"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 24. август 2015.

ULTRAMAXX – ekstraktor hranljivih sastojaka


Danas vam dragi moji pratioci predstavljam jedan kuhinjski aparat, po prvi put na svom blogu i mnogo sam uzbuđena zbog toga, jer neko ko voli da kuva i zdravo se hrani godinama kao ja ne može da ne bude oduševljen kuhinjskim spravama koje će mu olakšati svakodnevne kulinarke aktivnosti.
U pitanju je proivzod kompanije TV shop - ULTRAMAXX – ekstraktor hranljivih sastojaka, koji mi je za ovo kratko vreme postao najbolji prijatelj i svaki dan je moj mali pomoćnik u kuhinji. Dugo sam želela ovako nešto da kupim al nekeko nije stiglo na red tako da sam ljudima iz komapnije beskrajno zahvalna na ovoj prilici.


Proizvod se nalazi u lepoj kartonskoj kutiji a unutar nje je blender, plastična časa u koju se stavljaju sastojci, poklopac za čašu sa otvorom koji možete staviti kad je napitak gotov i piti direktno iz nje, uputstvo za upotrebu kao i neki od recepata za razne šejkove. Ja nisam neko ko išta u životu pravi ili kuva po receptu tako da sam i ovog lepotana testirala na svoj način, pravila sam sve što mi padne na pamet i mogu reći za početak da me nije izneverio još nijednom, sve što sam zamislila on je napravio, čudotvoran neki aparat moram priznati :).



Šta kaže proizvođač?
Uvedite zdrave navike u ishrani, za Vas i Vašu porodicu, već danas, koristeći ULTRAMAX. Na jednostavan način i za samo nekoliko minuta spremite zdrave i ukusne šejkove, sokove, biljna mleka ili prelive. Omogućite sebi i porodici unos potrebnih vitamina, minerala i ostalih hranjivih sastojaka u obliku ukusnog napitka. Deca će biti oduševljena, a vi oslobođeni stalnih muka da ih animirate za obroke od voća i povrća. Dobar je za pripremu kašica i obroka za decu i mališane. (izvor).



Prvo što sam ja pravila da ga isprobam bio je ovaj voćni sok, dakle stavila sam breskve, limun sa korom opran predhodno i naravno da sam izvadila koštice, par listova  mente i malo vode, uključila sam u struju svoj Ultramax, zavrnula čašu, stisnula dugme i dobila svoj napitak za 1 minut, da dobro ste pročitali jedan minut je bio dovoljan da aparat sve ovo sjedini u divni gusti prirodni sok. Ko voli može da doda još vode, ili na kraju da ga razblaži sa kiselom vodom kao moja mama na primer, mogu se dodati kockice leda, mogućnosti su neograničene. Ono što je bitno da je ovaj aparat jednostavan, brz , praktičan, ne zauzima puno mesta, lako i brzo se operu uprljani delovi, a uživanje u napitku je neprocenjivo. Ono što se meni dodatno dopalo je to što on čak i pulpu samelje ako ostavite malo duže da meša, jer ja ne volim pulpu, ko voli može da ostavi aparat kraće da radi  i dobiće i nju u nekoj količini.




Evo kako izgleda moj prvi napitak napravljen u ovoj maloj spravici, prelepo zar ne ? :).


Sledeće što mi je palo na pamet je bilo to da probam da napravim čorbicu od povrća, ja inače obožavam čorbe i često ih pravim ali obično mi je potrebno dosta vremena dok se povrće obari, dok sam u Ultramax stavila sastojke, paradajz, šargarepicu, grašak, krompir, malo peršuna, malo mirođije, i dodala vode ,uključila ga i eto za manje od 2 minuta zdrave, sveže, letnje čorbice, bila je izvanredna i svi ukusi se tačno mogu osetiti i to je ono što je najbolje kod ovog načina priipreme, sastojci sačuvaju boju, miris, ukus i sve hranjive sastojke i vitamine, dok kuvanjem oni ispare.



Evo moje čorbice u kojoj sam uživala kao u nijednoj pre pa tako sada svaki dan pravim neku drugu.


Svi koji me poznaju jako dobro su upućeni u to koliko ja volim tikvice na sve načine i mogla bih živeti na njima, a naročito volim varivo ali je jako komplikovano jer treba tikvice rendati a mene to izluđuje. Ultramax me je tu kupio za sva vremena i tek sada znam da se više nećemo odvajati nikad, oljuštila sam tikvice, iseckala ih, stavila u čašu, zavrnula i za 1 minut dobila sos od tikvica bez ijedne grudvice, dodala sam vode, začine i stavila samo da provri i ne mogu da vam objasnim koji je to ukus bio, totalno drugačiji od svega što sam do sada spremala, osetila sam po prvi put tikvice onakve kakve zaista jesu posle godina i godina pripreme istih na razne načine.



Dragi moji ja bih vam mogla pisati ovako u nedogled ali ko ne proba ne može znati tačno šta ovaj aparat donosi sve sa sobom, ja vam iskreno preporučujem da ga kupite i probate, jeftiniji je mnogo od ostalih na našem tržištu a radi potpuno istom jačinom i brzinom, najviše bih preporučila onima koji se zdravo hrane, sportistima, onima koji imaju malu decu kao i onima koji imaju zdravstvene probleme jer ovaj aparat čuva iz namirnica sve ono najvažnije za zdravlje i naš organizam u tome je njegova tajna. Po meni ovo je blender, šejker, sokovnik sve u jednom aparatu uz toliko jednostavnu i brzu upotrebu.


Da vam pokažem šta sam još pravila, na slici gore je banana šejk kako sam ga ja nazvala, banana zaleđena i sladoled od vanile i malo cimeta. To su neki moji recepti iz glave, smućkaj sve što imaš, ali vi svakako dobijate i razne recepte uz kupovimu Utramaxa, na primer napitak koji eliminiše toksine, za energiju, eliksir mladosti, za bolje varenje, protiv slobodnih radikala, vitaminski miks, za idealnu težinu i tako dalje. Na slici dole možete videti moj miks banana i breskva, idealan spoj. Jedva čekam sezonu jagoda naredne godine tek onda imam stotine nekih ideja za šejkove.


Nadam se da sam uspela slikom i pisanim putem da vam bar mao dočaram šta sve ovaj aparat može i na koji način, mislim da svaka domaćica treba i zaslužuje da ga ima, skraćuje spremanje obroka barem za pola sata što je jako bitno, a sokove pravi za minut ali bukvalno, pa da li ste ikad mogli da zamislite nešto bolje od toga. Kada saberete koliko novca vam ode na nezdrave veštačke sokove svaki dan, i na struju tokom spremanja čorbi, preliva i soseva, videćete da vredi uložiti u ovaj aparat i uživati u pravim domaćim zdravim sokovima i drugim jelima.




Ako vam se proizvod dopada i ako vas je oduševila moja prezentacija možete poručiti ovu čudesnu spravu ovde za samo 5.990,00 RSD.  Koliko sam upućena postoji i mogućnost plaćanja na rate što je dodatna pogodnost pa ne odlažite svoju kupovinu ako želite i vi svog pomoćnika u kuhinji.

Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop, kao i sajt na kojem možete videti ponudu svih proizvoda i poručiti ih, iz vaše fotelje ili sa kauča :).   http://www.tv-shop.tv/.

                                                            A tu je i video :D



Da li koristite slične proizvode u vašem domaćinstvu i da li vam se dopada ovaj Ultramax koji sam vam danas predstavila? :).

30 коментара:

  1. Ovo me vraca u detinjstvo kad su pocele te reklame "kupovina iz fotelje", jedva sam ih cekala, k'o crtace :) Ova spravica deluje veoma zanimljivo, ali posto sam josuvek zavisna od starijih (tj. svih ostalih) clanova svoje porodice zasad ne vredi ni razmisljati o tome. Ja se tu nista ne pitam. :) Drago mi je da super radi svoj posao, uzivaj u tome. I ja volim te "domace" sokove i sl. uvek su bolja alternativa kupovnim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja polako doći će vreem da i ti budeš domaćica pa ti ovo ne gine, a do tada ipak probaj da ubediš svoje i objasniš im koliko je ovo u prednosti naspram njihovih starijih aparata, znam provereno jer moja majka ima secko i sokovnik od pre 20 godina :)

      Избриши
  2. Mnogo mi se svidja, stvarno bih volela da nabavim ovu spravicu. :) Ja imam blender koji inace koristim za razne napitke i corbice od povrca koje pravim, ali mi ove deluje dosta prakticnije jer je sve vec u casi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne čekaj ionda skoristi mogućnost kupovine na rate , znaš da ja iskreno prenesem sve onako kako jeste a ovo je savršenstvo :)

      Избриши
  3. Jaoo ovo je sjajna stvarcica! Zapao mi je za oko cim se pojavila reklama na TV i od tada je na listi mojih želja. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je dugo na wl, i taman kad smo muž i ja rešili da kupimo na rate, iskrsne nam ovo sve oko VTO pa je to naravno prioritet, ali eto sreća mi se malo osmehnula i odbila sam ovog lepotana :).

      Избриши
  4. Ovo je izgleda stvarno dobro,slicne stvari ovog tipa sam imala tri puta,medjutim brzo su se pokvarili,ovo je izgleda stvarno dobro.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja mislim da će ovo da mi traje večno, svaki dan ga koristim za nešto , odličan je i radi sve što ja zamislim :)

      Избриши
  5. Baš mi je drago da si zadovoljna, moram da priznam da sve što si pravila super izgleda. Sveži šejkovi su nešto najbolje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš da baš uživam svaki dan napravim neki napitak za minut do dva, a koliko je to samo fino i zdravo :).

      Избриши
  6. Ih...i ovome sanjam i uvek odlozim kupovinu jer novca nikad dovoljno. Po ceo dan bih muckala neke vockice i pravila sveze sokice. Uzivaj u tome...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je ono što je i tebi vrlo potrebno kao i meni što je bilo već neophodno tako da ne odlaži više, može na tri rate i da mi javiš da si uzela, pod obavezno, ovo je spas veruj mi , mesec dana pijem samo te sokove i već se osećam malo jače :)

      Избриши
  7. Kao što već gore jedna devojka reče još uvek nisam ta koja odlučuje o kupovini kućnih aparata ali znam da će on biti u mojoj kuhinji prioritet. Mislim da je sjajan proizvod i da je hrana koja se priprema u njemu zdrava i hranljiva. Nisam do sada koristila ništa slično ali nikad nije kasno promeniti životne navike naročito nabolje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čim se udaš ili osamostališ prvo ovo na spisak veruj mi nećeš se pokajati, ja ne znam kako sam do sada živela bez njega :)

      Избриши
  8. Savršeno, ovo je prva stvar koju cu kupiti za kuhinju sledecu sigurno

    ОдговориИзбриши
  9. Da li je ovaj aparat sličan NUTRIBULITU , da li su mu karaktereistike, brzina ekstrakcija i dr slične

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mogu da vam odgovrorim na to pitanje jer taj drugi nisam probala a sa ovim sam oduševljena, melje sve, brz je i praktičan , koristim ga svaki dan :)

      Избриши
  10. Obozavam smutije i sokove. Cesto sebi pravim u Simensovom blenderu razlicite napitke u kojima ima kelja. U mom aparatu koji je 400 w kelj se bas i ne samelje dobro i to bude nesto gusce, zato me interesuje koliko ima vati ULTRAMAXX i da li ima na kutiji podatak kolika je brzina? Hvala unapred na odgovoru

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Snaga motora mu je 220 W, 220-240V / 50Hz, ali ja zaista nema problema sa njim melje sve pa i španat, kelj nisam probala još jer kad pravim varivo od kelja volim ga na drugi način :)

      Избриши
  11. Hvala na odgovoru. Dvoumim se izmedju nekoliko blendera, a u najuzi izbor je usao i ULTRAMAXX. Razlika je upravo u snazi i ne znam kako se to odrazava na usitnjenost, ali na izbor utice svakako i cena. Topla preporuka da probate i kombinacije sa svezim keljom, odlicne su. Hvala jos jednom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu nadam se da sam uspela malo da pomognem, ovaj blender je za ovu cenu i više nego dobar i jak zaista, a hvala i za preporuku probaću napitak sa keljom što pre :)

      Избриши
  12. Мене занима да ли и како самеље цвеклу и шаргарепу. Да ли направи кашу од њих? Срдачан поздрав и свако добро! Маја

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Maja ja sam probala kombinaciju cvekla, jabuka, šargarepica i đumbir, baš napravi gustu kašu ali obavezno se mora dodati vode malo jer su proizvodi čvršćeg stanja :)

      Избриши
    2. Хвала. Још ме интересује да ли може да самеље семе лана и коприве.Још једном поздрав за Вас.

      Избриши
    3. Poštovana Maja ne mogu da kažem jer nisam probala da ih meljem samostalno ali sam probala u kombinaciji sa bananom, stavila sam ovsene pahuljice, lan, i slično uz malo mleka ili jogurta :) . Koprivu nisam probala :)

      Избриши
  13. Хвала драга Тијана. Велики поздрав и свако добро! Маја

    ОдговориИзбриши