"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 18. јун 2016.

Biomelem - BIOŠAMPON sa nevenom za svakodnevno pranje kose


Više ni sama ne znam koji mi je po redu ovo Biomelem šampon koji sam koristila i sa kojim sam kao i sa svakim predhodnim bila vrlo zadovoljna. Nije se još pojavio neki koji mi nije odgovarao i koji me je razočarao što je prilično neverovatno jer je ipak svaki namenjen u druge svrhe i drugom tipu kose, meni očigledno odogvaraju svi, za sada :). Danas vam ukratko predstavljam poslednji koji sam koristila i probala, na bazi nevena, za sve tipove kose, iz kolekcije " Moć cveća".


Za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani biljni kompleks nevena, hajdučke trave, zelenog čaja, pantenol i alantoin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše, jača dlaku i koren kose. Biomelem i šampon i melem deluje preko kože glave na folikul dlake; pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose, ojačava dlaku od korena do vrha, stimuliše rast kose preko korena dlake. Bolja ishranjenost korena dlake poboljšava izgled i kvalitet kose. (izvor).


Ovaj šampon kao i mnogi predhodni odgovarao mi je u svakom smislu, divno i temeljno pere kosu, ne masti je, jako lepo peni, prijatnog je mirisa, i svi ukučani su ga rado koristili pa smo ga brzo i potrošili. Jako je nežan prema temenu glave, ne iritira ga, nema svraba niti stvaranja peruti, idealan je za često ili svakodnevno pranje kose. Ne isušuje kosu niti je mrsi ali u mom slučaju je neophodna maska ili pakovanje nakon šamponiranja zbog izuzetno duge i guste kose. Nakon pranja kosa je lepršava, sveža i zaista čista, preporučila bih ovaj šampon naročito osobama sa osetljivim temenom glave. U predhodnom postu pisala sam vam o drugom šamponu iz ove kolekcije pa ko je propustio može pročitati recenziju ovde.


Šampon je u pakovanju od 222ml a cena mu je oko 250,00 RSD.
Za sve dodatne informacije tu je FB stranica Biomelem i njihov zvanični sajt http://biomelem.rs/home-pages/. Podsetimo se i starog posta o Revitabionu koji mi je spasio kosu nakon gubitaka jajnika, možete ga pročitati ovde, a sada ima i poboljšana verzija o svemu tome čitajte ovde.

Da li koristite i volite Biomelem proizvode i koji su vam omiljeni? :)

*PR proizvod

8 коментара: