"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 3. јануар 2016.

Prirodni morski sunđer za kupanje Honeycomb


Honeycomb uglavnom se koristi za kupanje odraslih i dece. Izuzetno prija koži, ne izaziva alergije i, osim što temeljno čisti kožu, uklanja i mrtve ćelije. Kvalitet i bezbednost Poznati od davnina, superiornost morskih sunđera je bez premca. Visoko-upijajući, tokom kupanja kreiraju luksuznu penu, a nežna tekstura je pogodna i za najosetljiviju kožu. Traju mnogo duže od sintetničkih sunđera jer su otporniji na habanje: Naima oni imaju enzime u sebi koji inhibiraju rast plesni, buđi i bakterija, tako da se oni ne zadržavaju na površini kao kod sintetičkih gde izazivaju loše mirise, već kroz zamršeni sistem kanala morski sunđer pokreće prirodni proces samočišćenja. Zato je ovo sigurna alternativa kako za Vas, tako i za Vašu decu! (izvor).


Kada je ovaj sundjer stigao na moju adresu moram da priznam da me je začudilo to koliko je malen a oblik i izgled su me oduševili, baš kao pravi pravcati morski sundjer koji sam viđala u raznim reportažama na tv-u. Kada sam ga izvadila iz najlona delovao mi je toliko nežan i mek da sam se uplašila da mi se ne raspadne već nakon prvog kupanja ali sam se baš prevarila, na moju veliku sreću. Koristim ga više od mesec dana svaki dan i on je potpuno isti kao prvog dana.


Sundjer staje u šaku jedne ruke a kada se pokvasi imam utisak kao da se malo skupi i smanji ili to meni samo tako vizuelno izgleda. Ja ga koristim u kombinaciji sa prirodnim geovima za tuširanje i daje mi odlične rezultate, osim toga što jako lepo upije gel i rasporedi ga po celoj koži tokom kupanja, sunđer je nežan prema koži, detaljno je čisti i blago masira, neverovatan je osećaj i zaista ga je teško opisati rečima.




Hipoalergeni, meki i lakoapsorbujući, savršen je proizvod za negu i čišćenje svih tipova kože, posebno osetljive.Dugotrajniji su od sintetičkih jer, zbog prirodnih enzima koje sadrži u sebi, ne dolazi do zadržavanja bakterija, a samim tim i stvaranja buđi. Prirodan 100% i biorazgradiv, u potpunosti štiti principe zaštite prirode i čovekove okoline.



Sundjer sam takodje koristila i sa pilingom za telo i tu se odlično pokazao, čak mnogo bolje nego rukavica za masažu koju imam za te svrhe, jer me ona samo izgrebe i koža mi bude crvena i iritirana a ovaj sundjer mazi kožu a učinak je odličan i sa pilingom za telo kao i sa mlekom pod tušem, dakle može da se koristi za sve što mu kod mene daje ogroman plus.


Na slikama možete videti kako izgleda kada se pokvasi i cedi, zaista neverovatno koliko je mekan, savitljiv, nežan a opet toliko jak, meni deluje kao neuništiv :).


Postoje 2 vrste sundjera različitih dimenzija, ponudu možete pogledati ovde, ovaj moj na popustu trenutno košta 631,00 RSD. Pored ovih sunđere tu su i Silks sunđeri za kupanje beba koji su nakon što se pokvase mnogo mekši i nežniji. Meni sunđer izuzetno odgovara, obožavam ga i ne mogu bez njega da zamislim više jedno jedino tuširanje :).

Za sve informacije tu je FB stranica Neroli-bg  i sajt http://www.ekozmetika.rs/index.php.

Da li ste već probali ovaj morski sunđer i kakvi su vaši utisci, ako niste planirate li ? 

*PR proizvod

5 коментара:

  1. Fini sundjercic,bas deluje nezno,a upravo sam pogledala na njihovom sajtu imaju neke kreme,koje su prihvatljivije cene,pa kad budem imala sredstava,najverovatnije cu neku njihovu naruciti,deluju stvarno dobro barem po sastavu,nadam se da necu pogresiti,a sundjercic je super,uzivaj,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada Tatjana izbor proizvoda koji se nude na sajtu ali sunđer je zaista nešto posebno :)

      Избриши
  2. Meni se veoma svidja, mada ne bih izdvojila tu sumu za sundjer jer oni moraju cesto da se menjaju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To jeste istina ali nisam sigurna da važi i za ovaj sunđer, mada ja imam jednu caku kada mi se nešto mnogo dopada a treba već da se menja ja ga prokuvam u sodi bikarboni i dobijem još malo fore za koristiti ga :)

      Избриши
    2. Jeste on mnogo bolji, slazem se i podrzavam ovako nesto, i naravno da ga zelim, ali opet, mrtve celije sa koze koje se prenesu na njega ne mogu bas da nestanu u potpunosti, ali ako bude neka veca akcija, verujem da cu ga uzeti :-)

      Избриши