"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 27. фебруар 2016.

Noviteti # 10


Dragi moji, iako sam napravila malu pauzu od pisanja svi već znate iz kog razloga, i nisam baš sigurna kada ću se vratiti onako punom parom kao što ste od mene navikli, rešila saam da vam predstavim novitete koji su stizali u poslednje vreme prosto da ne zaboravim kasnije na njih, i trudiću se sa vremena na vreme da napišem po koji post čisto da me ne zaboravite :). Postupak inseminacije i sve te terapije, lekovi, pripreme, putovanja nimalo nisu laki i ja sam konstantno umorna i nemam vremena za ništa a slobodno vreme koristim za odmor, tako da znam da me svi razumete.


Marrakesh Srbija  endz sprečava cvetanje kose, neguje i oporavlja ispucale krajeva. Koristim ga već neko vreme i jako sam zadovoljna, još jedno oduševljenje nakon kahm seruma za ispravljanje kose, uskoro vam pišem recenziju. 


Poklon od čitateljke, ono što me uvek najviše obraduje, lepo iznenadjenje i prilika da prvi put probam ove proizvode, hvala Djurdji još jednom. Ako ste zainteresovani za Oriflame proizvode možete je pratiti na instagramu ovde.


La Roche-Posay jedno malo slatko rekla bih putno pakovanje proizvoda sam dobila popunjavanjem neke ankete na sajtu, više se i ne sećam :).


Najzad sam kupila dugo željeni gel eyeliner Loreal Paris i moram reći da sam prezadovoljna, prvo je lak za upotrebu pa i mi smotani umemo lepu crtu da izvučemo, četkica koja se dobija uz njega je sjajna za rukovanje, a eyeliner stoji na očima ceo dan uprkos svemu, sve pohvale od mene.


Bojanka za odrasle i gomila bojica, čokoladno mleko i spremna sam za uspavljivanje skoro svako veče, opušta, odmara mozak, savršena razonoda.


Ecomer paket od Hiper - Online drogerije, recenziju možete pročitati ovde.


Moji dragi sugrađani su me obradovali novitetima iz kolekcije Angel therapy, svi znate koliko sam luda za maskom macadamia i med pisala sam vam o njoj ovde, medjutim i ova nova maska je moram priznati odlična, izuzetno mi odgovara i prija, i zaista su obe maske magične. Rukavica za skidanje šminke je fantastična čim uspem pišem vam utiske, a kremice još nisu došle na red jer završavam testiranje nekih drugih pa prelazim na ove i jedva čekam.


Bios-Fitomedik moji dragi drugari su mi poslali ovu kremu kada sam patila od neizdržljivog svraba kože i u kombinaciji sa proizvodom koji mi je poslao  TV Shop pod nazivom Derma-spray ja sam se rešila svraba najzad da kucnem u drvo i nadam se da će tako ostati.


Novitet od AURA kozmetike novi predivan bronzer koji me je oduševio na prvo korišćenje, čim pre stignem pišem vam :).



Švrća se ponovio sa dva nova zimska odelceta, kako to da ne spomenem ? Inače ih je štrikala jedna baka komšinica koja to rado čini za sve pse sa kojima se srećemo u parkiću a to je ekipa oko 30-tak pasa od labradora, retrivera, maltezera, bisona, do samojeda, dobermana i vučjaka, a sada čak plete i psima u azilu tako da bravo za baka Marinu <3


Poklon od moje drage Lolin svet from Paris, divota jedna, gel za tuširanje Yves Rocher i ulje za telo od kokosa kao i divan komad nakita, ogrlica na kojoj sama menjam priveske kako koji želim ima ih oko desetak različitih <3


Igra memorije na stranici dm drogerije Srbija donela mi je ovaj divan poklon paket, bilo je tu još nekih krpa, maramica osveživača ali to se već sve razbacalo po kući i načelo :).

To je to od noviteta za sada nije ih mnogo kako smo svi navikli ali prosto i ja moram nekad na godišnji odmor a imam i debele razloge za to, puno vas pozdravljam, budite mi zdravi i srećni, i pišite mi šta vam se najviše dopada ? 

20 коментара:

  1. Toliko lepote na jednom mestu, znaci sve mi se dopada, i bas mi je drago da si se konacno docepala ajlajnera..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš da je konačno godinu dana sam ga merkala i dođe na red najzad, hvala draga <3

      Избриши
  2. Divni noviteti. Prva na listi mi je maska makadamija i med :D Nismo te zaboravili :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je lepo pročitati hvala puno , a za masku ne znam šta čekaš više hehe :)

      Избриши
  3. Bravo za baku Marinu,sad Švrći nije zima (a ni ostalima). :)
    Lepi su ti noviteti.
    Kad stigneš napiši nešto o ajlajneru,ima nas još smotanih za izvlačenje. ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preneću baka Marini pohvale zaista e čudo od žene :). Pisaću čim stignem zaslužio je recenziju :)

      Избриши
  4. Nadam se da će Aura bronzeri učiniti da tvoj ten još više blista!

    ОдговориИзбриши
  5. Divne stvarcice <3 Marrakesh me najvise zainteresovao, mislim da imaju super proizvode. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Divni su ovi dzemperici za Svrcu. Marrakesh i mene najvise zanima. Pokloncic popunjavanjem ankete sam i ja dobila i to nema proizvoda njihovog koji mi se ne dopada. Sve je tako kvalitetno i savrseno.
    Sto se tice tvoje pauze...odmaraj i ne brini.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Švrća je pravi maneken :). Drago mi je delimo isti ukus, Marrakesh endz uskoro recenzija .

      Избриши
  7. Lijepo si se ponovila i ti i Švrćo :D Odlično mi je to što baka štrika za pse i baš bi htjela da ja znam štrikati jer vjerujem da je to super opuštajuće :D Imam i ja bojanku, to mi je muž kupio kad su mi hormoni divljali :D :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ništa bez Švrće on je glavni :). Moja majka zna da štrika i pokazivala mi je koji put al ja sam antitalenat, ona zna i šiti zna sve. Bojanka je pun pogodak za naše hormone <3

      Избриши