"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 9. јануар 2016.

Ipelina - vlažni tuferi i štapići za uši


Već sam vam više puta pisala o sjajnim proizvodima koje uvozi kompanija Leco na naše tržište i svaki put se radujem novom paketiću i isprobavanju novih proizvoda, kojih je zaista jako mnogo a do sada su me svi prijatno iznenadili i ponosna sam na ovu divnu saradnju. Danas vam pišem o Ipelina proizvodima za ličnu higijenu koji su nam neophodni svaki dan.


Ipelina su novi proizvodi nastali kao rezultat potreba i želja mlađih devojaka. Ipelina koncept baziran je na kvalitetu, tradiciji i iskustvu prerade najčistijeg turskog pamuka kompanije Ipek.


Štapići za uši dolaze u preslatkoj ambalaži baš onako prilagođenoj za curice i za nas malo starije koje se još uvek tako osećamo i volimo te girly stvarčice. Mene pakovanja obaraju sa nogu svaki put, preslatko, šareno, upadljivo i na sve to povoljno i kvalitetno, šta još poželeti. U pakovanju ima 100 komada štapića, vrlo su meki i lagani, nema bojazni da ćete se možda povrediti ili nešto slično, u pitanju je 100 % pamuk. Posebno mi se dopada što vatica ne otpada sa štapića što mi se kod nekih drugih znalo često dešavati. Cena je oko 60,00 rsd.


Ipelina vlažni tuferi za čišćenje lica i skidanje šminke su takođe napravljeni od pamuka 100 %, sadrže vitamin E i aloja veru. Temeljno čiste lice od šminke i pljavština i osvežavaju vašu kožu u isto vreme. Nakon skidanja šminke osetićete kako vam je koža meka i nežna. Može se koristiti i za skidanje šminke sa očiju, u mom slučaju nije bilo negativnih efekata, suza niti iritacija.



Tuferi su jako nežni i laganog mirisa, vrlo lako uklone svu šminku i nečistoće kako sa lica tako i sa vrata, neobičnog su oblika, i jako dobro rade svoj posao. Nakon što izvadite tufera koliko vam treba moja preporuka vam je da odmah dobro zatvorite kutiju sa ostatkom kako bi im što duže sačuvali svežinu.


U pakovanju ima 50 komada vlažnih tufera a cena im je oko 180,00 RSD. Za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama.

Da li ste već isprobali nešto od proizvoda koje uvozi Leco kompanija za nas i o kojima vam često pišem? :)

*PR proizvodi 

4 коментара:

  1. Stapice za usi ne koristim,ali ovi tuferi,bas me zacudilo sto su vlazni,ja koristim obicne,pa sam se bas zacudila,a cak su jeftiniji od ovih koje ja koristim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno probaj vlažne tufere to je onaj tip proizvoda bez kojeg se ne može kada se jednom proba, tuferi već natopljeni tečnošću za uklanjanje nečistoća i šminke, genijalna stvar :)

      Избриши
  2. Dopadaju mi se ovi stapici bas iz razloga sto im vata ne otpada jer mene to mnogo plasi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja se toga plašim i ježim se od toga pa sam zato baš i napomenula da se kod ovih to ne dešava :)

      Избриши