"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 29. јул 2015.

Biomelem - organic šampon FRUŠKA GORA


Pre više od mesec dana ovaj predivni šampon koji još nisam imala prilike da probam od kompaije Biomelem stigao je na moju adresu na testiranje. To je još jedan proizvod u nizu uz koji nastavljam svoju divnu i uspešnu saradnju sa ovom kompanijom koja traje skoro od nastanka mog bloga i najviše sam ponosna upravo na takve saradnje, jer čim se nastavljaju znači da su na obostrano zadovoljstvo :).


Biomelem šampon sa organskim materijama i medom od lipe sa područja Fruške gore, koji je poznat po svom bogatstvu aminokiselina i jakom antiseptičkom dejstvu utiče da kosa postane jača i ishranjenija na najzdraviji način. (izvor).

Šampon dolazi u kartonskom lepom pakovanju na kojem su napisane sve potrebne informacije kao i sastav šampona , uputstvo za upotrebu i opis njegovog delovanja, a unutar kutije nalazi se lepo i praktično pakovanje šampona u plastičnoj ambalaži. Ono što je mene iznenadilo je to da je šampon zelene boje i to mi je baš bilo neobično, nisam navikla. Miris me podeća na prirodu, na travu, na med, mnogo je opuštajuć i prijatan. Iako na šamponu piše da je za suvu i krtu kosu a mojoj koja nije takva je mnogo pomogao da bude još lepša nego što jeste inače, mislim da može da posluži i za normalne tipove kose ali verovatno na suvu kosu ima onaj pravi efekat. 



Šampon je bez parabena i bez sulfata, ne sadrži sirovine životinjskog porekla, ne sadrži so (ne iritira oči),  jako lepo peni i temljno čisti kosu i teme glave prema kojem je vrlo nežan pa će odgovarati osobama sa osetljivim temenom poput mene. Kosa je nakon pranja zaista čista, osvežena i lepršava, miris je lep ali se ne zadržava mnogo dugo u kosi. Meni se posebno dopada što šampon ne masti kosu, mirna sam i po 5 dana da je ne perem a ona je ista kao prvog dana iako je sada većinom vezujem i kačim sa šnalom zbog vrućina pa mi to pomaže da je perem što ređe jer joj tako najviše prija.


Pakovanje šampona je od 200ml, i pored ovog šampona postoje još 3 vrste a to su: istok RTANJ, zapad ZLATIBOR, jug VLASINA, podrazumeva s onda da je ovaj sa severa. Cena šampona u maloprodajnim objektima je oko 790.00 RSD što je skroz opravdana cena za prirodni šampon ovog kvaliteta ako mene pitate i zaista može da vam potraje dugo.


Za sve dodatne informacije tu je FB stranica Biomelem i njihov zvanični sajt http://biomelem.rs/home-pages/.

Da li ste već probali neki od ovih organic šampona i koji vam je omiljeni, ili ako niste da li ste uopšte koristili Biomelem proizvode i kako su se vama pokazali? :).

*PR proizvod

10 коментара:

  1. Ovaj nisam probala,ranije sam probala njihov protiv peruti i bila zadovoljna njime.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam više vrsta do sada i svaki mi je odgovarao, to je baš specifično :)

      Избриши
  2. Nisam probala. A i cena mi i nije bas pristupacna. Verujem da je super..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biomelem u svom asortimanu ima šampone za svačuji džep pa neki nekad budu i za 150,00 rsd na sniženju a odliči su, ovaj je ipak prirodan a t sve ima svoju cenu ali vredi iste i isplati se :)

      Избриши
  3. Ja ih nisam koristila, verujem da je ovaj dobar. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za početak probaj onaj sa medom verujem da će te oboriti sa nogu pa posle ćeš poželeti da probaš i ostale, imaš negde recenziju o njemiu i balzamu :)

      Избриши
  4. Koristila sam njihove jeftinije varijante sampona i odlicni su...Mogu samo da zamislim kakav ucinak na kosu ima ovaj sampon....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista je božanstven ako ćeš verovati meni na reč, ja sam koristila onaj od meda kao i onaj bio šampon takođe su jako dobri a nisu skupi, ovo je ipak organski pa mora imati i veću cenu ali je opravdava :)

      Избриши