"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 21. фебруар 2015.

Sezmar afrodizijak masažno ulje od jagode

Danas ću vam pisati o jednom predivnom egzotičnom ulju za masažu koje me svaki dan iznova obara sa nogu. U pitanju je novi proizvod u asortimanu mojih prijatelja iz kompanije Bugarska ruža. Pored ovog sa mirisom jagode možete naći ulje i od banane, pomorandže, nane i čokolade, a u asortimanu se nalaze još i losioni za telo, gelovi i balzami za intimnu upotrebu kao i losion za zatezanje grudi. Svi proizvodi napravljeni su isključivo od baznih i eteričnih ulja koji povećavaju plodnost i libido i kod žena i kod muškaraca.

Od dana kada je ovo ulje stiglo na moju adresu postalo mi je omiljeni proizvod. Svako veče uživam u relaksirajućoj i opuštajućoj masaži zahvaljujući mom mužu i ovom čarobnom ulju. Pakovanje je prelepo, kvalitetno i lako za upotrebu, i dovoljna je mala količina za masažu ramenog dela pa i celih leđa. Nanosi se posle kupanja na još vlažno telo, lako se absorbuje u kožu i ostavlja za sobom neodoljiv miris koji budi sva vaša čula. Miriše na prave sveže tek ubrane jagode a miris je snažan a u isto vreme i nežan, zavodljiv. Koža je nakon par dana upotrebe meka i hidrirana a ja opuštenija nego ikad, baš je stiglo u dobrom periodu.



Ovo je 100 % prirodan proizvod koji hidrira kožu i pomaže lakše klizaje za vreme masaže, pogodno je za svakodnevnu upotrebu. Moram još da vam otkrijem jednu tajnu a to je da soba nakon masaže miriše celu noć pa i sledećeg dana, pa može da posluži i kao 2 u 1 proizvod, masažno ulje i osveživač prostora :).
Sasstav: SESAME OIL, CACAO BUTTER, FRAGARIA VESCA FLAVOUR, BEESWAX
Pakovanje je od 100 ml a cena proizvoda 940 dinara. kako sam upućena postoje i pakovanja od 50 ml.


Za sve informacije tu je FB stranicaBugarska Ruža, kao i njihov sajt http://bugarska-ruza.rs/ .

Da li vam se dopada ovo moje tasty love ulje za masažu i da li koristite neka slična? :).

*PR uzorak

10 коментара:

  1. Nisam koristila slicna ulja za masazu a ovo mi se bas dopada,pogotovo sto može da posluži i kao 2 u 1 proizvod, masažno ulje i osveživač prostora :).... <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je oduševilo, obožavam ga i definitivno moram probati i ostale mirise :)

      Избриши
  2. Deluje tako primamljivo-miris tek ubrane jagode. Nisam gs koristila a masazu obozavam.

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam koristila,deluje ocaravajuce,a i obozavammiris jagode,a i jagode uopste.

    ОдговориИзбриши
  4. Ne koristim ulja za masazu jer me nema ko masirati, moram cekati da se udam :D :D Svidja mi se sto mirise na jagode i ima odlicne sastojke :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam od voćnih mirisa alisi ga tako lijepo opisala da bih ga odmah kupila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi ni ja nisam luda za takvim mirisima ali ovo ulje je posebno jer zaista miriše na sveže ubrane jagode bez nekog veštačkog dodatka :)

      Избриши