"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 22. јануар 2016.

Magične sveće


Napravite toplu atmosferu i dobro raspoloženje pomoću Magičnih sveća. Izaberite omiljene boje kojima možete upravljati iz udobnosti fotelje. Mogućnost treperenja i podešavanja tajmera na 4 ili 8 sati. (izvor).
Karakteristike:
-12 različitih boja
-Izgled poput pravog voska
-Bez plamena i dima
-Bezbedne za dodir
-Led svetlost


Pred novu godinu dobila sam ove magične sveće na poklon od mojih dragih prijatelja iz kompanije TV Shop i bila sam očarana njima na prvi pogled. Jako sam se radovala što ću pored jelke i sijalica moći da upotpunim prazničnu atmosferu ovim prelepoim svećama koje menjaju boju.


U paketu nalaze se 3 sveće različitih veličina, i jedan mali daljinski upravljač sa raznobojnim dugmićima. U svaku sveću stave se po 3 male AAA baterije i dole na dnu ima prekidač na svakoj on /off, odnosno upaljeno i ugašeno. Kada uperite u sveće daljinski upravljač i stisnete recimo roze boju a njih ste predhodno upalili, sve tri sveće biće roze boje, međutim ako uperite u jednu po jednu i stisnete različitte boje one će biti tih boja, dakle svaka može da bude različita, po vašem ukusu i odabiru.


Na slici dole možete videti kako izgleda kada su sve sveće upaljene na različite boje dugmića na daljinskom upravljaču, to je neki moj izbor boja koji mi se najviše dopao, naročito kad je mrak, vrlo su romantične, nežne , zaista se savršeno uklapaju u svaki ambijent i mogu vam reći da vrlo deluju opuštajuće. Pustite laganu muzikicu , upalite sveće, stavite neku masku na lice i meditirate :).


U paketu nalaze se : 3 sveće veličine: 10, 13 i 15 cm i daljinski upravljač (3 x AAA baterije nisu uključene u ponudu). Vrlo je važno da nakon upotrebe sveće isključite dole na prekidaču, svaku posebno. Muž je čak i snimio mali video o njima pa vam ostavljam za kraj da uživate u njemu. Cena ovih sveća je 1990,00 RSD i mogu se poručiti ovde kao i kupiti u svim prodajnim objektima TV Shop-a, spisak tih objekata možete videti ovde.


Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop kao i njihov zvanični sajt preko kojeg možete i poručivati proizvode kao i postavljati pitanja u vezi istih i dobićete odgovor u najkraćem roku http://www.tv-shop.tv/.

Kako vam se dopadaju ove magične sveće? 

* PR proizvod

12 коментара:

  1. Imam prave svijeće u svojoj sobi, ali ove su mi super da se ne bojim je l' neka ostala da gori <3

    http://raj-sminke.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj ovo je 25-ta reklama ove nedelje na mom blogu šta ću sa vama :D Mogu da ti kažem da ja to nikad nigde nisam uradila a uspela sam da se izborim na neki način skroz sama, pokušaj i ti i srećno :). Za sveće se slažem sa tobom :)

      Избриши
  2. Fora mi je kad na filmovima vidim one romantične scene gdje je cijela soba ispunjena upaljenim svijećama i to izgleda predivno, ali uvijek mi je u glavi da će se nešto zapaliti. Mislim da su ove svijeće idealne za izvesti nešto tako :D Stvarno fora :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti i ja ko braća rođena u svakom komentaru se pronađem, i meni je to uvek fascinantno al imam isti strah tako da je ovo sjajna zamena i još sam biraš boje, ihaj <3

      Избриши
  3. mnogo volim svijece a ove su stvarno magicne :D
    GIVEAWAY na mom blogu:http://mystiquel0ve.blogspot.ba/2016/01/himalaya-herbals-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ispunila sam obećanje i posetila te, odigraću i nagradnjaču ajde al nemoj molim te više da mi lepiš linkove po blogu postala sam alergična :)

      Избриши
  4. Stvarno su magicne. Mislim da su idealne sada za Dan zaljubljenih :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja mog muža često gnjavim da me masira i tad super dođu za opuštanje, a ovo si super rekla odličan poklon za dan zaljubjenih čak i za osmi mart, divno i magično <3

      Избриши
  5. Zanimljivo mi je sto menjaju boje. :) Lepa muzika u videu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga , znaš da sam amater pa sam se pomučila pošteno za video, a sveće su magične u pravom smislu te reči :)

      Избриши