"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 12. јануар 2016.

Hedera Vita - sprej za telo kokosovo ulje i vanila


Lagani sprej sa aromom kokosa i vanile osvežava kožu i čini je nežno mirisnom. Sadrži kokosovo ulje koje dodatno neguje kožu. Proizvod ne sadrži parabene, mineralna ulja kao ni druge štetne sastojke, pa se može koristiti kao dezodorans za eliminisanje neprijatnih mirisa ispod pazuha.


Do sada sam vam pisala o par proizvoda brenda Hedera Vita natural cosmetics i svaki je na mene ostavio neki poseban utisak i svaki koji sam potrošila i dalje pamtim po tome koliko mi je odgovarao i prijao, pa bi se po tome moglo reći da sam naišla na još jednu marku prirodnih proizvoda koje i moja koža i ja prosto obožavamo. Svi proizvodi koje sam do sada probala pružili su mi i više od očekivanog i oduševili me više nego što sam ikada mogla da zamislim, zaista brend vredan svačije pažnje sa veoma širokom paletom proizvoda pa svako može pronaći nešto za sebe.


Sprej za telo koji sam ja dobila je mirisna kombinacija kokosa i vanile, svi koji me pratite znate da upravo ta dva mirisa volim najviše na svetu, pored mirisa manga , argana i makadamije, i mnogo sam se obradovala kada sam videla da su mi moji drugari spakovali većinu proizvoda baš tih mirisnih nota. Sprej za telo miriše nestvarno, čarobno, magično. Jako je teško opisati nekom miris a imati u vidu da su ukusi različiti pa pišem naravno u svoje ime i kako ga ja lično doživljavam. Miriše na more, na leto, na plažu, totalno opušta i vodi me u toplije krajeve jer ja samo o tome maštarim kada je zima i hladno. Sprej prskam po celoj koži nakon tušuranja i on se zadrži na koži do narednog tuširanja , nekad ga osetim i nakon toga, zaista neverovano. Blago je uljane teksture, taman toliko da vam ne treba mnogo da se lepo našpricate po celom telu pa vam proizvod može dosta dugo i potrajati. Koža ga momentalno upija, ne ostavlja masne ni lepljive tragove al zato ostavlja predivan miris na koži i u celoj prostoriji. Prezadovoljna sam kako mi hrani i neguje kožu u ovim zimskim danima, vrlo često mi suži i kao zamena za mleko za telo jer već tokom tuširanja koristim mleko za negu pod tušem, i takva kombinacija mi se ove zime pokazala najboljom i najefikasnijom.


Sprej se takođe može špricati i ispod pazuha kao dezodorans radi zaštite od neprijatnih mirisa, i na to ima povoljno dejstvo. Sprej je u pakovanju od 100 ml a cena mu je  280,00 RSD.

Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/. Inače ova kompanija za one koji to nisu znali proizvodi preparate za studio Angel pod nazivom Angel therapy o kojima cela blogosfera bruji, naročito je maska za kosu postala popularna i tražena i to sa razlogom, jedna je od najboljih na tržištu.

Da li ste već isprobali neki proizvod ovog brenda i imate li neke svoje favorite? 
*PR proizvod

6 коментара:

  1. Obozavam ova dva mirisa, mogu da zamislim kakvi su tek u kombinaciji... :)

    ОдговориИзбриши
  2. Što se tiče mirisa tu se razumijemo, kao i kod većine stvari :D Kokos obžavam, vaniliju obožavam, a spojene zajedno pa to mora biti fantazija :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti bi ga obožavala, ma pojela bi ga hehe :) . Reče ti ja pravi spisak polako za novu razmenu <3

      Избриши
  3. I ja bi ovo pojela veroatno kokos u vanila nema greske jos prirodna kozmetika svaka cast sto nas upucujes u sve ovo pravim spisak vec

    ОдговориИзбриши