"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 25. октобар 2016.

Golden Rose - Longstay Matte Foundation 05


Kao što sam već pisala u ranijim recenzijama na leto je kompanija Golden Rose Srbija izbacila na tržište par divnih noviteta i sve nas njima obradovala. O nekima sam vam već pisala i ako ste propustili te recenzije možete ih pročitati na sledećim linkovima: Velvet Matte ruževi mini * MIX 1 & MIX 2 + Transparentna olovka za usneCamouflage & Concealer Cream Palette. Danas vam pišem kratku recenziju novog pudera, zašto kratku pitate se, moram odmah napomenuti na samom početku da mi nijansa pudera koju sam dobila nikako ne odgovara, tamnija je bar 3 nijanse od mog tena pa zato nisam mogla baš da steknem neke prave i relanije utiske o njemu.




Puder dolazi sad već u prepoznatljivoj crnoj kartonskoj kutiji a unutar nje je predivno, elegantno i kvalitetno pakovanje pudera sa pumpicom radi lakšeg doziranja proizvoda. Postoji u 14 različitih nijansi a ja sam dobila onu pod brojem 05 koja je kao što sam već spomenula dosta taminija od mog tena i kad se pomeša sa iluminatorima, ili svetlijim puderom opet dobijem tamniju nijansu pa kada namažem puder imam osećaj kao da imam masku na licu, i jako mi je žao zbog toga jer je puder jako kvalitetan pa sam ja rešila sebe da počastim i kupim jedan u odgovarajućoj nijansi uskoro :).


Kako proizvođač navodi puder sadrži zaštitni faktor SPF 15, dugotrajan je, ne sadrži parabene, ulja, pruža mat završnicu, ima odličnu prekrivnu moć i dermatološki je testiran.


Ja sam puder urkos tamnijoj nijansi namazala na lice i testirala ceo dan da bih stekla barem neke osnovne utiske i da bi ih mogla preneti vama. Ono što ja mogu da kažem o njemu je da se izuzetno lepo i lako razmazuje, potrebna je mala količina pudera za celo lice, koža ga mometalno upija i nema sjaja, dakle divne je mat završnice pa verujem da bi odgovarao i masnokožcima iako ja imam suvu i osetljivu kožu pa ne mogu da tvrdim. Jako lepo prekriva sve nedostatke i nesavršenosti, blagog je mirisa i ono što je mene iznenadilo najviše zaista ne mrda sa lica ceo dan uprkos vrućinama koje su bile kada sam ga testirala, uprkos stajanju za šporetom. Dakle stoji na licu dok vi ne odlučite da ga skinete.


Na slikama možete videti nijansu 05 kako izgleda na koži ruke. Cena ovog pudera je 840,00 RSD i on sadrži 32 ml proizvoda.


Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

Kako se vama dopada ovaj puder, da li ste ga možda već isprobali? 
*PR proizvod

4 коментара:

  1. Nisam probala ali zašto da ne, cena je prihvatljiva a bočica me oduševila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom bočica je predivna ali i sadržaj iste, i ja sam rešila da se počastim odgovarajućom nijansom :).

      Избриши
  2. Pročitah sve dobre recenzije, pa ću ga probati vrlo verovatno. Volim njihove proizvode, pogotovo ove novitete. :) :*

    ОдговориИзбриши