"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 28. април 2016.

Hedera Vita - Piling sapun masažer


Pisala sam na blogu već o dosta Hedera Vita proizvoda i ako ste me pratili znate da sam većinom bila oduševljena i da me još nijedan nije razočarao. Danas ću vam predstaviti ovaj neobični piling sapun masažer od aktivnog uglja i zeolita u čijem sam trošenju uživala predhodni period.


Dva sastojka koja nam je priroda podarila AKTIVNI UGALJ i ZEOLIT poznati su hiljadama godina kao izuzetni čistači i detoksikatori organizma. Hedera Vita piling sapun masažer dubinski čisti pore od nečičtoća, uklanja višak masnoće iz kože i mrtve ćelije sa površine kože.
Piling sapun masažer je obogaćen maslinovim uljem koji koži daje neophodnu vlažnost, čineći je elastičnom i mekom na dodir. (izvor).


Sapun mi je na prvi pogled delovao jako zanimljivo i nesvakidašnje, nisam se ranije srela sa takvim oblikom i jedva sam čekala da ga isprobam. Na prvo korišćenje sam ga zavolela i svakim narednim to zadovoljstvo njime je raslo. Divno, temeljno a nežno masira kožu tela, ne iritira je niti je grebe, a poboljšava cirkulaciju i defiitivno skida mrtve ćelije sa površine kože kao i sve prljavštine. Koristila sam ga za celo telo osim za stomak jer njega perem i  mažem samo nekim odabranim sredstvima sada trenutno. 


Jako sam zadovoljna kako čisti i neguje kožu a ujedno je i masira pa se nakon tuširanja osećam i sveže i opušteno, i zaista me je iznenadilo to kako se sporo troši, nije od onih koji se brzo tope ili trune, prijatnog je osvežavajućeg mirisa koji se ne zadržava mnogo na koži , prosto ovaj sapun odradi svoj posao pilinga tela i vi nakon tuširanja nastavljate sa uobičajenom negom, makar ja uvek moram da nanesem neko ulje ili losion za telo.


Pakovanje sapuna je od 120g, cena je 300,00 rsd. Takođe bih vam preporučila jedan jako dobar proizvod ovog brenda koji mi u trudnoći mnogo pomaže u borbi sa mojom suvom kožom a to je Hedera Vita - Prirodni melem za negu, regeneraciju i podmlađivanje kože.

Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/.

Da li ste koristili neke slične piling sapune i kako vam se ovaj dopada? :)

*PR proizvod

10 коментара: