"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 27. јануар 2016.

Depil Fruit - trake za depilaciju ruku i nogu


Sada već svi koji me pratite znate da često pišem o proizvodima i brendovima koje na naše tržište uvozi kompanija Leco. To je distribucija kozmetike pažljivo odabranih evropskih brendova kao i reniomiranih domaćih proizvođača. Osnovana je 1999-te godine i prati najsavremenije svetske trendove u kozmetici. O brendu Depil Fruit pisala sam već jedan post, u pitanju su bile trakice za depilaciju lica, ko je propustio taj text može ga pročitati ovde, a danas pišem o trakama za depilaciju ruku i nogu.


Depil Fruit brend nam nudi dermatološki testirane trake za depilaciju lica i tela, bez parabena. U pakovanju se nalazi 10 komada, što je 20 traka i 4 maramice sa aloe verom za uklanjanje viška voska nakon depilacije, negu kože i smirivanje eventualnih iritacija. Trake su jako lake i jednostavne za upotrebu, lako se odlepe i po meni je veliki plus što na obe strane, odnosno na obe trake ostaje jednaka količina voska, dešavalo mi se ranije da na jednom delu ostane sav vosak a na drugom ne ostane ništa. Miris im je vrlo nežan i prijatan, mirišu na maline :).


Traku blago zagrejem u rukama, zatim odlepim i zalepim je na mesto koje želim da depiliram, ovaj put to su bile noge, ruke nisam nikad depilirala. Držim je koji sekund na delu noge sa kojeg uklanjam dlake, pređem prstima preko nje i zatim naglo povučem u suprotnom smeru od rasta dlaka, i moram priznati da je prilično bezbolno, što mene oduševljava kod ovih traka. Ne mogu reći da ne osetim pritisak na sekund ali to je sve, mada ja sam prilično otporna i imuna na bol, al sam sigurna da su sve duge koje sam do sada probala stvarale neku vrstu bola koju sam malo osetila. Postupak ponavljam dokle god ne izdepiliram cele noge a zatim uklonim višak voska maramicama iz kutije. Noge su glatke, koža meka, nema zaostalih dlačica a efekat traje i po dve nedelje. Moram vam reći da sam ja čak izdepilirala i bikini zonu zbog postupka vantelesne da budem uredna i bezbrižna, i na tom delu osetila sam blagu bol ali samo na kratko. Najvažnije je da nema osipa, svraba i crvenila, sve pohvale i preporuke.


Na slikama dole možete videti dlakice na trakama koliko sam uspela da uslikam jer prosto teško se vide jer je većina mojih dlakica bele boje tek su poneke dosta tamnije usled stalnih hormonalnih promena i terapija. Cena ovih traka je 400,00 RSD.



Ceo Depil Fruit asortiman možete pogledati ovde, a za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama.

Da li ste u medjuvremenu možda naišli na ove trake i isprobali ih i kako su se vama pokazale? :).

*PR proizvod

8 коментара:

  1. tako mi strasno izgledaju ove trake za depilaciju, sve mislim da cu sebi kozu da zgulim :D ja vise koristim brijac i kreme za depilaciju..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam probala razne kreme i samo mi je Eveline odgovarala, na žilet sam alergična, a kada sam otkrila ove trake više ne menjam izbor, brzo, lako i efikasno, i dugotrajnije što je najvažnije :)

      Избриши
  2. Ko nije probao vosak za depilaciju u bilo kom obliku, ne zna šta je propustio! Redovnom primenom, dlačice se prorede i oslabe, pa onda dođemo do depilacije jednom u mesec dana, u mom slučaju. ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je i u mom od kada koristim ove trakice, sve su mi ređe potrebne, ali na pravoj depilaciji u salonu nisam bila nikad haha :)

      Избриши
  3. Joj moracu da pronadjem ove trake za depilaciju samo ako mi garantujes da ne boli...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Već sam napomenula da nisam merodavna da pišem o bolu jer sam prilično imuna na njega, mene ne boli zaista :)

      Избриши