"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 6. јануар 2016.

Bioko natural - maska za lice od čokolade za suvu kožu


Maska za lice i telo, namenjena suvoj koži. Detoksikuje , hrani i osvežava kožu. Deluje anti-inflamatorno i hidrirajuće te daje koži elastičnost i svež izgled. (izvor).
Ova maska sadrži i minerale sa Crnog mora i mikroalge koji dodatno hrane i revitalizuju kožu.
Preduzeće BIOKO doo Beograd, posvećeno je upoznavanju domaćeg tržišta sa jedinstvenim kozmetičkim proizvodima iz Bugarske. Ova pažljivo odabrana kolekcija pored blagotvornog i podmlađujućeg ružinog ulja, u svojim proizvodima krije i druge aktivne sastojke biološkog porekla.


Kada sam otvorila ovu masku za lice pala sam u iskušenje da je pojedem, ali zaista. Toliko ima lep i prirodan miris čokolade da je to neverovatno. Dok sam je nanosila na lice morala sam da se kontrolišem da je makar ne liznem koliko me je mamila mirisom. Izuzetno sam je lako nanela na predhodno očišćenu kožu lica i vrata, bilo je dovoljno pola kesice pa tako jedna kesica može poslužiti za dve upotrebe. Ostatak sam dobro zatvorila i stavila u frižider za naredni put. Postupak sam ponovila za nekih 5 dana. Oba puta masku sam nanela na lice i vrat a zatim legla i uživala, uzela sam tih 20 minuta onako skroz samo za sebe i za opuštanje i neke lepe misli a čarobni miris čokolade mi je puno pomogao u tome.


Boja maske je više u boji bele kafe nego tamne čokolade, pa se tako mnogo i ne primeti kada se nanese na kožu. Nakon samo dve upotrebe koža je hidrirana, svežija i deluje lepše. Ova maska otklanja umorne tragove sa lica i izuzetno osvežava kako kožu tako okrepi i vas. Zaista jedna fenomenalna maska za sve suvokožce, jer za nas je teško pronaći idealnu kombinaciju koja nam neće neke delove dodatno isušiti. Ova maska je pravo rešenje :).


Oba puta masku sam držala na licu 20 minuta a zatim je dobro isprala mlakom vodom, i zanimljivo je da nakon maske koža uopšte nije tražila dodatnu negu i hidrataciju. Pakovanje maske je 15 ml a cena je 100,00 RSD i možete je poručiti ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica BIOKO natural cosmetics i sajt koji služi i za online porudžbine http://www.bioko.rs/index.php

Da li ste već čuli možda za ovu kompaniju i njihove predivne proizvode ili možda čak i isprobali neke? :).

*PR proizvod

11 коментара:

  1. Prvi put cula od tebe :-) Eee,danas si nasla ovu recenziju kad se posti, sad moram cokoladu za kuvanje da jedem :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ponekad mislim da nema tebe ne bi se smejala onako baš od srca svaki put kad te čitam, hvala ti zaista na tome blesava ženo <3

      Избриши
  2. Za Bioko natural sam cula zahvaljujuci tebi,a sad si me sa ovim postom o njihovoj maski odusevila,divan miris cokolade,a koza hidrirana,odmornija,lepsa vec razmisljam da je nabavim i probam.

    ОдговориИзбриши
  3. Zvuči zanimljivo skroz. :) Do sada nisam čula za njih.

    ОдговориИзбриши
  4. Prvi put cujem za ovu masku ali zvuci primamljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam takođe tek otkrila ovaj brend i sada sam jako srećna zbog toga, odlični su :)

      Избриши