"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 5. фебруар 2016.

Microtouch Max - trimer


Trimer je pogodan za uklanjanje dlaka iz nosa i ušiju, za skraćivanje gustih obrva i malja na vratu. Idealan je za zulufe i predeo oko ušiju. Ima ugrađeno svetlo, kako bi čak i pri slabom osvetljenju mogli da skratite dlačice i da budete sigurni da ste ih potpuno uklonili. (izvor).



Ovu super korisnu spravicu dobila sam od mojih prijatelja i saradnika bloga, od kompanije TV Shop za svog muža, i vrlo sam se obradovala kada sam videla da nije u pitanju samo trimer već ceo set za ličnu higijenu, sve na jednom mestu upakovano u divnu praktičnu torbicu, zaista fenomenalno, pogotovo kad muž bude trebao poslovno da ide na teren na par dana biće od velike koristi.


Karakteristike:
-50% duža oštrica
-Gumena neklizajuća drška
-Hromirani delovi


Microtouch Max trimer je mog muža oduševio, i znatno mu olakšava održavanje higijene celog lica, ušiju, nosa. Jako se lako koriti, lagan je u ruci a snažno skida neželjene dlačice sa mesta na kojima ih ne želite. Muž ga je prvo testirao u ušima i zaista je pokazao super rezultate, sve suvišne dlakice su nestale u svega par poteza, bez bola, čupanja ili povrede kože. Sa dlakama u nosu je isto prošao ali nažalost pošto ima malo problema sa tim i nos mu je osetljiva tačka, malo je osetio peckanje nakon upotrebe, ali brzo je prošlo :). Trimer ima i dva nastavka u vidu češljića, kao mašinice za šišanje, kojji mogu da služe za trimovanje brade, brkova i zulufa, korekciju obrva, na primer on ima spojene i to ne voli pa trimer i taj problem rešava za samo koji minut, zaista toliko toga samo sa jednim proizvodom. Uz sve to dobija se jedna mala četkica sa kojim čistite trimer od suvišnih dlakica koje je možda pokupio a zatim nastavite sa sređivanjem.



Specijalna ponuda:
-Microtouch 6 u 1
-2 Distancera
-1 manji nožić za nozdrve
-10-delni set za ličnu higijenu (dobija se samo u set varijanti)
-Microtouch Max radi na jednu AAA bateriju od 1,5V koja nije uključena u ponudu.


Na slici gore možete videti šta se sve to nalazi u ovom sjajnom setu, zaista cela oprema za sređivanje je tu, ima i za nas žene ponešto, pinceta, grickalica za nokte u dve veličine, ja sam iskreno oduševljena ovim setom  i naročito sam srećna kada vidim da ga muž koristi stalno :).

Cena seta je 1590,00 RSD i možete ga poručiti ovde. Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop kao i njihov zvanični sajt preko kojeg možete i poručivati proizvode kao i postavljati pitanja u vezi istih i dobićete odgovor u najkraćem roku http://www.tv-shop.tv/.

Kako vam se dopada ovaj set i da li vaši muškarci koriste trimere ili možda čak i vi ? :)

*PR proizvod

4 коментара:

  1. Stvarno ima svega,drago mi je zbog tvog supruga i tvog zadovoljstva,ali sam gotovo sigurna da se i ti ponekad''ogrebes''barem za pincetu,pozdrav.

    ОдговориИзбриши