"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 5. јул 2016.

Dr Colić kozmetika - Therapy maske za lice


Dr Colić Beauty Therapy maske posebno su kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea.
Sa godinama, koža usporava svoju prirodnu sposobnost obnavljanja i gubi elastičnost i svežinu. Zato su pored redovne nege potrebni posebni tretmani za hidrataciju, regeneraciju i pojačavanje elastičnosti koze. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski kreirana je sa najefikasnijim prirodnim sastojcima koji deluju na konkretne potrebe vaše kože. Primena maske ima efekat spa tretmana na vaše lice i dekolte, delujući brzo i pružajući osećaj prijatnosti i zadovoljstva.

Preporučuje se nanošenje maske uveče, na očišćenu kožu lica i dekoltea. Maska treba da stoji oko 20 minuta, nakon čega se nežan film aktivnih komponenti na koži može lagano umasirati. Posle toga poželjno je naneti odgovarajuću Dr Colić Beauty Therapy kremu za lice. (izvor).


Pre izvesnog vremena na testiranje dobila sam ove 3 nove Dr Colić Therapy maske za lice. Ranije sam koristila stare i bila zadovoljna sa njima, čak sam ih i spominjala u postu ovde. Nove su iste samo po dizajnu i obliku, inače sve ostalo je mogla bih reći dosta poboljšano.


Prva koju sam isprobala je 2 u 1 hidrantna maska za lice, sadrži morske alge i vitalni koncentrat. Jako mi je prijala i vidljivo mi osvežila lice a dok sam ležala i uživala u njenom delovanju, lepo me je rashladila i opustila. Jako se lako nanosi na lice, vrlo je praktična, najviše mi se dopada što nakon tretmana ovim maskama nema nereda niti ičega, samo se izvadi maska iz pakovanja, stavi na lice, nakon 20 min skine, baci se i to je to.


*Alge rastu u morskoj vodi, sredini bogatoj mineralima i oligo elementima. Ovi hranljivi sastojci imaju veliku sposobnost vezivanja vode, što je idealno za kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija.
Vitalni koncentrat sadrži sastojke prirodnog vlažećeg faktora (NMF), laktata i uree. Efikasno poboljšava ten, a dubinski nadoknađena hidratacija štiti kožu od prevremenog starenja.
Koža je trenutno dubinski hidrirana i ima svež izgled. (izvor).



Naredna koju sam isprobala bila je 2 u 1 anti age maska, na bazi semena crnog grožđa i biljnih proteina. Nakon upotrebe ove maske lice je zategnuo i deluje odmorno ma koliko vi umorni bili. 


*Seme crnog grožđa je bogato antioksidantima koji ublažavaju bore, poboljšavaju elastičnost i štite kožu od uticaja slobodnih radikala. Sadrži visok procenat linolne kiseline koja je krucijalna za regenerativne procese u koži.
Biljni proteini sadrže aminokiseline iz biljnog izvora koji se ne razlikuju mnogo od onih iz naše kože. Podstiču regeneraciju sopstvenih proteina. Lice dobija podmlađen i zategnut izgled.(izvor).


Poslednju masku je moj muž testirao, ja volim ponekad da ga nagovorim da i on malo neguje lice i očisti ga dubinski od prljavština i prašine zbog posla kojim se bavi, a ova nam je delovala najpogodnija za to. Dok je čitao nešto po netu držao je masku na licu i vrlo mu je prijala, osvežila ga, očistila mu lice i bio je jako zadovoljna učinkom na kožu.



Ova maska sadrži koenzim Q 10, kolagen i aloje veru. Koenzim Q10 efikasno popunjava fine linije i sprečava nastanak bora. Koža je osvežena i izgleda mlađe.
Kolagen je strukturni protein naše kože koji joj pruža elastičnost, održava dobru teksturu i jača otpornost. Obnavlja stanje kože od posledica starenja, oštećenja od sunca, fleka i ožiljaka od akni.
Aloe Vera stimuliše imuni sistem i vidno popravlja stanje osetljive kože. Deluje umirujuće, antialergijski i ublažava iritacije. (izvor).


Prezadovoljna sam novim maskama i planiram da nastavim da ih koristim sa vremena na vreme, što i vama preporučujem. Inače svi proizvodi su bez parabena i pre svega podržavaju prirodnu aktivnost kože, njeno zdravlje i očuvanje vitalnosti. Odložite lifting glasi slogan kompanije. 
Za sve informacije tu je njihova FB stranica Dr Colić kozmetika i njihov sajt za sve detalje i narudžbine http://www.coliccosmetics.com/.

Da li ste već probali ove nove maske i kako se vama čine?

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Odlican post! Ja sam sama probala sve tri, ali si mi dala dobru ideju za sledeci put. ;) Ja bas pripremam post za sutra. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, ja uvek iskoristim i mužu malo da očistim lice a on voli da bude doprinos recenziji pa spojimo lepo i korisno :).

      Избриши
  2. Ako je tu moja žena Lepa Šojić nek digne ruku 😁

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala, a bas bih mogla ovu s alojom i Q10. Ja tako kupim jednu masku i trosim je cele godine, s tim sto povremeno "presecem" ovako nekom za jednokratnu upotrebu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista su odlične kada želiš nešto brzo, praktično i bez tog nereda :). Hvala na komentaru.

      Избриши
  4. Prakticno, brzo i efikasno...kao sto si i sama rekla...

    ОдговориИзбриши