"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 24. април 2017.

Marrakesh - Argan & Hemp oil therapy daily contitioner


Svi koji prate moj blog znaju za moju veliku ljubav prema Marrakesh proizvodima kao i sve o pažnji koju posvećujem nezi svoje kose. Poslednji put pisala sam vam o Hemp seed šamponu a danas vam predstavljam jedan savršeni regenerator za kosu. Iako ja retko koristim ovu vrstu proizvoda i češće se odlučujem za maske i pakovanja za kosu, ovaj proizvod me je oduševio, kao i svaki predhodni.


Argan & Hemp oil therapy daily contitioner: 

Bogatstvo biljnih sastojakaobezbeđuje negu i regeneraciju svih tipova kose. Hidrira kosu, neguje je, daje visoki sjaj, olakšava raščešljavanje i oblikovanje. Idelan spoj nutrienata agranovog ulja, ulje semena konoplje, proteina pšenice i biljnih ekstrakta neguju kosu, jačaju kutikulu i zadržavaju vlagu. Marrakesh regenerator ostavlja osećaj svilenkaste kose.

- Biljni sastojci kontrolišu kovrdže i nemirnu kosu

- Briljantan sjaja i snaga regeneracije odmah vidljivi

- Prirodni ekstrakti vraćaju vlagu oštećenoj i bojenoj kosi

- Meka, glatka, elastična i poslušna kosa

- Sprečava isušivanje vlasi, čuva vlažnost i gubitak prirodne elastičnosti

Marrakesh regenerator je dovoljno nežan za najosetljiviju kosu i dovoljno snažan za najneposlušniju kosu. Prirodan proizvod za svakodnevnu upotrebu.  Blago umasirati u kosu i isprati u potpunosti.
Bez parabena, bez boje, bez propylen glycola, bez THC, bez suvog alkohola, bez Phthalates, ne sadrži supstance životinjskog porekla, nije testiran na životinjama. (tekst dobijen od proizvođača).


Kao što sam već napisala nisam veliki ljubitelj regeneratora i balzama za kosu iz jednog razloga, a to je što mi je većina koje sam probala samo umastila i ulepila kosu što ja ne podnosim. Zato već godinama nakon pranja kose šamponom stavljam masku ili neko pakovanje. Ovaj regenerator me je ipak razuverio u to da su svi isti i za kratko vreme zavolela sam ga i koristim ga pri svakom pranju. Podseća me po svemu na maske koje volim a ipak je samo regenerator. Ne lepi kosu i ne masti je, čak je nakon pranja ona lepršavija nego obično. Miris je predivan i zadržava se dugo u kosi, nakon pranja lakše se oblikuje i brže se suši. Nakon pranja kose Marrakesh šamponom i regeneratorom nema potrebe za dodatnim tretmanima nakon feniranja, ali ja nikad ne odolim da stavim koju kap Marrakesh marokanskog ulja. Kosa se takođe ne mrsi i mnogo se lakše raščešljava što je meni jako bitno kod moje duge i guste kose.




Pakovanje regeneratora je od  355ml i već je prepoznatljivo za Marrakesh proizvode, čvrsto i kvalitetno. Cena ovog regeneratora iznosi 1900,00 RSD i možete ga poručiti ovde.
Za sve informacije posetite Marrakesh FB stranicu Marrakesh Srbija a za još detaljnije informacije pa čak i narudžbine tu je njihov sajt http://marrakesh.rs/.

Da li ste vi isprobali nešto od Marrakesh proizvoda za negu kose i kakvi su vaši utisci?
*PR proizvod

6 коментара:

  1. Nikad nisam probala ove proizvode a svi ih bas hvale :) imas stvarno predivnu kosu <3 svaka ti cast :)

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Irena preporučujem ti da obavezno isprobaš nešto od ovog brenda, oduševićeš se. Hvala za komentar :).

      Избриши
  2. Uzorke probala, predobri su. Ja sam uvek nekako za balzame, maske e namuce zbog tog cekanja, mada cu morati da probam onu novu elseve masku za odmascivanje kose.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To ti verujem ali ja maske i pakovanja samo umasiram u krajeve i isperem baš kao balzame, ali mi ne lepe kosu. Nikada ne bih mogla da držim nešto na mokroj glavi duže od minut i da čekam :).

      Избриши
    2. Bogami, mogla bih da probam i ja tako :-)

      Избриши
    3. Probaj, kad je maska dobra i ne treba joj više od 3 minuta, veruj mi u to se bar razumem, jedino ako baš ima neko oštećenu kosu i krajeve, moja je zdrava i ne farbam se pa mogu tako, mada i kad sam se blajhala 10 god i tada sam tako :)

      Избриши