"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 11. јануар 2016.

BURRA - Active Age Defense Wrinkle Repair Eye Cream


BURЯA Active Age Defense Wrinkle Repair Eye Cream predstavlja osnovu anti-age tretmana za negu i regeneraciju područja oko očiju, kao i predela oko usana. Specifičan kompleks peptida efikasno umanjuje pojavu bora i obezbeđuje osetljivoj koži dugotrajnu hidrataciju, čineći predeo oko očiju svetlijim. (izvor).


Nakon par uspešnih recenzija o Burra proizvodima i nakon što me je svaki od njih oduševio, ostala sam vam dužna recenziju okoloočne kreme koju sam korisitla poslednjih mesec i po dana. Nedavno je ova kompanija organizovala i druženje o kojem sam vam pisala ovde i jako mi je drago što sam pored sjajnog provoda i poklona dobila i edukaciju o pravilnoj nezi kože i upotrebi proizvoda, pa sam tako recimo saznala da baš ovu kremicu za područje oko očiju nisam pravilno koristila. Uvek sam mislila da se te kreme mažu ispod očiju i mažu na gore uz blago masiranje, ili se samo namažu u debljem sloju i da jednostavno treba pustiti kožu da ih upije ali nažalost pogrešila sam. Ove kreme se tapkaju na predhodno očišćenu regiju oko očiju i blagim tapkanjem koje je na neki način i masaža se nanose na okoloočno područje, i eventualno iznad usana sve do upijanja. Iako nisam pravilno mazala kremu do pola tube primetila sam znatne razlike na tom nekom mom ugroženom području a kada sam počela da tapkam po preporuci efekti su sada i više nego vidiljivi.


Krema je u lepom prepoznatljivom kartonskom pakovanju a unutar njega se nalazi takođe prepoznatljiva tubica, ista je kao i kod BB kremica od kojih se inače ne odvajam. Dopada mi se što na pakovanju pišu sve neophodne informacije o kremi kao i njen sastav, jako je lagane teksture, koža je brzo upija i odmah nakon toga slobodno možete naneti šminku ako kremu koristite i ujutru a ne samo pred spavanje.


Na proceni stanja kože na druženju stručnjaci su mi potvrdili da imam suvu i osetljivu kožu, ali da sa svojih 34 godine moja koža ima 23 godine što me je jako obradovalo jer sam relativno skoro počela sa negom, tačnije od kada pišem blog, do tada sam koristila osnovno samo jednu kremu za lice, jednu za telo i to je bilo to a sada čitava armija proizvoda, no nikad nije kasno. Srećom nisu mi se stvorile neke užasne bore do sada pa da se kajem što nisam počela ranije da mažem kremice ovog tipa za okoloočnu regiju ali sada mi jako prijaju i rado ih koristim. Nakon tubice ove kreme i one male sitne linijice koje sam imala na nekim delovima lica nestale su, taj deo kao da se zategnuo i preporodio, tako da nastavljam sa korišćenjem bez pauze :).


Ova krema smanjuje nadutost i tamne kolutove ispod očiju, povećava čvrstinu i tonus regije oko očiju, vidljivo ublažava postojeće bore oko očiju i usana, deluje stimulativno na podizanje energije ćelija kože, obezbeđuje visok stepen hidratacije, podstiče regeneraciju kože i uklanja znakove umora, poseduje antioksidativno dejstvo.



Kako deluje BURЯA Krem za aktivnu negu područja oko očiju:

Specifičan kompleks peptida, povećava elastičnost kože, poboljšava limfnu drenažu i dovodi do smanjenja nadutosti predela ispod očiju,.
Dejstvom peptida na kožu, smanjuje se nastanak finih linija i bora i obezbeđuje se kontinuirana rehidratacija i regeneracija zrele kože.
Ekstrakt alge Euglena Gracilis, ima hronobiološki efekat na podizanje energije ćelija kože, bori se protiv znakova umora, povećava tonus i čvrstinu kože. Preporučuje se za noćnu negu kako bi podstakao ćelijski metabolizam za vreme faze oporavka kože.
Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože koji obezbeđuje hidrataciju kože. Molekuli hijaluronske kiseline akumuliraju i vezuju za sebe vodu i upravo ta osobina daje koži vedrinu i mladost.
Arganovo ulje pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava maksimalnu prehranu ćelija kože, nadoknađuje vlagu, ujednačava ten, smanjuje bore, zateže, regeneriše i podmlađuje kožu.
Ulje marule obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, štiti i podmlađuje, a koža ga lako i brzo apsorbuje.
Beta-glukan je prirodni polisaharid koji podstiče aktivnost imunog sistema i sintezu kolagena. Stimulišući prirodne procese regeneracije, održava optimalnu vlažnost kože i štiti je od spoljašnjih uticaja. (izvor).


Pakovanje je od 20 ml a cena je oko 1200,00 RSD, može se pronaći u Lilly drogerijama i mnogim apotekama. Na druženju dobila sam i personalizovanu ručno rađenu kremu na licu mesta pravljenu po tipu i stanju moje kože pa kad steknem dovoljno urtisaka o njoj pišem vam opet na temu Burre, a nakon toga mislim da mi je ostalo da isprobam samo dnevnu i noćnu kremu iz celog asortimana, do nekih noviteta naravno koje su nam već najavili :). 

*Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Burra Skin Expert a t je i sajt Esense koja je proizvođač za ove čarobne proizvode http://www.esensa.rs/Burra-NOVO!/56.

Koji su vaši Burra favoriti? 
*PR proizvod

4 коментара:

  1. Nisam je koristila a i jednom mi se desilo da koristim neku kremu za ovo podrucje vise i ne znam kog proizvodjaca i tako sam dobila neku cudnu reakciju tako da vise i nisam sigurna da li smem da je koristim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dešava se naravno i mojoj kumi se baš desilo nedavno isto ne znam tačno koja krema je bila, ali od ove skoro da mogu da ti garantujem da neće toliko je fina i blaga, kontam ako meni odgovara svima bi trebalo, jer imam jako osetljivu kožu naročito u tom području :)

      Избриши
  2. Probala sam nekoliko njihovih testera i odusevila se. Ova krema je sad definitivno na mojoj listi zelja! :)

    ОдговориИзбриши