-12 kg,i to sam bila više naduvana kao žaba nego debela, naravno stvorilo se i celulita od leženja i nekretanja.
Odmah ću vam reći da sam se pridržavala apsolutno svega punih 11 meseci i da nisam prekršila niti jednom bilo koje pravilo, i za recimo 9 meseci, skinula sam svaki gram, svaku kilu i skoro sav celulit je nestao, samo režimom ishrane i uzimanjem što više vode dnevno, iako sam ja uvek pila vodu kad osetim potrebu za njom, nikad se nisam nalivala na silu, jer kad sam pokušala samo me je želudac boleo. Iako sam i dalje većinu vremena ležala ili sedela i provodila kod kuće efekti su bili i više nego zadivljujući. Sada 3 godine kasnije ja sam možda vratila nekih 5  kg ali i dalje nema jo-jo efekta, nema ničega, iako sad opet jedem skoro sve redovno samo bez namirnica koje mi smetaju i bez kojih se mnogo bolje osećam otkad sam ih izbacila a to su: šećer, belo brašno, testa, sokovi, grickalice,i moram priznati da jedem sve manje mesa, tj.  jedem samo  pileće ostalo mi se počelo gaditi. U nekom narednom postu ako budete želeli napisaću vam tačan plan ishrane,em sam pobedila helicobacter pilori bez ijednog leka em sam vratila svoju kilažu na koju sam navikla ceo život,em sam se osećala poletnije, jače, bolje, onako sam pored svih muka još bila i sva nekako troma i naduvana. Takođe mi je ovaj vid lečenja i ishrane znatno poboljšao kožu lica, tela, i smirio mi užasne hormonalne promene na koži sa kojima sam se borila nakon gubitka jajnika.

*Homeopatski lekovi su malene okrugle kuglice,kao na slikama,čuvaju se u plastičnim kutijicama ,i umotani u foliju,nikako ih ne smete držati na svetlosti ili blizu bilo kog zračenja(mobiltni telefon,lap top,televizor i slično),kada uzimate svoju dozu morate to činiti plastičnom kašikicom,i pre primene 15 minuta ne smete ništa da stavite u usta kao ni 15 minuta nakon toga.To je jako bitno u procesu lečenja!



Naravno u početku bilo mi je jako teško da odjednom izbacim sve to iz ishrane što jedem ceo život, ali sam jako brzo navikla pogotovo kada sam videla koliko mi to prija i koliko moje telo pozitivno reaguje. Najbitnije je da nikad nisam bila gladna, dakle nema gladovanja i pila sam više tečnosti (ceđen limun, čaj, voda) dnevno što je inače jako dobro i zdravo a ja nikad nisam imala tu naviku niti potrebu za tim, valjda je režim ishrane uticao na to. Za 11 meseci sam izlečila helicobacter i gastritis, i vratila se na svojih 50 kg :). Ešerihiju smo takođe uspešno istrebili,kao i to prisustvo koksaki virusa koje mi je bio otkriveno u organizmu.
Bitno je da napomenem da sam na prve homeopatske lekove imala burne reakcije i to je trajalo možda prvih 5 dana, u vidu temparaturice, simptomi slični gripu, i sve što me je inače bolelo ili mučilo bolelo je više, sreća pa se smirilo, kao i ja, jer sam dobila informaciju da je to skroz normalna reakcija i da je to sve dobro.
Išla sam redovno na kontrole onako kako bi mi on to odredio, prvo 2,3 puta mesečno, posle samo jednom, svaki put bi pričala šta se dešavalo tačno u predhodnom periodu, čak sam zapisivala sve, dobijala sam novu dozu lekića i nova uputstva i tako za nekih godinu dana imala razne boljitke,na pregledu ginekološkom prvom po redu nakon te godine lečenja nalaz je bio odličan, prvi put nakon toliko vremena, bez cista, bez ičega, sve u redu. Ok endometrioza je prisutna uvek zbog nje imam nesnosne cikluse, sterilitet i sve ostale muke o kojim sam vam pisala (ovde), ali i na tome je homeopata pokušavao da radi. Sa glavom sam takođe došla do boljitka, čovek me je digao iz kreveta, digao me je na noge, vratila sam se u život čak se i zaposlila i radila skoro 2 pune godine. Zahvaljujući njemu sam opet izašla napolje, među ljude, i samo zahvaljujući tome uspela i da sretnem i upoznam mog muža :). Pa vi procenite sada sami koliko je ova metoda delotvorna.
No, postoji tu i problem, došli smo homeopata i ja zajedničkim radom i trudom do neke tačke poboljšanja, ali na njoj stali, i stojimo neko vreme bez napretka. Čak sam imala i fazu pogoršanja što se glavobolja i muniteta. On mi uporno radi na imunitetu al nešto ga uporno obara i tako u krug, ja svakako ne odustajem, i imam vere kako u Boga tako u ove metode jer jedine su i prve koje su mi uopšte išta pomogle i pokrenule me, ipak sve ovo predugo traje pa verovatno mora duže i da se leči, pa se nadam pozitivnom ishodu na kraju, da ću vam jedan dan moći napisati makar jedan post o izlečenju, post koji bi se zvao "Zauvek zbogom glavobolji" na primer ili endometriozi ili čemu god :). Najgore je što je uzrok hormonalnog tipa a kako hormoni pod endometriozom non stop divljaju tako i glavobolja zajedno sa njima i kako idem starija osećam i mnoge druge faktore kao promena vremena i slično, i svakako stres jako puno utiče ako ne i najviše. Tačno se stanje pogoršalo u periodu kada mi je otac umro, nekih godinu dana nakon toga kada sam ustvari tek postala svesna te činjenice i naravno doživela ogroman stres. HPV virus mi je u stanju mirovanja, i dalje nemam kondilome niti ikakve simptome istog, uskoro me čeka kontrola pa ćemo videti tačno u kom je sada stadijumu. O ovom virusu pisala sam vam (ovde).
Moram i da napomenem koliko je ovaj čovek human i dobar da mi dobrih par puta čak nije hteo ni naplatiti seansu kad je video koliko se mučim dugo i koliko sam poslušna, čak kako on kaže najposlušniji pacijent. Ovo je totalno nebitno za post ali meni je jako važno da znam da na svetu još postoje takvi ljudi !

*Uopšteno o ovoj temi sam pisala ovde.

To bi otprilike bilo to za sada , imala bih još dosta za pisati ali je post već svakako predugačak. Ako vas nešto dodatno zanima a da nisam napisala pitajte, komentarišite, biće mi drago :).

NAPOMENA: Kontakt ovog homeopate nemam više već neko vreme !

*Slike skinute sa neta

45 коментара:

  1. Hej ovaj post ti je super,ali imam i malu molbu u nekom sledecem pisi malo o mirisima i etericnim uljima za opustanje,dosta sam napeta a cini mi se da bi mi neko etericno ulje godilo,jer i inace uzivam u mirisima,pozdrav i samo tako nastavi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tatjana,o eteričnim uljima ne znam mnogo jer ih ne koristim,osim nekog od lavande za masažu i od nedavno bademovo ulje u razne svrhe,pokušaću možda nešto uopšteno o tome nekad napisati ali ne volim da pišem o nečemu o čemu ne znam skoro ništa,a mnogo blogokoleginica su pisale nedavno baš o tome odlične postove :)

      Избриши
  2. Divan post. Dugo vremena vec razmisljam o homeopatiji i ovom vidu lecenja jer sam vec nemocna. Dosta toga sam cula,naravno pozitivno o homeopatiji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tatjana,moja preporuka ti je da probaš,već sam ti ranije pisala o tome,nemaš šta da izgubiš.

      Избриши
    2. Molim za preporuku dobrog homeopate u Nsu?

      Избриши
    3. Molim za preporuku dobrog homeopate u Nsu?

      Избриши
    4. Moje iskustvo sa homeopatijom i kvantnom medicinom je takodje pozitivno i slazem se sa autorkom teksta da je moguce da postoji neka tacka do koje homeopatija moze da ostvari uspeh - ali je to svakako tacka do koje doktori koji praktikuju zapadnu medicinu nisu stigli u mom izlecenju. mene su lecili od kiseline dok sam bila u bazi, i niko od doktora nije ustanovio da imam kandidu u prekomernom broju, dok nisam stigla kod homeopate. hvala mom homeopati na pomoci! :)

      Избриши
    5. Poštovana Biljana jako mi je drago da delimo pozitivna iskustva u vezi homeopatije :)

      Избриши
  3. O homeopatiji sam puno čitala i čula, samo pozitivne stvari. Jednom sam planirala otići homeopati pa me žena ispitivala takve stvari koje nemaju puno veze s medicinom i mojim problemom. Očito nisam naletila na pravu osobu.Odličan post i drago mije da si razjasnila neke stvari i da ti je bolje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Martina draga jako je puno ljudi koji ne biraju ni način ni sredstvo doći do novca pa se tako prave da su bioenergičari,homeopate,vidovnjaci i slično,a ima zaista ljudi koji to rade ozbiljno i uspešno.Istina je da ima svakakvih pitanja u prvom razgovoru ali onda oni slože od toga neku celinu ,jer kako kažu homeopatijom se ne leči bolest nego osoba,tako svaki lekić nekoj osobi pomaže za određenu dijagnozu a nekoj osobi ne,a ista je bolest recimo .Komplikovano,teško za razumeti ali evo deluje,iako idem 3 godine već i stala sam na nekom mestu sa kog se ne mičem ipak imam veru i nadu da će do kraja biti sve dobro,kad tad,ja sam specifična u svemu.Većina ljudi se izleči u potpunosti od 6 meseci do godinu dana :).

      Избриши
  4. Odličan post, sve si lepo razjasnila, a mene je baš zanimalo kako sve funkcioniše. Nego imam neka pitanja koja ću ti postaviti na pp :)

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala ti za ovaj post Tijana :) Prvi put da citam neko konkretno iskustvo o ovome. Od strane dvoje doktora specijalista imala sam preporuku da posetim hometopatu. Reci mi da li se ovaj doktor kod koga ti ides nalazi u BG ili u Novom Sadu?
    Drzim ti palceve da do kraja istrajes u ovome, mada mi vec iz svega napisanog itekako deluje da hoces!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milice draga on je iz NS ali ima ga i u Beogradu tako da ako želiš neke detalje piši mi u inbox pa ću ti sve objasniti :) Veliko hvala na podršci :*

      Избриши
    2. Molila bih i ja za kontakt.. dugo imam problem sa temperaturom, rezultati pokazali kosaki i svasta jos nesto.. ujedno sam i anksiozna zbog smrti supruga i oca.. tako da mi je pomoc neophodna.. molom Vas za kontakt.. moj mail je jellena.milcic@gmail.com

      Избриши
    3. Poštovana , kao što sam napisala na kraju teksta kao update nažalost taj čovek više ne radi ovde i davno nemam kontakt, sada radi negde preko, srdačan pozdrav.

      Избриши
  6. Zdravo :)
    Da li bi mogla na mail da mi posaljes kontakt tog homeopate, koji ti je pomogao? Bila bih ti jako zahvalna!
    mail je: nedadzinic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  7. cao!
    molim te da i meni posaljes kontakt, na tratzzz8@gmail.com
    ja sam probala kod raznih homeopata, ali nisam uspela da resim problem.
    Hvala puno

    ОдговориИзбриши
  8. Jel moze i meni kontakt i ime homeopate na pajelena.nbg@gmail.com Hvala

    ОдговориИзбриши
  9. Zdravoo. I ja bih zelela kontakt tog homeopate ako moze?! Unapred hvala! tammane19@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  10. Zdravoo. I ja bih zelela kontakt tog homeopate ako moze?! Unapred hvala! tammane19@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  11. Molim Vas za kontakt homeopate. Hitno mi je. Hvala unapred. atprevoz@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  12. Dobar dan!
    Zamola bih te za kontakt čoveka koji leču kvantnom medicinom i homeopatijom.
    Veliko hvala!
    Mirjana

    ОдговориИзбриши
  13. Mogu li dobiti kontakt homeopate koji vas je lecio u napred Hvala. dusica.liric@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  14. Da li biste mi poslali podatke tog homeopata? Hvala Vam.
    izeleznjak@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  15. TIJANA, molim te, ako i meni šalješ adresu tog homeopata. Hvala ti,
    molim te šalji na mail: ilenic.jozica@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  16. TIJANA, molim te, ako i meni šalješ adresu tog homeopata. Hvala ti,
    molim te šalji na mail: ilenic.jozica@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  17. Tijana, molim te posalji mi ime i broj tog homeopate na adresu mikinada@yahoo,com. Hvala i sve najbolje.

    ОдговориИзбриши
  18. Molim vas za kontakt Dr Homeopate. Hvala unapred. mahamaja@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  19. Molim Vas da i meni posaljete kontakt tog homeopate, svetlananikcevic91@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  20. Draga Tijana,
    I ja bih Vas molila za kontakt ovog coveka (hipilica@gmail.com). Takodje, da li znate da li radi i sa decom?
    Unapred zahvalna,
    Sanja

    ОдговориИзбриши
  21. kontakt 4s.vital@gmail.com
    homeopatijaa.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Poštovana Tijana,

    Zamolila bih Vas za kontakt cenjenog homeopate ( bebatabeba@ yahoo.com)

    Unapred hvala, Beba

    ОдговориИзбриши
  23. Ako Tijana nije u mogućnosti, molila nekoga od Vas ko je dobio kontak homeopate da mi prosledi,( bebatabeba@yahoo.com)

    Hvala,

    Beba.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovana , kao što sam napisala na kraju teksta kao update nažalost taj čovek više ne radi ovde i davno nemam kontakt, sada radi negde preko, srdačan pozdrav.

      Избриши
  24. Predobar tekst, toliko sam upijala dok sam citala ovaj tekst :) da li mi mozete i meni poslati kontakt homeopate... hvala puno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovana kao što sam napisala u update posta kontakt nemam više nažalost. Hvala Vam na komentaru.

      Избриши
  25. KAKO DOBITI POTVRDU ZAJMOVA @ 2% KAMATNE KAMATE

    Nisam bio siguran u dobivanje pravne kreditne zajmodavca na internetu. Ali kad se više nisam mogao suočiti s dugom, moj sin je bio na bolničkom ležaju za kirurški zahvat koji uključuje ogroman novac, a ja sam također trebao nešto novca za refinanciranje i dobivanje dobrog doma onda imam tražiti pomoć od prijatelja i kada više nema nade, odlučit ću otići na mrežu kako bih potražio zajam i pronašao sam JOHN WILLIAMS FUNDS (johnwilliamstrustfirm@gmail.com) s 2% kamatnom stopom i odmah primijenio s mojim detaljima prema uputama. U roku od sedam dana od moje prijave on je ožišao moj iznos kredita bez skrivenih troškova i mogao bih se brinuti o mom sinu medicinskim računima, obnoviti zakupninu i isplatiti dug. Ja ću savjetovati sve tražitelje kredita da kontaktirate JOHN WILLIAMS FUNDS johnwilliamstrustfirm@gmail.com Za jednostavnu i sigurnu transakciju

    ОдговориИзбриши
  26. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    ОдговориИзбриши
  27. Tijanice, napravila sam atlasprofilax metodu. imala Teske kronicne bolesti . Nakon tri I Po godine sada vise nema bolesti. Imam Dobru regeneraciju, a bila vec da umrem od Bolova. Atlasprofilax je rjesenje za ave bolesti.

    ОдговориИзбриши
  28. Moze kontakt dobrog hemeopate i kvantne medicine u nsadu

    ОдговориИзбриши