"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 19. октобар 2016.

Rosegal - Cool Zipper Design All Black Jacket & Stretchy Belted Slimming Sweater Dress


Nedavno sam vam najavila saradnju sa sajtom  Rosegal no kako sam se u međuvremenu porodila, tačnije pre 3 nedelje, ovaj modni post je morao malo da sačeka da stanem na noge i uspem malo da poziram, znam da nije sjajno odrađen ali sve prema mogućnostima, biće bolje sledeći put. Ko je propustio najavni post može ga pročitati ovde. Uz ovu divnu tuniku i jaknu stigle su mi i četkice za šminkanje koje sam dugo želela, više o njima ovde.

Stretchy Belted Slimming Sweater Dress




Tunika je potpuno ista kao na slici, vrlo je udobna i elastična, može da se nosi i kao haljinica, idealna je za ove jesenje dane koji su pred nama. Lako se kombinuje sa pantalonama, farmerkama i helankama a boja je nešto što je mene osvojilo na prvi pogled kao i sam model.




 Cena ove tunike/haljine je $16.70 i možete je poručiti ovde uz free shipping.





Cool Zipper Design All Black Jacket




Jaknu kada sam ugledala na sajtu trenutno sam se zaljubila u nju i nisam dalje ni razgledala odmah sam znala da ću naručiti baš nju. Inače jako volim ovakve jaknice za prelazni period, praktične su i udobne, idu uz sve odevne kombinacije. Vrlo je lepa, moderna, meka i udobna za nošenje, nikako se nisam pokajala što je baš ona bila moj izbor.



Cena ove jakne je $28.75 i možete je poručiti ovde. Moram da vam napomenem da sam ja uzela L veličinu i da je ona potpuno ista kao jaknica koju imam sličnog modela u M veličini pa to jedino može biti mali problem oko naručivanja, zato se ja ne usudjujem na primer uzeti neke čizmice ili slično. Inače trenutno imam oko 57 kg ( ostalo mi je 2-3 kg viška još do moje stare težine ), i visoka oko 166 cm ako je to možda nekom od pomoći pri narudzbini.



                                                             Haljina/tunika Rosegal
                                                             Jakna  Rosegal
                                                             Čizme Metro
                                                         
                                                           
Za više informacija, ponude i narudžbine tu je sajt http://www.rosegal.com/, a tu je i FB stranica Rosegal. Još jedna bitna informacija je da na ovom sajtu možete pronaći i malo veću robu, odnosno odeću za punije osobe u odeljku plus size.

Kako vam se dopada ova kombinacija i uopšte moj izbor stvarčica? :)

8 коментара:

  1. Ti si toliko prelepa i zgodna, da nikada ne bih rekla da si se porodila..:) Prelepe su stvarcice tico, a ti naravno rodjena za menekenku..:)

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepa nasa :)
    Odlicno predstavljene stvarcice :)

    ОдговориИзбриши
  3. Svaka čast kad posle porođaja imaš samo 2 kg viška. Odlično izgledaš. :)
    Jakna mi se baš sviđa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga, nisam se mnogo ni ugojila u trudnoći a većina kg mi je spala već tokom boravka u bolnici za 5 dana. Jakna je super :).

      Избриши