"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 15. јануар 2016.

Alverde color and care pigment za tečni puder & s.he paleta korektora


DM  kompanija se potrudila da svoje saradnike lepo i prijatno obraduje i iznenadi decembarskim paketićem i ja im se ovom prilikom zahvaljujem na tome. Našlo se raznih korisnih proizvoda za negu lica, tela i kose, mislili su na sve, pa se tako našlo i malo šminke, danas vam upravo pišem o dva proizvoda iz te kategorije, u pitanju su Alverde pigment za tečni puder za potamljivanje i S.he paletica korektora.


Alverde pigment za tečni puder za potamljivanje sam imala prilike da isprobam i pre nego što sam ga dobila u ovom paketiću pa sam već imala utiske o njemu kada sam ga dobila. Postoji ovaj za potamljivanje kao i druga varijanta koja služi za posvetljivanje. Meni je baš ovaj dobro došao jer sam ja izrazito svetlog tena pa su tako i svi moji puderi u light nijansama koje su ponekad i previše svetle pa je ovaj proizvod došao kao spas za takav problem. Često nijansa pudera bude presvetla čak i za moj ten a ponekad poželim da je malo tamnija pa onda koristim u zadnje vreme bronzere a ranije sam puder u kamenu za nijansu tamniji od tečnog, međutim sada to lako rešavam sa ovim pigmentom. Jedna kap dovoljna je da se doda u puder koji koristim i da dobijem skroz novu nijansu i potpuno drugčiji izgled lica kada namažem svoj mix. Jako sam zadovoljna kako se stapa sa svakim puderom i kako se lako koristi i razmazuje, definitivno odličan pomoćnik i trebao bi da se nađe u svakom neseseru, u zavisnosti od onoga što želite da postignete, sami kombinujete i miksujete nijanse, sjajno zar ne? :).



Pakovanje je od 20 ml a cena proizvoda je oko 400,00 RSD. Inače za one koje zanima moja omiljena kombinacija je upravo Alverde tonirana krema koju obožavam i dugo koristim i kap ovog pigmenta za savršene rezultate.


S.he paleta korektora sadrži 4 različite nijanse, i moram biti iskrena da se prvi put susrećem sa ovakvim bojama kad se radi o korektorima, malo sam bila u čudu pogotovo kada sam ugledala ovu zelenu boju, jer navikla sam ceo život od kada se šminkam da su korektori u boji kože. Ova paleta služi za prekrivanje raznih nedostataka i promena na licu, svaka boja ima svoju svrhu kako sam kasnije saznala i baš sam bila uzbuđena da je isprobam i vidim šta ume. Na mom licu zeleni korektor je uspeo da sakrije crvenilo kada se pojavi usled zime i vetra i neke sitne flekice u danima kada sam se mučila sa ponekom aknom, narandžasti mi je poslužio kada su mi podočnjaci bili izraženiji i plavlji nego inače pa ih običan korektor ne može prekriti. Braon boji nisam još našla neku adekvatnu namenu pa ako neko ima neki predlog šta bih mogla sa njim neka mi napiše u komentarima, a ova prva krem boja mi služi i to vrlo efikasno za prekrivanje bukvalno svega pa mi je samim tim i favorit.




Ovi proizvodi mogu se nabaviti u svim objektima Dm drogerija a vi svakako možete posetiti i njihov sajt i uvek biti u toku sa novim dešavanjima, promocijama i popustima http://www.dm-drogeriemarkt.rs/.

Da li ste probali neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci? 

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. ja braon korektor koristim za podocnjake ili neke fleke po licu, alverde volim jako od she nisam probala nista

    ОдговориИзбриши
  2. Alverde pigment mi se čini kao odlična stvar za ljeto jer ne trebaš mijenjati puder koji koristiš, nego ga samo malo potamniš i prilagodiš tenu koji je dobio malo boje :D Odlična stvarčica :) Nisam probala, ali imat ću ga na umu za ljetne mjesece :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako a zanimljivo je da ti treba samo kap ovog pigmenta i da dobiješ od najsvetlijeg pudera lepu nežnu medium nijansu, ja sam se oduševila, možeš sama da biraš šta želiš i kad želiš, superiška :)

      Избриши
  3. Još uvek nisam probala korektor ali jedva čekam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedva čekam da pročitam tvoje utiske i da vidim za šta ćeš ti ovu braon nijansu da koristiš <3

      Избриши