"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 23. фебруар 2015.

S kozmetika-arganova hidrantna krema


U zadnje vreme sam razvila veliku ljubav prema proizvodima S kozmetike kroz testiranje njihovih divnih proizvoda. Svaki je na mene ostavio poseban utisak, probudio posebnu emociju i priuštio prelepo uživanje pa tako i proizvod o kojem vam danas pišem.


Arganova hidratantna krema namenjena je suvoj, osetljivoj i mešovitoj koži. Ova inovativna formula, bogata efikasnim prirodnim aktivnim sastojcima arganovog ulja, ekstrakata žalfije i nevena, D-pantenola, aloe vere, u kombinaciji sa vitaminima A i E, pospešuje strukturu kože i istovremeno formira zaštitni sloj koji brani od negativnih spoljnih uticaja vetra, niskih temperatura i štetnog dejstva sunčevih zraka. Arganovo ulje, kao osnov ove jedinstvene formule, kožu čini glatkom i negovanom, dok ekstrakti nevena i žalfije deluju antiseptično i umirujuće. Krema sadrži UVB zaštitni faktor, i odlična je podloga za šminku. (izvor)


Posle mesec dana svakodnevnog mazanja moja krema je dotakla dno i nekako mi je baš bilo žao kada sam to videla, ali sa druge strane se radujem da ću vama sada moći da prenesem prave utiske koje sam stekla o njoj. Svi koji me pratite znate da imam suvu i osetljivu kožu sklonu hormonalim promenama pa je takvu kožu baš teško negovati i odrediti joj odgovarajuće preparate. Iako mi je zelena linija izuzetno prijala, pogotovo tako u kompletu kako sam je koristila moram priznati da mi je ova kremica prijala isto toliko ako ne i za nijansu više, makar trenutno jer mi je koža lica baš u tom nekom disbalansu pa je na nekim delovima jako suva dok je na nekim delovima masnija ili kako ja to volim da kažem ugrožena, pa tu često kreme za suvu kožu ne pomognu za celo lice nego samo na suvim delovima, ali ova krema deluje čini mi se na celo lice onako kako na kom delu baš treba u tom trenutku što mi je zasita neverovatno. Tako mi na suvim delovima hidrira kožu lica i prija mi a na ugroženom području sanira problem koji imam, smanji mi crvenilo lica, sprečava perutanje oko nosa.


Krema izuzetno prijatno miriše, taj argan u njoj toliko prija mom licu da se to rečima ne može opisati. Već sam zaključila da mi arganovo ulje izuzeto prija i za kožu i za kosu i to je ova krema još jednom potvrdila, samo u poređenju sa drugim arganovim kremama ova se lakše maže, brže je koža upija. Ne ostavlja masne tragove na licu, pa se vrlo brzo nakon nje može recimo naneti neki tečni puder ili slično. Naravno ovo govorim iz ličnog iskustva, znamo već svi da ne mogu svi proizvodi svima isto da nam se pokažu nego to zavisi od tipa kože pa čak i od hormonalnog statusa kao u mom slučaju. Jedna od mojih čitateljki je osvojila baš ovu kremu u predhodnoj nagradnoj igri pa jedva čekam da mi ona javi svoje utiske. Na licu krema je lagana i meka kao svila a koža je već nakon pola meseca upotrebe je isto takva, definitivno ću morati da probam i arganovu vitaminsku kremu koja je namenjena normalnoj, dehidriranoj i izuzetno suvoj koži lica. Pakovanje kremice je već prepoznatljivo i upečatljivo za proizvode S kozmetike, sadrži 50 ml i cena joj je 2000 dinara, možete je poručiti na ovom linku klik .




Za sve informacije o ovoj predivnoj kozmetici na sjatu http://www.skozmetika.com/index.php/en/, i na FB stranici S kozmetika. Ako imate bilo koje nedoumice ili pitanja slobodno im se obratite za pomoć i ljubazne dame će vam izaći u susret oko informacija ili pomoći u odabiru pravih preparata za vašu kožu. Kupujmo domaće!  :).

Ne zaboravite na nagradnu igru u saradnji sa S kozmetikom povodom dana žena klik, recenziju divne kreme za ruke i noge možete pročitati ovde, i pišite mi svoje utiske, znate da volim da vas čitam.

*PR uzorak

8 коментара:

  1. Ovo si odlicno napisala,probudila u meni zelju da probam ovu kremicu,koja izgleda da je fantasticna,a dopada mi se i ono da je domaca,drago mi je da ti se ten prolepsao zahvaljujuci njoj,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljiva kremica i kozmetika :D Draga, imam jedan dobronamjeran savjet jer znam "da čekaš rodu". Vitamin A nije preporučljiv koristiti kod planiranja trudnoće ni za vrijeme trudnoće jer ukoliko se prekorače dnevne doze može naštetiti plodu. U kozmetici može imati različita imena: retinol, retynil palmitate... Pa samo na razmišljanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kozmetika je zaista odlična i vredna pažnje, a za ovo drugo znam upućena sam u to ali kako rode nema pa nema i sve manje ima nade za njenu posetu prestala sam da se opterećujem sa svim tim stvarima malo, iako sam lepo pazila o svemu godinama pa ništa, čak sve gore. Ako nam je suđeno biće tako sam počela na to gledati a tebi hvala što brineš <3

      Избриши
  3. Ja je koristim oko nedelju i po dana, ali samo ujutru nakon umivanja i odlicna mi je, bas mi se dopada :) Jedva cekam da steknem potpuni utisak pa da napisem i ja po koju rec o njoj :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divno, baš mi je drago da ti se za sad dopada i jedva čekam kompletan utisak da nam javiš :)

      Избриши
  4. jao ovo bi meni odgovaralo s obzirom da imam problema s perutanjem oko područja nosa, tj. u tom području mi je potrebna dodatna hidratacija...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da bi ti ova krema to sanirala kao i meni ako budeš u prilici probaj pa javi :)

      Избриши