"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 5. јануар 2016.

Noviteti # 9


Svi već znate da kad vidite ovu naslovnu fotografiju možete da očekujete post o novitetima, nova godina je došla, stara se ne ponovila, kao ni mnoge pre nje makar kad je o meni reč, nadam se da će ovo najzad biti moja godina i da će mi doneti neke promene na bolje, samim ulaskom u novu godinu dobila sam jednu veliku šansu i mogućnost za to, pa polako idemo redom, nešto se ipak pokrenulo :).


Leco kompanija i predivan paketić, o nekim proizvodima sam već pisala, možete ih pročitati na sledećim linkovima: Rebul kolonjska vodatecni puder i rumenilo.


Moja draga čitateljka Jelica Mitić poslala mi je ovaj gel za tuširanje kao mali znak pažnje i mnogo me obradovala, hvala još jednom :).


Hedera vita natural cosmetics mi je poslala drugi paketić nakon uspešnih recenzija proizvoda iz prvog paketića, i mnogo su me obradovali odabirom proizvoda, sa obzirom da imam želju da probam baš sve iz njihovog asortimana, svaki proizvod me je oduševio. Za sada sam napisala samo recenziju za Donkey milk soap.


Moji dragi sugrađani i prijatelji Estar-cosmetics na tržište su izbacili potpuno nove i drugačije gelove za tuširanje od svih koje smo do sada mogli probati na  našem tržištu, za sada sam pisala o čarobnoj kombinaciji jagoda-biber.


Prelepu narukvicu Must Love @ccessories osvojila sam na stranici I-ja-sam-mama-vragolana.


Predivni prirodni morski sunđer dobila sam od kompanije  Neroli-bg i pisala sam vam o njemu ovde.


Biomelem kompanija poslala mi je na testiranje novi šampon i balzam. inače oni su mi bili jedni od prvih saradnika na blogu i čast mi je što to i dalje traje na obostrano zadovoljstvo.


Najveći sponzori mog bloga rekla bih kompanija TV Shop pred novu godinu obradovala me je sa gomilom poklona i noviteta za testiranje i pisanje. Prva stvar kojoj sam se najviše obradovala bile su ove magične sveće koje menjaju boje, oduševljena sam sa njima i zaista su savršene. Snimili smo mali video kao najavu za post za sada.




Sledeće što sam dobila je ovaj trimer za muža Microtouch max u kompletu sa njim dobija se i ceo set za ličnu higijenu, pinceta, turpija, grickalice za nokte i još mnogo toga.


Secret-extensions umetak za kosu sam vam predstavila već i u recenziji i snimila vam kratak video, za sve koji su to propustili mogu pročitati ovde.


Swivel-sweeper-max sam vam takođe već recenzirala, ali vam dugujem video i potrudiću se da bude što pre.


Dobila sam još i Magic minerals set koji se sastoji od mineralnog pudera, rumenila, maskare i četke za puder. Odgovara svim tipovima kože i boja se prilagođava vašem tenu jer sadrži 4 različite nijanse koje će pokriti sve nedostatke na vašoj koži i dati vam besprekoran ten.



Moja draga Made-by-Raki pored toga što je bila jedan od sponzora u prazničnoj nagradnoj igri i mene je obradovala predivnim paketićem. Isplela mi je šal, kapu i rukavice sve onako po mom ukusu i u tonu, i poslala mi još predivne futrole za mobilni koje je takođe sama pravila kao i predivne crteže i jedan cvetić koji mogu da zakačim na kapu ili slično, hvala joj još jednom od srca <3


Na blogu kod moje drage beauty world by Katarina S me je random najzad izvukao posle odigrane svake igre koju je do sada organizovala, i baš sam se obradovala :).


Kozmetika AURA mi je poslala novitete, 4 nove nijanse rumenila, 4 nove nijanse bronzera i novi higlighter. Uz sve ovo obradovali su me prelepim kalendarom i ovim predivnim ukrasima za jelku na slici ispod. Recenziju rumenila i higlightera možete pročitati ovde.



Burra Skin Expert moji veliki drugari organizovali su jedan predivan event za blogerke i novinare, i to je bio ujedno i prvi kojem sam prusustvovala. Jako mi se dopala atmosfera, posluženje, sam doček, edukacija o pravilnoj nezi kože, masaža lica i na kraju kao šlag na tortu personalizovana krema pravljena po mom tipu i stanju kože i to na licu mesta uz predhodno utvrđivanje tipa kože. Sve detaljnije možete pročitati ovde.



Novogodišnji paketić od moje najdraže Lolin svet šta još reći o tom čudu o deteta osim da je volim, obožavam i gledam je kao rođenu mlađu sestru koju sam uvek želela da imam i tako se prema njoj i ophodim <3


Predivna novogodišnja čestitka od verne čitateljke bloga Marije Grujičić me je iskreno obradovala i ganula, hvala Marija još jednom od srca za predivan gest.


dm drogerije Srbija se potrudila oko predivnog paketića, dobila sam čak 9 raznovrsnih proizvoda i radujem se isprobavanju, jedino mi je žao što micelarna nije predviđena za moj tip kože ali ću je svakako probati pa ako mi ne bude odgovarala uvek ima kome hoće :).


Leco novogodišnji paketić pun preslatkoća kao i uvek, uskoro neke recenzije za isprobane proizvode.


Nova divna saradnja za početak nove i lepše godine me je posebno obradovala, u pitanju je prirodna kotzmetika Bioko kozmetika, oduševili su me paketićem u kojem se našlo baš svega i svačega i to prilagođeno mom tipu kože, masku od čokolade sam već isprobala pa ću vam uskoro preneti utiske :).


Moji divni saradnici sa portala Lepotica.rs obradovali su me prelepim novogodišnjim paketićem, posebno sam se obradovala novom novčaniku za novu bolju i uspešniju godinu :).


Poklon od blogokoleginice BlogoMarija me je iznenadio i obradovao, hvala još jednom od srca :). 


LMX brend mi je poslao ova dva divna seta, jedan muški jedan ženski, svaki sadrži gel za tuširanje i dezodorans, ako nemate ideju šta nekom pokloniti a da je dobro, kvalitetno i povoljno evo vam rešenja, za manje od 450,00 RSD ovaj set možete nabaviti u mnogim prodajnim objektima.


Ništa bez moje bebsi koja mi je napakovala dzak slatkiša a zna da ih ne jedem, bebsi samo hoće da me natovi i da se odam iskušenjima :). Hvala bebs moja <3


Trade-Express moji divni dragi saradnici obradovali su me neodoljivim Farmona setom od čokolade i pistaća a inače je to moja najdraža kombinacija kad je sladoled u pitanju tako da me je set oborio sa nogu, takođe tu se našao i predivan proizvod Eveline, radujem se isprobavanju jer mi je svaki do sada izuzetno prijao. Posebno mi se dopala divna čestitka, hvala drugari <3


MIENA naturals fresh krema za duboku hidrataciju kože u preslatkom pakovanju, jako sam radoznala da je isprobam.


Bios-Fitomedik kompanija sa kojom sam imala jednu ali vrednu i jako lepu saradnju, poslala mi je poklon paketić iznenađenja pod jelku, oduševili su me i jako obradovali što su me se setili :).


Ns kozmetika pored poklona koje su spremili za vas u prazničnoj nagradnoj igri, obradovali su i mene <3.

Moji dragi drugari iz kompanije Dermix bez kojih zaista ništa u vezi mog bloga nema smisla jer su uvek tu da isprate moj rad i svaku moju nagradnu igru i bukvalno su uvek tu uz mene za sve, pa su tako poslali jedan poklon meni a jedan jednoj divnoj curi sa TV Prva koja mi je mnogo pomogla oko svega do sada pa sam rešila da je obradujem poklončetom :).


Definitivno najveći novitet ujedno i najlepši je muževo i moje gostovanje u emisiji kod Ivana Ivanovića na Prvoj Tv kojeg inače obožavam još od prvog pojavljivanja u emisiji keš taxi. Naime bila je novogodišnja akcija pod nazivom "Pismo deda mrazu" i ja sam naravno poslala svoje i u njemu navela svoju najveću životnu želju i on je rešio da mi je ostvari. U saradnji sa Klinikom Ivanović iz Beograda obezbedio nam je potpuno besplatni proces VTO i sve ono što uz njega ide. Da ne bi sad opet po stoti put plakala kao malo dete jer još uvek nisam svesna ove čarolije ostaviću vam dole link da odgledate emisiju ako već niste. Zahvalna sam im do neba, nisam sanjala da se ovo može desiti naročito ne meni, i oduševljana sam celom organizacijom svega toga a pre svega sam istinski dirnuta i svaki dan sam molila Boga da se čudo desi a od sad ću mu se zahvaljivati za isto. Pa i ne daj bože da ne uspe dobila sam šansu a za mene je i to ogromna stvar.




Krenula sam i na stimulacije, počeo je proces, počelo je ludilo na neki način, tako da sad moram da se relaksiram i mislim samo lepo i pozitivno što i svima vama preporučujem, i želim vam srećne praznike, puno sreće i zdravlja, a za sve ostalo tu je deda mraz, verujte u čuda <3

Šta je vama Deda Mraz lepo doneo pod jelku ove godine i kako vam se dopadaju moji noviteti ? :).


16 коментара:

  1. Svi pokloni su lepi ali ovaj poslednji je najvredniji. Zelim ti puno srece da konacno ostvaris svoju najvecu zelju u 2016. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Uživala sam čitajući :) Svi paketići su divni :) Navijam za tebe :*

    ОдговориИзбриши
  3. I gde pre da gledam sad, sta prvo da te ganjam da recenziras, sva sam u fazonu koju posluku porati :-) Moram da pita, ko je bebsi? :-) Naravno, ceka se i drze se palcevi za "recenziju" zadnjeg noviteta <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bebsi je neko iz mog privatnog života, jedna drugarica kojoj tako tepam jer je sva kao bebica :). Hvala ti puno draga moja i ja se nadam toj recenziji haha ostalo ćemo lako <3

      Избриши
  4. Divni noviteti draga, a onaj najljepši će tek stići <3

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepo je sve al se ovom zadnjem svi nadamo i molimo sa tobom i bice :*

    ОдговориИзбриши
  6. Odlicni noviteti. Narukvica mi se posebno dopada. Pozdrav.:*

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicni noviteti i svi tvoji pokloni. I meni je Deda Mraz doneo neke pokloncice ali ne u ovilokoj meri. Uzivaj draga a i mi cemo sa tobom citajuci divne postove.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pretežno je sve za blog za šta se moraju uraditi recenzije pa ipak na neki način to se mora odraditi i to kako valja iz poštovanja i zahvalnosti , a poklone sam dobila divne, imam divne ljude oko sebe, drago mi je da sam i ja darovala mnoge, najlepši poklon sam dobila na kraju ni ne sanjajući da tako nešto postoji, stimulacije su krenule, sada samo molimo boga :*

      Избриши
  8. Tek sada otkrih ovaj blog :(. Divna si. Uživam čitajući. Ukoliko želiš, posjeti i moj blog https://zenskikutaktrenutak.wordpress.com/ :)

    ОдговориИзбриши