"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 25. јануар 2016.

Lumene - losion za telo i krema za ruke


Ova tri predivna proizvoda sa slike Finskog brenda Lumene dobila sam za novu godinu u vidu paketića od moje drage Vanje sa bloga A mug of Cocoa. Vanja takođe snima i videe na YT pa imate moju iskrenu preporuku i da je čitate i da je gledate jer se po meni u oba "posla"  jako dobro snalazi i lično ja je redovno i čitam i gledam i pravo mi je osveženje od kada sam je otkrila :). Doduše paket je stigao krajem novembra, Vanja je htela da se osigura da stigne na vreme pod jelku. Pored ova tri proizvoda našao se i jedan jako lep Lumene ruž za usne ali o njemu ćemo kao i o kremi za lice nekom drugom prilikom. Danas ću vam pisati svoje utiske o losionu za telo i kremi za ruke.


Pošto nisam ništa znala o ovoj kozmetici poslužila sam se sa internetom i saznala da je to prirodna, organska kozmetika nastala kao spoj netaknute prirode i moderne tehnologije. Takođe proizvodi ne sadrže parabene, nisu testirani na životinjama a ambalaže su im od biorazgradivog materijala. Tajna efikasnosti Lumene proizvoda leži u korišćenju ručno ubranih biljaka.  Lumene proizvodi sadrže najmanje 80% prirodnih sastojaka. (izvor Google). 
Ako ima još neki bitan podatak verujem da će nam Vanja napisati u komentaru :).


Losion za telo koji sam ja dobila me je zaista oduševio i jako je prijao mojoj suvoj i osetljivoj koži. Miris mi se takođe jako dopao, jako je nežan, kao i sama tekstura losiona. Malo je ređi nego što sam navikla ali zato se duplo lakše i brže razmazuje po koži i ona ga upija istog momenta ne ostavljajući masne tragove niti lepljiv film. Miris koji ostavlja na koži je nežan, romantičan a dejstvo na kožu mu je fenomenalno. Hidrira je, zateže, hrani, štiti i neguje, sve u jedan, zaista me je oduševio i baš mi je žao što uvek obično kad mi se nešto jako dopadne to bude nešto što nama ovde nije dostupno :).


Proizvod je na bazi 100 % organskog meda i lista breze, izuzetno osvežava, koža je nakon upotrebe meka, nežna i mirisna. Nanosi se na čisto telo po potrebama vaše kože, ja sam ga nanosila svako veče. Pakovanje je od 225 ml. Koliko sam uspela da prevedem ovaj losion deluje umirujuće i na kožu nakon sunčanja.


Lumene krema za ruke je brzoupijajuća krema koja pruža koži neophodnu vlažnost. Sadrži ulje nekih atričkih bobica nisam uspela da prevedem kojih tačno, one pomažu u zaštiti kože. Nanosi se naravno na čiste ruke onoliko puta dnevno koliko vaša koža ruku to zahteva.


Kremica je kao i losion jako lepog neobičnog i meni najvažnije nežnog mirisa, svi znate da ne volim one jake od kojih me boli glava. Ne sadrži parabene, izuzetno je lagana i kremasta, spas za ispucale i suve ruke u zimskom periodu. Meni je dosta pomogla ali sam je brzo potrošila jer sam mazala i na laktove koji su mi u ovo doba jako suvi i hrapavi. Zaista jako lepo hidrira kožu i sprečava njeno isušivanje i perutanje. 


Pakovanje kremice je od 75 ml, i ja sam prezadovoljnja njenim učinkom i rado bih je koristila opet, kao i probala bukvalno sve od ovog brenda, jer sudeći po ovom što sam probala izuzetno odgovara mojoj osetljivoj koži. Takođe mi se ambalaže veselih i jarkih boja mnogo dopadaju i prelepo krase svaku kozmetičku policu, raj za kožu a i za oči. Ovom prilikom veliko hvala Vanji koja mi je omogućila da probam ove proizvode i uživam u njima :).

Da li ste vi probali nešto od Lumene kozmetike i kako se vama dopala? 

11 коментара:

  1. Probala sam ovu kremicu za ruke,lepo mirise i kvalitetna je,ruke su nekako neznije,mekse.

    ОдговориИзбриши
  2. Prvi put čujem za ovaj brend, ali mi se sviđa to što čujem :D Krema za ruke mi se posebno sviđa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja kod Vanje prvi put čitala, zainteresovala se a onda imala sreće da me Vanja obraduje, jako dobra i kvalitetna kozmetika :)

      Избриши
  3. Da i ja prvi put cujem za ovaj brend :D volim kremice za ruke tako da bih to najradije probala :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kremica za ruke je zaista nešto posebno, pogotovo za mene domaćicu koja ceo dan sprema i kuva i pere hehe :)

      Избриши
  4. Mnogo mi je drago da su ti se Lumene proizvodi svideli, ja ih, iskreno, obozavam i zao mi je sto nisu dostupni kod nas, jer su kvalitetni u svakom smislu. :) Ja volim i njihove gelove za tusiranje,to sledece moras probati. :) Ni ja ne volim jace mirise, a bojim se da krema za lice ima malo jaci miris... Ja koristim tonik iz iste linije i savrsen mi je. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I hvala ti puno na divnim recima! :)

      Избриши
    2. Nema na čemu Vanja samo sam napisala ono što mislim, po tome sam poznata uvek :). Hvala ti još jednom zaista sam uživala, kremicu nisam načela još jer prosto nije došla na red , a o karminu imam lepe utiske isto i čuči mi nijansa :). Gel za tuširanje mi je na wl, kao i sve ostalo sada kada sam probala ovo haha <3

      Избриши
  5. Probala nisam ali verujem da je sve ovo savrseno. Posebno mi se dopada sto je sve poptuno prirodno.

    ОдговориИзбриши