"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 26. март 2015.

AYNA cosmetics Anti-age supreme booster serum


Pre oko mesec dana stupila sam u kontakt sa Novosadskom firmom Ayna cosmetics i posle razgovora i savetovanja sa ljubaznom gospođom Majom za mene ona je odabrala ova dva proizvoda, a danas vam pišem o anti-age serumu, kremica će dobiti svoju posebnu recenziju.



"Ayna Cosmetics je firma iz Novog Sada, koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i održavanje prvenstveno zrele kože, kao i za sve tipove kože. Ayna Cosmetics prepoznaje zrele potrebe i zahteve kože, a luksuzna linija za negu formulisana je sa najkvalitetnijim sastojcima, biljnih ekstrakata i naučno ispitanim aktivnim komponentama koje proizvode dosledne, dugotrajne i vidljive rezultate.Ayna Cosmetics deluje na više načina tetiranja kože. Prva i najvažnija prednost je što ima anti – age efekte i rezultate koji su vidljivi posle samo 2 nedelje redovne upotrebe. Naši proizvodi su lagane konzistencije i visoko upijajući sa jedinstvenom after feel senzacijom koja stimuliše kožu i čini je zdravijom već posle prve upotrebe." (izvor).


Anti-age supreme booster serum dolazi u prelepoj kartonskoj kutiji, vrlo elegantnoj i damskoj. Vidi se da se kompanija potrudila oko svih detalja i svaka čast na tome. Kada se kutijica otpakuje u njoj se nalazi još lepši prizor, predivna, luksuzna i kvalitetna  ambalaža. Gore na vrhu kada se bočica otvori nalazi se pipeta sa kojom se serum nanosi na želejno područje na primer ja ga nanosim na lice i vrat. Vrlo je praktično za upotrebu i jako lepo izgleda na polici sa kozmetikom, upadljiva ljubičasta boja i moderan dizajn bočice.


Serum za duboku hidrataciju kože sa Ekstraktom Haberlee i filerom za popunjavanje bora i finih linija Anti-age supreme booster serum je serum za duboku hidrataciju kože koji svakodnevno obezbeđuje duboku vlažnost neophodnu za sprečavanje pojave bora i finih linija na koži. (izvor).


Moram priznati da prvi put koristim proizvod sa pipetom pa mi je u početku bilo čudno nanositi ga ali već posle dva, tri dana sam se uvežbala. Zadivilo me je to što sam ovaj serum uspela da razmažem po licu i vratu lakše nego bilo koji do sada, bukvalno se stapao sa mojom kožom i ona ga je upijala vrlo brzo, već za minut nije bilo nikakvog traga mazanju ali zato osećaj na koži već za dve nedelje primetno lepši. Koža mi je zategnutija, i osećam da diše, osećam da je nahranjena da radim pravu stvar i pružam joj adekvatnu negu. Tekstura je malo ređa nego što sam navikla ali se jako lako nanosi, ja uzmem sadržaj iz pipete na dlan i zatim dobro namažem lice i vrat, to mi se pokazalo najefikasnije. Čak sam nakon toga primetila da mi se i ruke manje suše i da mi ovaj serum i njih neguje, ja sam poznata po tome da svašta primetim :). Osećaj seruma na licu je lagan, miris je blag, ne smeta mi uopšte, i primetila sam da uopšte nije neophodno nakon upotrebe seruma nanositi bilo koju kremu iako je navedeno kao preporučeno, jer on po meni  deluje u svim segmentima, ali sam ja ipak par puta probala i u kombinaciji sa kremom iz paketića ne bi li stekla što bolje utiske kada vam budem pisala o njoj.


Anti-age supreme booster serum je serum za duboku hidrataciju kože sa Ekstraktom Haberlee i filerom za popunjavanje bora i finih linija. Svakodnevno štiti kožu i poboljšava opšti izgled lica.
Obezbeđuje duboku vlažnost koja je neophodna za sprečavanje pojave bora i finih linija na koži.
Dubinski popunjava bore i fine linije, poboljšava strukturu,
Pospešuje elastičnost i pojačava dejstvo dnevne odnosno noćne kreme. Formulisan je bez parabena.
Anti-age supreme booster serum je luksuzno pakovan u bočici od 30 ml. Sadrži sledeće važne komponente:
Ekstrakt Haberlee, Ultra filling sfere, Hijaluronska kiselina, Ekstrakt ruže, Pantenol, Arganovo ulje.(izvor).


Serum dolazi u bočici od 30ml, sporo se troši pa vam može dosta potrajati, pogotovo ako ga poput mene koristite uveče pre spavanja na dobro očišćeno lice, i ujutru kad ustanete nakon umivanja i čišćenja lica, meni barem tako najviše prija. Cena je 3690,00 dinara i možete ga poručiti na ovom linku http://www.aynacosmetics.com/product/anti-age-supreme-booster-serum/ .


Nadam se da vam se recenzija seruma dopala, kao meni testiranje, zaista sam uživala i ovim putem još jednom veliko hvala dragoj gospođi Maji na ukazanoj prilici da probam i ovakvo nešto jer nisam do sada znala ni da postoji.
Za sve informacije tu je FB stranica Ayna cosmetics, a za narudžbine i sve ostale detalje tu je i njihov sajt http://www.aynacosmetics.com/
Još da napomenem da je ova kompanija dobila nagradu Cosmeeting Beyond Beauty - 5 mesto za najbolji anti-age proizvod, a misija kompanije je da korisnicima pruži najkvalitetnije luksuzne i efikasne formulacije, koji daju rezultat i koji su potrebni zreloj koži. Ulaganjem u razvoj i kvalitet linije  proizvoda za negu kože, nastoje da postanu lideri u oblasti kozmetike koji se brinu za potrebe i želje svojih klijenata.

Kakvi su vaši utisci i imate li iskustva sa ovom kozmetikom? Hvala što me pratite i hvala za svaki komentar puno mi znači :).
*PR proizvod

20 коментара:

  1. Odlicna recenzija.Veoma me privlaci ova kozmetika ai nisam u mogucnosti da bilo sta porucim.Ambalaza je super.Pomalo ti zavidim sto mozes da probas puno toga,salim se naravno,Drago mi je zbog tebe a ja volim da citam tvoje recenzije.pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Slavice za pohvale, znače mi mnogo jer se jako trudim oko teksta i svega. Nemojte da zavidite to je samo kozmetika, hehe :). Znam da se šalite, veliki pozdrav od mene :).

      Избриши
  2. Odlicno si to napisala,deluje da je fantastican proizvod,a jos i prelewpo pakovanje,samo steta sto mu je cena previsoka za moje prilike.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno za pohvale a serum je božanstven, nadam se da ćeš ga nekad i ti isprobati :)

      Избриши
  3. Serum mi se baš sviđa i uživaj u njemu :) Fotkice su ti baš lijepe, proljetne :D

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim ga neko vreme i na prvu sam prezadovoljna, čekam da prođe još neko vreme, pa da pišem, ipak par nedelja nije dovoljno :) A, nisam skontala, mažeš ga na ruke? :O

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti si kraljica sad si me baš nasmejala :). Na dlanove sipam iz pipete serum pa mažem na lice i ostatak namažem na ruke i osetim kako mi i njih neguje :D. Ja ga mackam mesec dana i luda sam za njim, jedva čekam tvoje utiske :)

      Избриши
    2. Ja gledam, nije valjda luda da serum od 3700 maze na ruke :D

      Избриши
    3. Legendo ,jesam ja blesava al ne baš toliko :*

      Избриши
  5. Ja sam ovim serumom prezadovoljna ^_^ Dobila sam ga u GlamBoxu proslog meseca. Koristim ga kao nocni tretman bez kreme i pruza divnu hidrataciju. Super recenzija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno za pohvalu znači mi mnogo i drago mi je da se i tebi dopada serum baš kao i meni :)

      Избриши
  6. Moraću i ja da probam kad ga toliko hvalite :) Samo da potrošim zalihe koje imam. Opasno sam se navukla na serume :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isti slučaj i samnom, tek sad kad otkrivam njihove čudotvorne moći navlačim se sve više. Za ovaj imaš moje iskrene preporuke :)

      Избриши
  7. Imam i serum i kremicu i ne znam sta mi je draze. Oba proizvoda su deo moje svagodnevne rutine! Serum je magican! Divan tekst i recenzija Tijanice :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo si rekla prave reči "magičan" , slažem se totalno . Hvala puno za pohvale <3

      Избриши
  8. Одговори
    1. Ja sam ih zavolela uz ovaj ali sad sumnjam da će mi ikad ijedan biti kao ovaj :)

      Избриши
  9. Verujem da je super ali za moje uslove preskup.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena jeste velika to stoji ali potpisujem da vredi i mnogo više, nažalost je problem što većina ne može da ga priušti ali zato kompanija stalno organizuje nagradne igre i proizvodi se mogu dobiti u sklopu Glamboxa već dva meseca unazad :).

      Избриши