"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 29. јануар 2015.

Tag-omiljeno ove zime

                                                                     * izvor slike Google

Dragi moji pratioci evo mene opet u novom tag postu, izgleda da su vrlo popularni i moderni u blogosferi. Ovaj put me je tagovala Ana sa bloga Avon kutak. Malo sam se zbunila jer sam radila ovaj tag samo je godišnje doba promenjeno a pitanja su čini mi se ista ali dobro nema veze ipak se mnogo toga promenilo u vezi sa negom lica i tela kad je napolju zahladilo. Anin post možete pročitati ovde, a ja se bacam na izazov :).

1.Omiljeni proizvod za kosu?
Ove zime je to definitivno Macadamia ulje za kosu, upravo spremam post i o tome pa ćete uskoro čitati moje utiske.


2.Omiljeni karmin?
Najčešće mažem Avon extra lasting u nijansi Pink Peach pa recimo neka bude taj, više o ovom lepotanu ovde.


3.Omiljeni proizvod za obraze?
I dalje stojim pri svom da nisam ljubitelj  rumenila i mislim da se to nikad neće promeniti, koristim ih samo za specijalne prilike,tako da ću izabrati LRP BB kremu koju ove zime svakodnevno mažem na lice kao podlogu ili samostalno i ona mi sprečava  isušivanje obraza :).


4.Paleta senki koju najčešće koristim?
Koristim i dalje moju paletu W7 in the buff kao i jesenas ali je dobila konkurenciju pa sad češće mažem ovu Gosh paleticu za smokey eyes, uskoro post o njoj mada ja najviše na svetu volim moju Bourjois ljubičastu olovku za oči koju sam dobila jednom prilikom u nagradnoj igri na blogu  Mikkas makeUp box , to je najbolja olovka koju sam ikad imala i kad nju namažem ne treba mi ništa, toliko je divna i boja i kvalitet da sam ja njome očarana, no pri kraju mi je pa želim novu uzeti.



5.Omiljeni parfem?
Nemam parfem koji redovno koristim i najviše volim ove zime a slabo ih i trošim jer mi ne prijaju koži, trenutno najviše volim C-thru, poklon od muža za novu godinu :).


6.Lak za nokte koji mi je najčešće na noktima?
Ovaj divni bordo Max Factor lakić koji sam dobila od Jasenke sa bloga Dođoška u svijetu šminke. Ovo je moj prvi MF lak ikad i vrlo sam zadovoljna kvalitetom a nisam ni sumnjala jer me njihovi proizvodi skoro nikad ne razočaraju.


7.Omiljena mazalica?
Mazalica mi je nekako širok pojam to može biti bilo šta ali evo ja ću se odlučiti za Bioten mleko za telo za izrazito osetljivu kožu, pisala sam vam o njemu ovde , a što se nege lica tiče tu mi je ove zime najveće otkriće S kozmetika i njihova zelena linija za suvu i osetljivu kožu KLIK za recenziju,kao i Weledina zelena skin food kremica, a posebno mi se dopalo sve od Bioderma proizvoda što sam probala ali je još u fazi testiranja pa očekujte uskoro recenziju i o tome.





8.Omiljena boja?
Ove zime to su krem,crna i siva kao i obično, mada često ja to razbijem sa mojim jarkim bojama od kojih se ne odvajam tako lako :).

Ne znam koga bih mogla da tagujem jer je većina radila jesenje favorite pa pozivam sve koji žele da odrade ovaj tag da to učine,al nabrojaću ipak par dama:
Kozmetička Svaštarica
Dear Skin beauty blog
Blogo Marija
Good morning, gorgeous
Cosmoholic
Dressing case
Beauty chat room by Marijana
Little obsessions by MR
Lepota dolazi iznutra, ali sminka je sminka
Šmizletina

Slobodno komentarišite šta mislite o mom izboru i imamo li neke zajedničke favorite? 
Hvala na pažnji :):

20 коментара:

  1. Weledina zelena linija, bioderma,bioten su i moji favoriti,fantasticni su.

    ОдговориИзбриши
  2. Jedva cekam post o Macadamia ulju za kosu...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve je spremno,muž je vredno slikao ja vredno pisala još samo da sve spojim i stiže :)

      Избриши
  3. Macadamia ulje odavno želimd a kupim, ali sve mi je nekako važnije i nikako da ga nabavim :) baš me interesuju dojmovi :) imam jedn u Bourjois olovku za oči i slažem se da su zaista dobre i kvalitetne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bourjois olovka je jedna jedina na svetu koju namažem i ona ne mrda dokle god ja ne krenem da je skidam,i ova boja je divna,ma genijalna je,inače na levi kapak šta od da stavim uglavnom se razmaže.Macadamia ulje je nešto najbolje što sam priuštila svojoj kosi plus miriše najdivnije na svetu,vrlo dugo može da traje bočica pa slobodno uzmi makar malu da probaš a uskoro ide moja recenzija,hvala za komentar :)

      Избриши
  4. Baš mi je drago da si zadovoljna lakom! Rekla sam ti da je to i moj omiljeni lakić već dugo! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Predivna je i boja i potraje mi i 3 dana na noktima to je meni "vau " :) Potrošiću ga u rekordnom roku .

      Избриши
  5. Pravo probrano društvo i ne čudi me da su ti svi ovi proizvodi favoriti:)

    Hvala ti na tagu, odgovoriti ću što prije :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Učila sam od najboljih a pokazalo se da su zaista odlični ,hvala ti draga,volim da te bacim na muke malo <3

      Избриши
  6. Tek sad ovo videh. :) Hvala na tagu, baš ću danas skupiti sve proizvode, ni sama ne znam sada šta sam to najviše koristila. :)
    Macadamia ulje nam je zajednički favorot, samo što sam ja pre par dana potrošila još jednu bočicu, ko znakoju po redu, pa sam rešila da malo promenim i kupila L'oreal. Neuporedivo je jeftiniji, ali je zato i nega lošija. :/ Max Factor lak imam, ali je drugačija nijansa, čini mi se. Ne mogu da skontam, skroz su slične, rekla bih da je moja malo svetlija, isto ga volim, pokazao se odličan. Imala sam i ovu Weleda kremu, ali je za mene previše masna, prosledila sam je mami koja ima suvu kožu na kraju, a trudila sam se da se srodimo i ništa. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema veze bitno da si videla ipak :). Baš mi je drago da delimo neke favorite,meni je npr. ovo prvi MF lakić i baš me je očarao,Macadamia nema zamenu bar ja tako mislim iako sam ranije uglavnom koristila serume bili su mi ok ali ovo je nešto čarobno.Weleda kremica meni jako prija a ja imam jako suvu kožu sad u ovom periodu tako da verujem da je u tome bio problem :)

      Избриши
  7. Juhu :) Hvala za tag, znas da cu ga odraditi sa zadovoljstvom :) Bas me interesuje ta Gosh senka kakva ti je :) Macadamia odlicna :) E i kakva ti je ova zelena Weleda kremica? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto drago mi da sam te obradovala juhu <3. Gosh senkice su san snov,nisam neko ko se razume ali deluju mi najbolje do sad,nekako su profi baš pisaću,a kremica je odlična obožavam je sada za zimu je ostvarenje sna,imam je od ranije ovu malu a dobila sam i veće pakovanje pa imam zalie :)

      Избриши
  8. Ja ih nisam probala, a mogla bih :) J sam probala kremicu, ali se nismo zavolele na prvi pogled, pa sam te zato pitala... Pokusacu jos koji put kad budem raspolozena :)

    ОдговориИзбриши
  9. Lakic mi se najvise svidja, odlicna je boja :)

    ОдговориИзбриши