"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 25. јул 2015.

Purple Rain cosmetics - hranjivi souffle za telo


Par postova na mom blogu već je posvećeno ovim fenomenalnim proizvodima iz kolekcije Purple Rain cosmetics, i mogu reći da ste bili dosta zainteresovani za njih, i da su recenzije bile baš čitane, pa vam sa zadovoljstvom predstvaljam jedan od njihovih novih proizvoda.

Kao što sam vam već spomenula svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain cosmetics se izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski gajeno bilje. S obzirom da se svi proizvodi izrađuju ručno, pružaju jedinstvenu mogućnost personalizovane formulacije za svakog pojedinca, uslišavajući lične potrebe, zahteve i želje. S obzirom da svi imamo različitu kožu, toleranciju i netoleranciju na različite agense, veoma je važno prilagoditi sastav proizvoda ličnim potrebama. (izvor).


Sufle za telo je namenjen nezi i hidrataciji kože tela, daje koži dugotrajan efekat hidriranosti i formira zaštitni mikrofilm na površini. Soufflé sadrži prirodne masti i ulja, alantoin i vitamine A i E. Koži daje elastičnost ne ostavljajući masan trag. Souffle je formulisan da obezbedi izuzetno brzo upijanje. Nanosi ravnomerno na sve delove tela nakon tuširanja.

Sastav: Maslinovo ulje, shea puter, kokos mast, tokoferil-acetat, gliceril-stearat, cetearil-alkohol, cetil-alkohol, cetearet-12, cetearet-20, cetil-palmitat, voda, biljni ekstrakti, glicerol, propilen-glikol, alantoin, fenoksietanol, parfem. (izvor).


Kada sam dobila ovaj proizvod na testiranje prvo što me je privuklo pored ambalaže koja mi je uvek neodoljiva, bio je sam naziv proizvoda "Sufle".   Zvučalo mi je tako nekako moćno, nesvakidašnje, moderno i jedva sam čekala da ga isprobam i vidim po čemu je dobio tako specifičn naziv, po čemu se razlikuje od losiona ili mleka za telo, moram priznati da nijedan proizvod nije u meni probudio toliku radoznalost, naročito posle oduševljenja sa piling/maskom ovog brenda, za sve koji su propustii recenziju mogu je pročitati ovde. Suffle sam prvi put nakon tuširanja namazala na kožu tela i blago umasirala jer mi je prijao taj neki osećaj hlađenja koji mi je izazivao. Proizvod je bele boje, nemasne i ređe strukture, jako se lako maže, bukvalno klizi po telu a koža ga upija momentalno, makar moja, znate da sam ja suvokožac. Par dana nakon ponavljanja postupka osetila sam promene na koži, postajala je mekša svakim danom , lepša, mlađa, zdravija, zategnutija, vratio joj se neki stari sjaj koji je izgubila, bila sam prezadovoljna onim što vidim i osetim na dodir. Ovaj preparat zaista nahrani i hidrira kožu kao što proizvođač i obećava, važna stvar je i da ne ostavlja tragove pa se odmah nakon nanošenja ovog suflea možete mirno obući i nastaviti dalje sa svojim aktivnostima a koža ostaje hidrirana tokom celog dana. Takođe tu je i nedoljiva ambalaža koja je prepoznatljiva za ovaj brend, kartonska kutija koja se uvek otvara u vidu nekog cveta, ta ljubičasta boja koja odmara i mozak i oči, a unutra divno moderno i kvalitetno pakovanje proizvoda. Primetia sam da u mom slučaju još bolji efekat pruža kada ga mažem na polu vlažno telo, još se lepše i lakše razmazuje a koža tela deluje još više nahranjena i osvežena. Souffle se dosta sporo troši pa vam jedno pakovanje može trajati celo leto i uz svaodnevno korišćenje, jer je zaista mala količina dovoljna da namažete celo telo ili samo regije koje inače mažete, sve zavisi od vaših navika. Na primer ja mažem sve sem listova nogu, za njih imam uvek neku posebnu kremu jer mi je žao ove proizvode trošiti na njih :).


Još jednom su moji Novosađani opravdali moja očekivanja i uspeli da izađu u susret potrebama moje kože i hvala im na tome, hvala što uvek brinu o meni da budem negovana na najbolji mogući način od glave do pete. Pakovanje ovog suflea je od 120ml a cena mu je 1000,00 RSD i možete ga poručiti ovde, sigurna sam da se nećete pokajati.

Za sve informacije postoji zvanična FB stranica Purple Rain cosmetics i sajt za detaljnije informacije o proizvodima i za online narudžbine  http://www.purpleraincosmetics.com/.

Da li ste probali neki proizvod, kako vam se dopada i kako vama zvuči ovaj Souffle za telo? :)

*PR proizvod

8 коментара:

  1. Deluje ocaravajuce,proizvod me je bas privukao,a obzirom da mi je fiziotarapeutkinja napomenula da moju previse suvu kozu nogu moram vise negovati,odnosno hidrirati,bas cu se potruditi da ako budem u mogucnosti kupim ovaj proizvod,divno si ga predstavila,svaka cast.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Tatjana, sa obzirom da si koristila kremu ovog brenda i bila zadovoljna verujem da bi te i ovaj proizvod oduševio :)

      Избриши
  2. Divan proizvod, bila sam narucila i koristila Anti age kremu i jako mi se dopala pa sad cu da se pocastim i ovim deluje neodoljivo .

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo mi se iz tvog opisa dopao ovaj body sufle, prvo sto je sve to rucno radjeno, efekat a onda i pakovanje - na prvi pogled mi lici na pakovanje nekog luksuznog face seruma :D Da li i njega poklanjate u blogorodjendanskoj nagradnoj igri :D? Mnogo bih volela da ga imaaam <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko te poznajem znala sam da ćeš pasti na ovako nešto, mislim da vredi svake pare pa prvom prilikom naručuj i probaj i nećeš se pokajati, a u našoj veeeelikoj igrici ima nešto drugo idi pa vidi ako do sada već nisi ccccccc :)

      Избриши
  4. Isti prvi utisak što se tiče ambalaže i naziva a verujem da je ččaroban na koži.

    ОдговориИзбриши