"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 21. јануар 2016.

Aura bronzeri Contour me - 4 nijanse


Nedavno su se na našem tržišu pojavili razni noviteti AURA kozmetike, i moram reći da su me svi i više nego oduševili i da ih svakodnevno koristim. U prošloj recenziji predstavila sam vam nove nijanse rumenila i higlighter a danas su na red došli i ovi savršeni bronzeri u koje sam se zaljubila iako ih ranije niakda nisam koristila, jer svaki koji sam probala nije odgovarao mojoj koži lica, izgledala sam veštački a to nikako ne volim.


Mat, suptilan i prozračan kompaktni bronzer namenjen je naglašavanju kontura lica ili za postizanje osunčanog tena. Dostupan je u četiri boje kako bi svaki potrošač u zavisnosti od prirodne boje svog tena pronašao odgovarajuću boju.
Može se koristiti samostalno ili preko drugih proizvoda za ulepšavanje tena.
Preprorućujemo nanošenje četkom za konturisanje za postizanje baršunaste završnice. (izvor).


Prva nijansa broj 401 - Ibiza je odmah postala moj favorit, najbolje mi se stapa sa tenom i daje najprirodniji izgled mom licu i mogu da ga koristim svakodnevno a ne samo za večernje prilike. Dovoljno je da nanesem malu količinu bronzera preko podloge za šminku ili tonirane kreme i da moje lice dobije svežiji izgled i da ne izgledam bledunjavo kao neki zombi kada šetam ulicom :).





Nijansa broj 402 - Saint Tropez je po mom mišljenju jedna idealna letnja nijansa i mislim da će mi super odgovarati kada malo pocrnim ili makar porumenim, dok bi osobama sa tamnijim tenom verujem pristajala savršeno. Raduje me što postoje različite nijanse prilagođene svakom tenu tako da bi svaka devojka trebalo da može da nađe pravi izbor za sebe.







Nijansa 403 - Bahamas još jedna nijansa koja odgovara i svetlijem tenu ako se pravilno i umereno nanosi, odlična je za večernje šetnje i neke prilike u mom slučaju jer mi licu pruži tek onako blagi bronzani ten i osveži me, jako sam zadovljna kako mi stoji uz malo jaču šminku na očima.






Nijansa 404 - Copacabana iako mrvicu tamnija nijansa jako lepo može da se uklopi uz jaču večernju šminku kada je reč o nama bledokožcima, izuzetno mi se dopada kako mi stoji, izgleda kao da imam malo tamniji ten a deluje potpuno prirodno, ja pređem četkicom malo i po vratu da se ne vidi razlika a još bolja varijanta je ako nosim rolku. Mislim da će mi sve ove nijanse za letnji period odlično služiti a do tada mažem svakodnevno prvu nijansu 401 koja mi paše uz sve moje kombinacije i jako mi odgovara za dnevne varijante kada sam najviše aktivna.




Bronzeri su izuzetno kvalitetni, ne trune se i vrlo su dugotrajni na licu, ne mrdaju dok vi ne odlučite da uklonite šminku. Jako mi se dopada što su nijanse jako prirodne, ne stvaraju izgled maske na licu, vrlo su lagani, i daju predivnu mat završnicu i baršunasti izgled kože lica. Takođe mi se dopada i izgled ambalaže, vrlo je kvalitetna i lepa, svaki bronzer ima i ogledalce što je veliki plus.  Pakovanja bronzera su od 9 g a cena im je oko 620,00 RSD. 


Na slici gore možete videti kako izgleda bronzer u nijansi 401 na licu preko bb kreme u light varijanti, a na usnama je AURA Absolute Matte Long Lasting Lip Cream u nijansi  616 Out of Box. Fotografija je slikana sa blicem pod veštačkim osvetljenjem.


Za sve informacije tu je FB stranica Kozmetika-AURA kao i zvaničan sajt kompanije http://www.aura.co.rs/.

UPDATE- ljudi iz Aure su bili ljubazni da nam svima objasne nesporazum oko nazova proizvoda jer je mnoge zbunio pa evo šta kažu - "Naziv proizvoda je Contour me i ne bronzer za konturisanje kako svi misle. Proizvod se može koristiti za konturisanje lica ili za potamnjivanje lice (kao u mom primeru) jer ima mat završnicu i jako je lagane formulacije."

Kako vam se dopadaju Aura bronzeri i koja nijansa je vaš favorit? 

*PR proizvodi

20 коментара:

  1. Nisam ih probala ali svi deluju jako narandžasto i pored toga mi nije jasno zašto su ih nazvali "bronzeri za konturisanje". Bronzeri i proizvodi za konturisanje su dve skroz različite stvari sa različitim namenama. O.o

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne sumnjam da ti o tome mnogo znaš pa čak i ja sam naučila da ima razlike između ta dva navedena proizvoda, no ne znam zaista šta bih rekla, možda su smislili da bude neka 2 u 1 varijanta, iako meni odlično služe baš kao bronzeri, naročito prva nijansa, nije mi narandžasta na licu i dopada mi se što ima tu mat završnicu, na neki način kao neki doobar mat puder u kamenu koji ujedno i fiksira šminku, meni u tu svrhu jako dobro služi :)

      Избриши
  2. Slažem se sa Ilonom, nije mi baš najjasniji naziv proizvoda. Ne razumem se mnogo u konturisanje, ali sam naučila da su to dva različita proizvoda. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Po meni su ovo klasični bronzeri e sad zašto i čemu taj naziv možda nam Aura tim razjasni svima :).

      Избриши
  3. Obožavam bronzere i presretna sam da Aura dolazi kod nas, odmah ću potražiti nijansu Copacabana jer mi se čini najljepšom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čula sam da vam dolazi Aura i bila srećna jako zbog tebe i nekih dragih cura jer je stvarno dobar brend a cene pristipačne <3

      Избриши
  4. imam osjecaj da svoj bronzer nikako ne trosim tako da mi ostaje jos dosta vremena do kupovine novog i voljela bih da isprobam ove bronzere :)
    posjeti moj blog :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvidela sam da i ovi mogu dosta dugo da potraju mislim da ću ova 4 imati zauvek hehe, poseticu tvoj blog samo jer si ostavila fin komentar i bila fina inace reklame ovog tipa odmah brišem veruj mi dosadi čoveku svaki dan po dve, tri samo udju i napišu link bloga :/

      Избриши
  5. Nisam ih probala,ali vidim da si me ubedila,ovi za svetliju put bi mi bas odgovarali.

    ОдговориИзбриши
  6. Lijepe su mi sve nijanse te kad ih budem swatchala vidjet ću koja najbolje odgovara mome tenu :D Veselim se što ću uskoro moći stati pred Aurin stalak i uživati u isprobavanju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se jako radujem što vam stiže Aura koristim je od srednje škole i bila mi je prvi komad šminke kao i prvi silikoni za kosu koje sam kupila bili su njihovi, emotivno sam vezana plus kvalitet i cena za desetku i drago mi je što napreduju i što ćeš uživati i ti isprobavajući ih <3

      Избриши
  7. Nije ovo za mene ja bih preterala sa stavljanjem :D

    ОдговориИзбриши
  8. Svidjaju mi se. :) Ja u principu vise volim ovakve bronzere (bez shimmera, sa mat zavrsnicom), iako ih ne koristim za konturisanje, mnogo prirodnije izgledaju na licu, narocito za neku dnevnu varijantu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Opet se slažemo potpuno, i mislim da bi i tebi najbolje pasala ova 401 kao i meni, tek da nas zarumeni, nas dve bledolike nežne žene, a da izgleda prirodno i lepo i mat :)

      Избриши
  9. Mi, Nišlije... meraklije... Svakog dana u svakom pogledu postajem sve ponosnija na moju "južnu prugu"! Aura i ovim proizvodom staje na crtu mnogim drugim brendovima i vrlo sam srećna zbog toga!

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман10. март 2016. 11:10

    Obožavam našu Auru. Imam dosta njihovih proizvoda, takođe obožavam Contour me bronzer, ja ga koristim i kao rumenilo, odličan je. Moram da probam i ovaj šimerast nov.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da delimo ljubav prema Auri, sve im je zaista dobro i kvalitetno, dobila sam nedavno i taj novi bronzer pa ću pisati utiske :)

      Избриши