"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 2. фебруар 2016.

Prestige - krema za ruke i krema za stopala


Prestige je još jedan brend koji sada već svima poznata distribucija Leco uvozi na naše tržište. Prošli put sam vam pisala o jednoj sjajnoj maski za kosu, a danas su na redu dve kremice, jedna za ruke jedna za stopala. Pored ovih proizvoda Prestige nam nudi širok asortiman farbi za kosu, šampona, balzama i maski, depil kreme i još dosta toga, možete pogledati ponudu ovde.


Prestige kokos 3u1 krema za noge  je pre svega jako prijatnog i nežnog mirisa uz to još i mog omiljenog, miriše na kokos. Jako lepo neguje stopala i sanira ispucalu kožu na petama. Najbolje mi se pokazala nakon sređivanja peta turpijama koje inače koristim, nakon toga mi koža na stopalima uvek bude nekako grublja i pomalo iziritirana a ova kremica mi to uspešno sanira svaki put. Koristila sam je par puta i za masažu stopala, jako je kremasta, vrlo brzo je koža upija, nema  masnih tragova a koža na stopalima nakon samo jedne tubice je vidno osvežena i podmlađena a na dodir zantno mekša.



Krema je u pakovanju od 75 ml a cena joj je 100,00 RSD što mi je bilo prilično teško poverovati za ovakav kvalitet kreme, ali toloko zaista košta :).


Prestige krema za ruke sa aloja verom me je takođe vrlo prijatno iznenadila, odmah na početku od mene ima plus što je blagog i nežnog mirisa svi znate da jake mirise ne volim. Takođe je vrlo lagane teksture, brzoupijajuća je, ne ostavlja masne fleke niti lepljiv film nakon mazanja. Jako lepo štiti ruke od negativnih uticaja i pruža im adekvatnu negu tokom celog dana, a naročito umiruje nadraženu kožu nakon pranja sudova deterdzentom, barem u mom slučaju. Jako sam zadovoljna sa obe kreme i sigurna sam da ću nastaviti da ih koristim još dugo i da će uskoro moći ceo asortiman koji nam Leco uvozi da se nađe na malo više prodajnih mesta, jer to definitvno zaslužuje.



Cena ove kreme za ruke je takođe 100,00 rsd a pakovanje od 75 ml.


Za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/. Takođe pročitajte post o Rebul kolonjskoj vodi koja je novitet na tržištu.

Da li ste do sada imali prilike da probate nešto od ovih proivoda i koji su to vaši favoriti? :).

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Pa bas sam se obradovala,da postoji nesto kvalitetno,mirisljavo,lepo,pa jos niske cene,pristupacno cak i meni,definitivno cu morati da probam.

    ОдговориИзбриши
  2. Krema sa kokosom mi super zvuči i po ceni i po opisu :D

    ОдговориИзбриши
  3. Kad vidim kokos poludim i odmah se vidim na ležaljci uz more :D A krema za ruke nikad dosta, moje su katastrofa suhe preko cijele godine, a zimi polude pa se stalno mackam da mi se ne stvore rane.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam za tvoju slabost kao i problem sa kožom ruku koji delimo, ova krema vredi sto puta više od svoje cene pa je zaista velika radost imati i tako nešto dostupno :)

      Избриши